Vrancea ( 5 )
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
prixi spune:
Andra, distractie placuta!!!!! Si sa faci cat mai mult poze! Tot ti-am urat asta, ca era sa uit taman acuma!
Te pup si drum bun!
Roxana
edit: ti-am pus avionasul!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Sar'na!
Gata bagajele, ne bagam la dush. Pupiciosi
--------------------
Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
bubutzu spune:
Andra iti urez distractie placuta!
Abia acum am reusit sa-mi fac timp sa va raspund (accesez de la serviciu); Va rog sa-mi spuneti pe nume : Cristina (nu ca nu mi-ar place nik-ul - cand Mihai a inceput sa vorbeasca repeta "bu-bu...de aici "bubutzu");
Iselin ieri am fost la Ella Center si am aflat ca nu mai fac sedinte de electrostimulare si nici impachetari cu parafango ...;
Dieta nu tin; nu stiu daca e valabil numai la mine dar atunci cand imi propun sa nu mananc ceva, sigur "ma taie pofta"; Beau ceai verde (din frunze de ceai verde- am aflat pe net ca ar fi cel mai bun) si aproape in fiecare seara dupa dus ma masez cu supliform (de la Hofigal)
Clar de luni (iar de luni ) vreau sa incep regimul disociat:prima zi fructe,a doua lactate, a treia carnita (slaba) - nu stiu daca ordinea are importanta; o sa va tin la curent;
Acum fug sa-l iau pe Mihai de la gradinita !Cristina
iselin spune:
Salut fetelor!
Iarasi vine week-ul peste noi. Ce mai trece vremea, luni, vineri, luni!
Distractie placuta Andra!
Cristina, respectiv Bubutzu, nu stiam de Ella Center. Probabil a plecat Flori de acolo. Se mai fac impachetari cu parafango langa piata mare, e un cabinet de cosmetica ESTET (daca-mi mai amintesc bine, Mihaela Dragu- o fata desteapta si cu maini bune), pe aceeasi starda cu si peste drum de magazinul pentru copii Lumea copiilor.
Dar vestile bune sunt acestea: sala de pe Longinescu o sa se redeschida, dar in alta locatie, in spatele redactiei Monitorul de Vrancea (fusese acolo un centru de informatica).
In rest
Flori??
Lorena??
Speranta??
lorena.n spune:
Buna seara sau buna ziua ,depinde de fiecare pe unde traiti in lumea larga.
Iselin,astazi am fost la aeroportul Otopeni si am asteptat un f bun prieten al nostru ,care a venit din Canada si sincer m-am gandit la tine si la o eventuala venire a ta acasa .Daca ai vreodata nevoie te-am putea astepta la aeroport cu cea mai mare placere .Cineva imi spunea ca ptr aceste momente sunt prietenii,atunci cand ai nevoie sa fie langa tine.
A fost o adevarata placere sa venim de la Bucuresti la Focsani ,intr-o continua povestire despre ce este viata in Canada.
El este un tip savuros de la care poti afla numai lucruri serioase si consistente dupa 9 ani traiti in Canada.
Acum inchei si va urez un sfarsit de saptamana placut si odihnitor.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
Buna fetele!Ma bag si eu in seama...Eu sunt din Buc.,sotul meu este din Focsani,si avem nunta in vara asta in Focsani.
As avea si eu o intrebare?Cunoaste careva vreo coafeza buna care sa mi faca la nunta o coafura frumoasa?
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
prixi spune:
Buna seara la fete!
Cristina , succes cu regimul! Poate daca da rezultate, ne mai motivezi si pe noi! Eu sunt mai sceptica in privinta regimurilor si a dietelor pentru ca stiu persoane care au tinut si dupa ce au incetat, au pus mai multe kg la loc! Dar poate au fost regimuri mai drastice...tot ce se poate.
Eu incerc sa mananc mai sanatos ( fara prajit si fara prea multe dulciuri ) si sa fac mai multa miscare! Pentru ca nu sunt multumita la capitolul "miscare",am cumparat o bicicleta si pedalez la ea pana ma plictisesc (bineinteles uitandu-ma la emisiunile mele preferate la TV, ca altfel as innebuni )!
Iselin, intr-adevar trece foarte repede timpul! Si nu stiu cum se face, dar o tin belgienii numai in zile libere si distractii! A fost Pastele lor, Inaltarea si luni acum Rusaliile si a avut sotul meu la zile libere, de am avut impresia ca luna asta mai mult a stat pe acasa decat a muncit!
Lorena, multumim pentru urari si iti uram si tie sa ai parte de un week-end placut alaturi de familia ta!
Dana, eu una nu cunosc, dar poate te ajuta fetele! Eu as vrea doar sa iti zic ca apreciez gestul pe care il faci pentru Ana si Liviu si tin sa iti spun ca ai facut-o extrem de fericita pe Andra (Motanik),cand ai propus ca Ana sa vina sa locuiasca la voi pe perioada operatiei, pentru ca ea s-a implicat extraordinar de mult in cazul acestui tanar si ceea ce a facut ea, cu ajutorul vostru bineinteles, este demn de respectul si admiratia noastra!
As vrea sa ii adresez de pe acum lui Kata sincere urari de "La multi ani" pentru duminica, multa sanatate, bucurii si sa fie fericita alaturi de sot si de puiutii ei! Kata, speram ca nu ne-ai uitat si ca o sa mai vii pe la noi!
Va pup pe toate, fetelor, si va urez un we frumos!
P.S. Flori, pe unde umbli, mama? Vezi ca tragi chiulul de vreo 2 zile si stii ce te asteapta! In prima faza si apoi
... asa ca fa bine si mai vino si pe la noi!
Ma duc la ! Noapte buna!
Roxana
iselin spune:
Fetelor, a fost cutremur in Vrancea de 5.2 grade R, dimineata la 4.53 parca, apoi o replica de 3.x grade R.
Cine ne poate povesti?
Bubutzu? Speranta? Lorena? Sunteti bine? Stiu ca nu au fost pagube materiale, moral ma refer.
lorena.n spune:
A fost un cutremur urat si ciudat la 5 dimineata cand somnul iti e mai dulce .Abia am mai adormit .Copiii si catelul umblau speriati prin casa .Pana la urma ne-am linistit .Avem si noi o interesanta faima ca vranceni cu aceste cutremure.
Dar sa lasam lucrurile rele si sa vedem ce mai faceti voi ,dragutelor?
Motanik ,ti-a ramas inima la Paris ,cumva?Cum era pe malurile Senei?
Te-ai indragostit cumva din nou?
Prixi ,cand vii acasa si cat stai ?Acum 4 ani am stat cateva zile in Belgia si am locuit intr-o localitate numita Diegem.Am ramas super incantata de ce cartiere de casute aveau belgienii si ce zambitori si bine crescuti sunt.Alta mentalitate si alta lume.
As vrea sa stiu ce faceti acum exact fiecare dintre voi ,sau mai precis cum va petreceti voi o sambata in familia voastra ?
Nu vreau sa fiu bagareata ,dar vazand la voi poate noi cei ramasi acasa reusim sa ne schimbam mentalitatile si se va misca si acasa cate ceva spre bine.
Iselin ,am o prietena in Montreal care pur si simplu m-a socat cand a venit acasa prima data .Eram obisnuita ea cu f cocheta si dichisita si acum era in blugi si un tricou.Sa nu crezi ca nu imi placea noul ei stil ,dar m-a frapat ce mi-a spus ca a trebuit sa se adapteze acestui mod de a se imbraca si nu a vrut sa sara ea altfel in evidenta .Sunt curioasa daca nu cumva nu e vb de o exagerare din partea ei ?
Va urez o seara placuta si sper sa nu va par prea curioasa cu intrebarile mele .