Vrancea ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
flori76 spune:
Roxi,pai papuceii www.eluxury.com/browse/product_detail.jhtml?styleid=10625469&SectionID=9000" target="_blank">astia is la moda anul asta si eu ma topesc dupa ei (nu si dupa pretul lor
).
Va pupic si eu,cu toate ca nu plec la somn inca(e 21.30 si inca e soare).
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo
noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
iselin spune:
Flori, mai arata-ne si alta pereche care-ti palce. Eu am luat teapa, am mai intrat sa-i vad inca o data!
bubutzu spune:
Buna fetelor !
Ma primiti si pe mine ? sunt din Focsani, am 30 de ani si am un baietel in varsta de 3 ani si 6 luni;
Am o rugaminte pentru cele care locuiesc in Focsani: stiti cumva o sala de aerobic ?
Ma duceam pe Longinescu ,acolo era o sala super , dar din pacate s-a inchis si alta nu mai stiu...asa ca daca imi puteti spune ... de la Cristina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Neatza lume!
Bubutzu bun venit!
Iar e cald si soare la mine, iar pierd ziua la munca
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
prixi spune:
Bun venit Bubutzu! Ai sa vezi ca ai sa te simti tare bine aici cu noi!
Parca era o sala in spate la cinema Balada, dar cine stie daca mai exista si aia! Poate celelalte fete din Focsani stiu mai multe si te pot ajuta!
Flori draga, si eu ii vazusem pe astia, dar as mai fi vrut sa vad si altceva, ca sa imi formez o parere! Dar lasa, ca pot cauta si singura!
Voi unde va duceti la mare? Preferati sa va luati din timp o camera la hotel sau mergeti la particulari? Si in ce statiune? Noi am mers vreo doi ani la Costinesti si am stat la cineva, dar conditiile de cazare erau excelente! Tipa asta are o vila, gen hotel, construita recent si este inspre Epava...poate era cam departe, dar era mai liniste decat in centru, unde asurzeai de la atata muzica! Anul asta...mai vedem noi daca vedem marea!
Andra, of, of, ce pacat...Dar lasa ca recuperezi tu in we! Nu vreau sa te sperii, dar totusi sa iti iei cu tine! La noi in we au anuntat vreme urata asa ca...
Va pup acum fetelor si o va urez la toate o zi frumoasa!
Roxana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Roxi, culmea e ca au anuntat vreme buna pana vineri si de luni incolo...adika weekendul e ploios...ce bafta avem!!
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
flori76 spune:
fetele
Se pare ca v-am cam plictisit cu papuceii mei,nu?
Roxi,noi in ultimii ani am fost la mare cu corturile(ne place tare mult).Anul trecut am descoperit un camping la iesirea din Mamaia spre Navodari(nu-mi amintesc acum cum se numeste),unde ne-am simtit foarte bine.Cu siguranta si anul acesta tot acolo vom merge.
Andrutz,am fost acum in oras si stii ce i-am cumparat Bubulinei mele(catelusei)?Un set cu sepcuta si ceva de pus la gat .Abia astept sa ajung acasa,sa vad cum ii sta
Bubutzu,bine ai venit la noi!Stiam ca este sala de aerobic la ultimul etaj al magazinului Milcov(sper ca nu s-a desfiintat intre timp).
Va pupic
noi
prixi spune:
Da, Andra, si eu m-am interesat cum va fi in we, mai ales ca se organizeaza pe aici "printemps des musées" si o multime vor fi deschise for free. Vezi ca si Parisul face parte dintre orasele organizatoare! Na, ca ma uitai si ei au anul doar noaptea muzeelor, adica sunt free doar in seara de sambata. Uite www.nuitdesmusees.culture.fr/prg/html/fr/index_10_689.html" target="_blank">aici cateva informatii. E si Louvre deschis...Yupiiii! Vezi ca e o lista impresionanta cu muzee...mama, ce as mai da iama prin ele!Si Musée d'Orsay... Trebuie neaparat sa iti faci temele!!!
Noi am ales aici 2 excursii cu autocarul si mergem sa vizitam fabrici de postavuri, de tapiserii, bineinteles care au fost transformate in muzeu. In fine, daca va ploua, nu va mai fi asa frumos, dar ce sa-i faci?
Flori, nici pomeneala sa ne plictisesti cu papuceii tai! Noi doar te tachinam!
Ideea cu cortul e buna, atat doar sa ai ce-ti trebuie! Recunosc ca nu am fost niciodata... si nu stiu cum e, dar va doresc sa aveti un concediu placut si anul asta!
Flori, dar sus la Milcov nu este un magazin de mobila? Eu asta stiu si e chiar de cativa ani buni deschis...
Mai, ce mai vorbiti voi de bubulinele voastre... Si ce rasfatate sunt! V-am vazut pozicile la amandoua, Andra si Flori, am citit despre accidentul pe care l-a avut la ochi catelusa ta, Andra, ( vai, saracuta!) si am sa va zic si eu ca am avut acasa 2 motani. Pe unul l-am pescuit de la facultate si i l-am adus mamei, care era sa ma dea pe usa afara cu tot cu el si care acum nu mai traieste, si apoi am avut un altul, gasit de a mea mama de data asta si care acum e craiul curtii de la noi de la tara! ( nu am mai putut sa il tinem in casa ca avea si el diferite nevoi, ma intelegeti voi...)
Hai ca am monopolizat discutia! Va pup si intru mai tarziu!
Roxana
flori76 spune:
Roxi,din cate stiu,la ultimul etaj(deasupra celui cu mobila) era sala de aerobic.Spun asta,pt ca o fosta colega de-a lui Cezar de la sala de gimnastica din Focsani lucra acolo.
noi
bruxinha spune:
Andra, voiam sa te felicit personal pentru altruismul de care ai dat dovada la Umanitare. Imi scot palaria in fata ta
Bubutzu, sala de fittnes caut si eu mergeam la aia de la Milcov dar e desfiintata de 2 ani, cred, si am murit de ciuda, ca avea dotare super.
Pe Longinescu n-am fost, desi trec in fiecare zi pe acolo.
Am inteles c-ar mai fi sus la Policlinica 2, dar se pare ca fete nu prea merg acolo, si am mai vazut ceva in spate la Polivalenta dar nu stiu daca mai functioneaza.
Daca mai afli ceva... merg si eu
"Dumnezeu nu joaca zaruri."