Vrancea ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Fetelor, s-a inchis sala de deasupra Milcovului. Avea greutati financiare.

Mai era una langa casa de moda Valentina. S-a inchis de multa vreme.

De cea de pe Longinescu nu stiam.

Mai era una la Policlinica 2.

Si inca una la Fashion Center. Super, doar pentru fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Multumesc pentru urari!
Ba da Flori a fost acolo o sala si era super dotada dar din cauza ca era prea scumpa chiria(!?) s-a inchis si acum ,asa cum a spus Roxana, e magazin de mobila;
Antrenoarea de la aerobic a deschis sala pe strada Longinescu, acolo unde de altfel am si fost cateva luni dar (se pare tot din motive materiale) a inchis-o;
O sa incerc in spate la Polivalenta; vreau sa scap neaparat de 4 Kg (cu Sarbatorile astea mi-am facut de cap ) si nu vad alta solutie decat sala;
Fetelor tineti cumva dieta? poate ne incurajam reciproc.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Avand in vedere ca suntem la Paris doar asa putin timp, nu avem cum merge la Louvre...in primul rand am pierde ore in sir la coada (ca nu am fost hotarati sa luam bilete pe net si acum e tarziu) si in al doilea rand ne-a spus un francez ca sa vizitezi Louvre-ul iti trebuie cateva zile.

In al doilea rand, eu sar peste muzee. Thanks, but no thanks. Nu ma pricep la arta si daca as merge ar insemna timp si bani pierduit pt mine ca sa casc gura sa zic "vaaaaaai ce frumos"...nu vreau sa jignesc pe nimeni, Doamne fereste, dar in cate muzee am fost m-am simtit adeseori o snoaba...sa ma prefac ca stiu cate ceva despre pictura/sculptura respectiva cand de fapt habar nu aveam. Ok, sunt frumoase, dar am vazut destule muzee aici...Sunt iubitoare de frumos si poate daca mergeam sa stam o saptamana intrau si muzeele pe lista mea...dar asa nu.

O sa mergem desigur la Turnul Eiffel, o sa traversam Champs Elysee, o sa mergem la Arcul de Triumf, o sa vizitam catedrala Notre Dame de Paris si bazilica Sacre Coeur, probabil vom merge in cartierul latin si in centrul Georges Pompidou. Cam asta mi-am notat in agenda...In rest, daca ne iese ceva in cale si pare interesant, nu o sa dau inapoi.

As fi vrut Versailles, dar inteleg ca e in afara Parisului si cum suntem in criza de timp...Acelasi lucru valabil pt Disneyland, dar deja ne gandim sa facem o excursie cu masina peste vreo 2 ani...vom recupera atunci ce nu vedem acum..

Flori, hai ca ma facusi sa ma apuce dorul ara rau de Pufilika...cand vorbesc cu mama la telefon o aud mereu latrand si mi-o inchipui cum sta ea motz in canapea si da din coada...in curte are varamea o catea doberman care e cam de 20 de ori mai mare ca Pufi (exagerez desigur) dar e mica, are un an...si sa o vezi pe Pufi ce tzantzosha e pe langa ea, zici ca ar fi invers marimile...

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Bine ai venit aici Bubutzu!

Mergi la inceput

Dar cand s-a inchis pe Longinescu? Sunt mirata, aveam un prieten care facea gimnastica acolo. Offfffffff...

Bubutzu, pentru a slabi, ia-ti un abonament la Ella center (langa scoala 9 cred) si fa electrostimulare si impachetari cu parafango. Sa nu-mi spui ca s-a inchis si Ella center!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Andra, perfect de acord cu tine! Ziceam si eu asa, ca eu nu am fost niciodata la Paris, si ma entuziasmasem in locul tau! Ne-ai mai spus, de fapt, unde aveti de gand sa mergeti si cred ca sunt potrivite, mai ales ca nu aveti atat de mult timp la dispozitie! De abia astept sa vad pozicile pentru ca tot ce cunosc despre Paris e din poze si de la TV. In fine, nici eu nu sunt mare cunoscatoare, ca pana sa vin aici, cunosteam si eu cateva nume de pictori si aia de la Teleenciclopedia, dar daca am avut ocazia m-am dus sa vad si eu picturile lor, mi-am luat si audio-ghid si incet-incet am inceput sa cunosc mai multe! Categoric pot sa spun ca nu imi plac deloc pictorii astia modernisti, care trag 3 linii, iar eu trebuie sa cad pe spate de la cat de frumoasa e pictura lor!
Cam asa mi s-a intamplat cand am fost in Barcelona la Muzeul Picasso si, in afara de picturile de la inceputul carierei lui, nimic nu mi-a placut! Cred ca erau prea subtile pentru mine!

Bubutzu, eu una nu tin dieta! Am mai multe kg in plus, dar le spuneam si fetelor ca nu vreau sa fac nota discordanta cu al meu sot!
Flori isi propusese la un moment dat sa renunte la dulciuri si la prajeli, dar a venit Andra cu niste retete traznet, ba de crema de zahar ars, ba de cozonaci, ba de niste pui cu ciuperci, si cred ca am abdicat cu toatele! Poate ne motivezi tu!

Va pup si mai vorbim!

Roxana

Mergi la inceput

Lasati fetelor, o viata avem, de ce sa stam sa salivam de pofta la dulciuri? Cine ne place, ne place si cu cateva kile in plus...(bine...la mine deja nu mai sunt cateva, dar nu am vointa )

Uite de exemplu aseara am papat supa cu galustele, spaghete cu carne si apoi mi-a venit o pofta de orez cu lapte si dulceata deasupra...si nu m-am lasat pana nu am facut!!

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Andra, zi-mi si mie, te rog, reteta de galusti, ca la mine nu ies niciodata! Ba-s prea moi si se "dezmembreaza" prin supa ori sunt prea tari, de zici ca-s gloante!

Ca bine le mai zici, Andra, mama! Asa am facut si eu sambata dimineata! Aveam o pofta si nu stiam cum s-o definesc! Dar rapid m-am orientat spre un orez cu lapte si cu niste dulceata de cirese amare pe deasupra si nu m-am lasat pana nu m-am facut asa:

Roxana

Mergi la inceput

Eu bat 2 oua intr-un castron cu o lingurita de margarina sau unt si sare si adaug progresiv gris pana cand amestecul devine sufiecient de tare... Si imi ies tare bune...

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Da,da,da...de vreo luna am uitat si de mama curei de slabire .Bag in mine tot ce prind(dulciuri,prajeli,banane...tot ce ingrasa) si,sincera sa fiu,imi e frica sa ma urc pe un cantar,ca sigur o sa am un shoc .

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput