Vrancea ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Lorena, bine ca sunteti bine. Nu trebuie sa va mai sperie nici un cutremul la cate au fost.
Prietena ta se comporta absolut normal. Societatea de aici are alte criterii de clasificare a indivizilor decat un simplu aspect personal. Si eu am trecut din taior la blugi si tricou. Dar si blugii sunt de multe categorii. Pot fi bine croiti, de marca, la moda sau nu, etc.
Totusi precizez ca per ansamblu societatea e mult mai curata (igenic vorbind), dar sunt mai pourtin aranjati (cocheti), tin mai putin la aparente, culorile de pe ei sunt asortate dezastruos deseori.
Nu e o regula. Sunt si persoane care tin in continuare la felul in care arata sau se imbraca.
As fi subiectiva daca ti-as spune mai multe. Nu sunt de f multa vreme aici. E mai bine sa povesteasca si celelalte fete care sunt plecate de mult mai mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

quote:
Originally posted by dana n.

Buna fetele!Ma bag si eu in seama...Eu sunt din Buc.,sotul meu este din Focsani,si avem nunta in vara asta in Focsani.
As avea si eu o intrebare?Cunoaste careva vreo coafeza buna care sa mi faca la nunta o coafura frumoasa?

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

V-am vazut photos. Sa va fie de bine!
Adica: casa de fier-beton!

Unde faceti nunta, in ce restaurant?
Eu stiu o varianta de coafat pentru acest eveniment. (Dar e cam scumpa.)
Daca nu gasesti o alta, ti-o furnizez cu mare placere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by iselin

quote:
Originally posted by dana n.

Buna fetele!Ma bag si eu in seama...Eu sunt din Buc.,sotul meu este din Focsani,si avem nunta in vara asta in Focsani.
As avea si eu o intrebare?Cunoaste careva vreo coafeza buna care sa mi faca la nunta o coafura frumoasa?

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

V-am vazut photos. Sa va fie de bine!
Adica: casa de fier-beton!

Unde faceti nunta, in ce restaurant?
Eu stiu o varianta de coafat pentru acest eveniment. (Dar e cam scumpa.)
Daca nu gasesti o alta, ti-o furnizez cu mare placere.

Mersi!
Facem nunta la Fashion center(Sorste parca ii zice),iar biserica cea din centru.
Da-mi te rog cateva detalii despre varianta ta de coafat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Neatza!

Iaca si io mooooooaaaaarta de somn, abia nu adorm,...o sa scriu mai tarziu mai multe cand ma dezmeticesc!

Pupici

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Fetelor ,pe unde stati ascunse ,ce se intampla?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorena.n

Fetelor ,pe unde stati ascunse ,ce se intampla?

Sa ai ce-ti doresti si sa iti doresti ceea ce ai....

am primit e-mailul.te voi suna.
mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena.n spune:

Toleranta este lucrul care mi/as dori cel mai mult sa ma caracterizeze .Sunt o fire exploziva si reactionez mult prea usor.
Voi ce faceti cand gresiti ,va recunoasteti vina sau asteptati sa treaca timpul sa se risipeasca atmosfera incinsa creata?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lorena.n

Toleranta este lucrul care mi/as dori cel mai mult sa ma caracterizeze .Sunt o fire exploziva si reactionez mult prea usor.
Voi ce faceti cand gresiti ,va recunoasteti vina sau asteptati sa treaca timpul sa se risipeasca atmosfera incinsa creata?

Sa ai ce-ti doresti si sa iti doresti ceea ce ai....

Si eu sunt la fel.Vina...mi-o recunosc foarte greu.Chiar daca in sinea mea sunt constienta ca gresesc nu ma pot controla.Cateodata explodez MULT prea repede si usor.

p.s pot suna acum,sau este prea tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubutzu spune:

Buna fetelor!

lorena.n nu stau ascunsa , cu draga inima as intra mai des pe forum dar nu am timp;
Iselin noutatile in legatura cu locatia nu pot decat sa ma bucure - stau fff. aproape de zona respectiva; stii cumva si cam cat o sa dureze amenajarea spatiului? Ieri am sunat-o pe domnisoara Aurelia dar se pare ca nu mai are acelasi nr. de telefon;
prixi am inceput de ieri regimul disociat; zi de lactate...am rezistat dar ma simt "lesinata"...;Inainte de a ramane insarcinata aveam 55 Kg apoi in cele 9 luni m-am ingrasat 25 Kg.;acum, dupa trei ani si jumatate de la nastere cantarul s-a blocat la 61Kg. (am 1,69 inaltime);
dana n. "Casa de piatra"; ai gasit o coafeza buna?
flori te rog poti sa ma treci si pe mine pe lista (daca o actualizezi): 08.10.1974 -multumesc
de la Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Neatza!

Ce faceti fetelor?
Ce stiti de Katalina?
Flori tu unde umbli?

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput