Vrancea ( 5 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Flori si neatza!!

E dragutz modelul, asa e, dar si un pik pretentios, ca nu il poti asorta decat la ceva intr-o singura culoare...In schimb, daca e talpa din pluta, cred ca e destul de comod..

Eu acum port papuci mai josi, comozi, ca daca am de mers toata ziua imi rup picioarele...

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Ajutati un OM sa traiasca!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Pai de asta is topita toata,ca eu si anul trecut am avut garderoba preponderent portocalie si anul asta intentionez sa fac la fel,ca-mi place tare culoarea asta si,cred eu,ma prinde si bine

Si la asta ma gandeam si eu,ca tocul ala face picioarele mai frumoase si este si comod

Vad ca nici voi nu aveti rabdare cu puzzle-ul .Si noi cand l-am luat am fost asa de entuziasmati...dar,ne-a trecut repede tare

Roxi,deci,o sa fii la vara in Focsani!!Supeeer!

Pupicuti la tooooata gashca

am editat ca scrisesem ca tocul face picior frumos si parca ma si vedeam pe la "de la forum adunate...

"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

noi

Mergi la inceput

Nu e corect! Pai cum faceti intalneala fara mine???

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Aha...se discuta fara mine pe aici! Bine, bine...

Vai, fetelor, am un rezumat de facut la flamanda si nu stiu de ce, dar nu am chef deloc de el. As face orice altceva in loc numai sa nu ajung la tema aia! E despre adolescenta, despre conflicte dintre parinti si copii si nu ma inspira deloc...Am facut pana acum curatenie luna, am frecat tot ce era pe aici...Da-mi Andra puzzle-ul ala ca pe tot ti-l fac!

Flori, si culoarea mea e tot portocaliul! Ma gandeam ca sunt putin extravaganta, dar mie chiar imi place! Am citit intr-o carte ca ar fi culoarea Leilor, ca Leoaicele ar fi atrase de aur si de tot ceea ce straluceste! Asa o fi!

In privinta vacantei, noi ajungem pe 20 august si plecam pe 18 septembrie, asta daca nu intervine jobul meu, iar daca va fi cazul, sotul meu pleaca, ca trebuie sa isi ajute fratele cu organizatul nuntii, dar vine mama la mine, ca mie imi este cam urat sa raman singura pe aici. Cam asta ar fi programul nostru! Mi-ar place sa vin acasa, dar cel mai mult mi-ar place sa mergem la mare, ca anul trecut nu am mai ajuns si tare rau mi-a mai parut!

Cu intalneala, Andra, nu iti face griji, ca o sa ne gandim la tine cand ne vom bea sucul tacticos la o terasa din Focsani! Ai, mai Andra, nu te necaji, ca cine stie daca ajungem sa ne vedem...ca stii si tu cum e cu vacantele astea in care zboara timpul ceva de speriat si te trezesti la sfarsit ca nu ai facut o groaza de lucruri!

A, si Andra, asteptam pozicile de la gratar!

Va pup si sper sa mai vorbim pana plec la scoala!

Roxana

Mergi la inceput

Roxi, ia sa imi dai adresa ta de YM daca ai sa te bag in lista!!

Sambata ii facem surpriza lui Liviu!!

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

Andrutz,cum sa facem noi,oare,sa vedem emisiunea sambata??Tare imi doresc sa-i vad pe Liviu si pe Ana

Roxi,asa s-a intamplat si la noi anul trecut:am planuit ca o sa facem "cate in luna si-n stele",dar timpul a trecut atat de repede....Oricum,am fost tare bucurosi ca am stat 10 zile la mare,am prins si vreme buna .Ufff,ca nu mai am rabdare deloc si mai sunt 6 saptamani pana plecam

Andra,mai ai cateva zile si pleci la Pariiiiis

noi

Mergi la inceput

Flori, eu voi fi la Paris smabata, asa ca nu am nici o sansa dar sper din suflet sa inregistreze cineva bucata respectiva sa o vedem si noi. Cine poate? Pe aici...Lorena, Kata? Aveti cumva cum sa inregistrati?

--------------------

Andra
Noi
Weekend 2-3 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Va pup fetelor!

Adra, multumesc!

Flori, deci tu pantofi visezi noaptea?

Speranta, astept amanunte.Si pupici!..

Lorena
, mai multe randuri, mai mult de spus. Ce se intampla cu ploile? Am inteles ca nu se mai circula pe E85. Cad si podurile.
Vai, vai!!!!

Mergi la inceput

Iselin,niciodata nu am fost obsedata de incaltaminte(spre deosebire de sor'mea care-si cumpara cate 2-3 perechi pe sezon ),dar moda de anul trecut si de anul asta...ma innebuneste

Fetelor,oare ce se intampla cu Kata a noastra??Am obsevat ca nici la "mamici de martie-aprilie" nu a mai postat dinainte de Paste,parca.Am sa incerc sa-i trimit un mail,sper ca sunt bine

iote ca la mine nu prea isi avea rostul ccc,nu?

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna seara!

Ce fac fetele? A venit mos Ene pe la gene? Ca e cam slaba activitatea pe aici..

Flori, dar care e moda pe anul asta, ca eu inca nu m-am informat...

Hai ca nu mai stau nici eu! Va pe toate si va urez somn usor!

P.S. Ce inseamna "ccc"?( ca nu am nici cea mai mica idee si vad ca toata lumea il foloseste pe forum)

Roxana

Mergi la inceput