Vrancea ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Buna seara,fetelor.
Azi am fost la Buc si am adus/o pe mama de la spital .s/ar parea ca e vb de o artrita destul de problematica .Tratamente si tratamente ,din pacate asta o asteapta ,dar bine ca am adus/o acasa ,.
Iselin ,iti raspund cam tarziu ,intr/adevar podul de la Buzau este cu mari probleme si ca sa ajungi la Buc faci un ocolis enorm.
Iselin,tu esti mai la curent cu salile de fitness din Focsani ,mai bine decat noi,bravo tie .Eu am aceeasi greutate din liceu si mananc o tona de dulciuri si fac sport prin ceea ce fac la job.Alerg si tot alerg .
in rest toate bune, va urez toate cele bune si o seara buna la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Am ramas datoare sa va spun ce-am facut sambata care a trecut.
Exista un forum care se numeste Vama veche,www.vamaveche.ro,mai precis .Acest forum este al fanilor formatiei Vama Veche .Si ptr ca noi suntem o familie de forumisticopiii mei sunt printe primii activi pe acest forum.
Cei din trupa i-au invitat pe toti forumisti activi sa vina impreuna cu ei in Vama ,sa faca impreuna un videoclip in care apar toti acesti copii fericiti de atentia care le-au dat-o Tudor Chirila si Traian Balanescu ,Eugen Caminschi si Liviu Manescu .Totul s-a terminat cu un concert la malul marii care a fost fantastic .CopiiI nu aveau tren direct asa ca i-am dus noi si vreau sa va spun ca sambata seara era o atmosfera pe care numai in regie pe vremea cand eram studenta am simtit-o.La sfarsit au facut un f mare foc de tabara .Va spun ca m-am simtit super .
Ce ziceti ,suntem nebuni? font=Arial Black][/font=Arial Black]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Wow, Lorena, ce super! Esti o mami foarte moderna, imi place! Tine-o tot asa. Ti-am zis, daca ne simtim copii in suflet, totul e ok.

Fetelor, am gasit si cazare pt Ana in halle, ramane acum sa mai trimitem un fax la Tarom sa avem si biletele pregatite si...cu Dumnezeu inainte speram sa il vedem pe Liviu un om sanatos din nou! (v-am spus ca i-am promis Anei ca daca fac un il botezam noi?)

Ma duc sa fac un dush si apoi ma bag la CSI. Am ami facut aseara o bucatica mica din puzzle. Sper sa nu ne prinda Craciunul cu el neterminat!!

Pupiciosi la toate gagicile. Si

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Lorena super!!! Chiar ca esti o mamica moderna
Multa sanatate mamei tale

Andrutz,chiar vorbeam cu Cezar ca tu esti un suflet deosebit!.Pe bune,ma uimesti pe zi ce trece.Intr-o singura zi ai reusit sa-i gasesti si cazare Anei .Iti doresc sa ai o viata plina de impliniri pe masura sufletului tau mare

Fetele,io inca mai sunt pe aici,asa ca..daca vreti sa stam de vorba...

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Gata,fetele,va pupic si eu de noapte buna

noi

Mergi la inceput

Neatza!

Flori, ma oftic ca nu am luat eu titulatura aia cu "frumoasa, desteapta si modesta"

Prea ma lauzi. Am avut noroc si am avut parte de fete inimoase care m-au ajutat neconditionat.

Azi e iar soare si frumos.

Ce faceti?

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna dimineata!

Multumesc Andra pentru reteta! Sper sa nimeresc de data asta consistenta si sa nu mai am probleme!

Felicitari inca o data pentru reusita ta! Iar a propos de titulatura, lasa ca ti-o decernam noi, chiar in cadru festiv si cu tot tamtamul!
Deci, fetelor...cine e de acord, se abtine cineva? Nimeni? Perfect! Atunci in unanimitate de voturi se acorda lui Motanik titlul de "frumoasa, desteapta si modesta" impreuna cu felicitari din partea membrilor juriului! Gata, Andra, de acum e oficial!

Lorena, multa sanatate mamei tale, iar in privinta felului tau de a fi, nu iti doresc decat sa nu te schimbi niciodata!

Flori, ai si renuntat la dieta? Si eu care credeam ca esti cea mai consecventa dintre noi...Dar poate ne mobilizeaza si Bubutzu, ca vorba aia vine vara... Eu chiar astazi as vrea sa ma duc sa imi cumpar un home trainer, nu-i cine stie ce, dar l-am vazut la promotie si nu as vrea sa scap ocazia!

Va pup acum!

Roxana

Mergi la inceput

Hmmm (imi dreg vocea)

Tin sa multumesc familiei mele care m-a sprijinit, sotului meu care mi-a dat bani sa imi cumpar dulciuri, fetelor de pe forum care mi-au dat buzzuri pe messenger de am pikat din pat de cateva oris si bineinteles lui Dumnezeu ca exist! Ca daca nu as fi existat, nu mai aveati voi asa fata frumoasa, desteapta si atat de modesta tz tz tz aici pe forum!! Multumesc, vai ce onorata sunt, va rog trimiteti cadourile pe adresa din profil...

Sper ca ma iertati ca imi fac si eu de cap...dar azi ma simt tare relaxata...pe langa cazul Liviu, am scapat si eu de problemele personale!!!!!! Asa ca dau de baut.. Cine merge cu mine la bar?

(Caldura e de vina, mi-a topit si neuronul ala care se chinuia in singuratate...)

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

Neata(din Islanda )

Andra ma bucur ca ti-au trecut supararile .Si eu votez pt titulatura ta .
Mi-a soptit mie o "pasarica" cum ca ieri(parca) te-ai fi innoit .Sa porti sanatoasa pantalonii si sper sa fie cald la Paris,sa-i poti imbraca.

Roxi,daca-ti spun ca in fiecare zi ma mustra constiinta ca nu am fost la gym?!?Si mereu spun :"de maine ma duc",dar tot nu am mai fost de vreo 2 saptamani .Si ma gandesc cu groaza ca o sa plec la mare si...sa vezi ce ma oftic pe acolo ca nu am fost la gym,cand o sa vad numai slabanoage in jurul meu(incepand cu sor'mea)

Pupici,dar revin.

P.S.I-am trimis mail Katalinei zilele trecute,dar nu am primit nici un raspuns .Sper ca sunt la Sinaia si ca totul e ok.

noi

Mergi la inceput

Flori

Da, ieri am scapat in magazin cu cardul in buzunar...mare greseala...Imagineaza-ti ca azi am cardul lui Lari ca trebuie sa schimb lire in euro...Dar sunt cuminte si nu scot un pence mai mult!!

Si pe mine ma mustra constiinta cand bag un dulce in gura, imi zic "asta trebuie sa aduca inca 200-300 grame pe mine..." dar crezi ca ma tine mult? Vezi de treaba!

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput