Vrancea ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Andra,pai sa ai grija de cardul lui Lari,ca,nu de alta,dar o sa ai nevoie la Paris

Abia astept sa ne povestesti cum a fost si sa vad pozici muuuuulte

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Flori, promit sa nu fac prostii!

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Gata! L-am cumparat! Nu e cine stie ce, dar bun si asta decat nimic! Am muncit pana acum sa il montez si nu am apucat sa ii testez "capacitatile", ca am intrat sa vad ce ati mai scris...

Andra, sa porti cu placere pantalonii! Ma bucur ca ti-a placut "decernarea" titulaturii, iar cu cadourile...ramane cum am stabilit!

Flori , dar nu te mai stresa atat, ca nu esti deloc grasa! Iar la mare...de ce te uiti numai dupa slabanoage? Uita-te, mama, dupa alea mai plinute si sa vezi cum iti creste inima! Ca eu asa fac!

P.S. Andra, auzi, sa te tii de promisiune! Vezi ca-ti intrebam consortul!

Va pup! Ma duc sa fac ceva de papa, nu stiu ce, dar sper ca pana la bucatarie sa imi vina vreo idee!

Roxana

Mergi la inceput

Aoleu, se vede ca mi-e foame...Mancasem la litere in mesajul anterior...Dar am intrat si am modificat, ca sa nu mai vada toata lumea greselile mele!

Pupici!

Roxana

Mergi la inceput

'Neata! Ce fac fetele? Nu ati mai intrat aseara...

Flori, zici ca nu ai primit nici un raspuns din partea lui Kata ? Eu ma gandesc ca au plecat in vacanta si nu a mai avut timp sa ne anunte! Apoi duminica acum e ziua ei si poate se pregateste...Oricum, tare rau mi-ar parea daca s-a decis sa nu mai intre pe la noi!

Mai vorbim fetelor!Pupici!

Roxana

Mergi la inceput

Neatza la fetele frumoase?

Slaba prezenta...

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Da, chiul la greu!

Am facut aseara Andra o supa de pui cu galuste...o nebunie! De data asta stiu ce greseam: faceam compozitia prea subtire si se imprastiau toate prin supa! Acum am facut-o putin mai consistenta si e drept ca nu le-am facut foarte mari, dar au fost foarte bune! Merci pentru idee si pentru reteta!

Hai ca mai fac cate ceva prin casa si mai intru mai tarziu!
Pupici!

Roxana

Mergi la inceput

Roxi, ma bucur ca ti-a reusit compozitia pt galustele...Uite asa invatam una de la alta si in castig ne ies barbatii!!

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

Da, mititelu'...Ca si asa e anemic! Bine ca mai am si pentru deseara ca trebuia sa ii mai prepar un rand!

Pupici!

Roxana

Mergi la inceput

Va pup, o sa imi fie dor de voi...vorbim luni!!

Weekend placut.

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput