Miresele anului 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 7
dilaural spune:
Roxygeo... o doamna adevarata are intotdeauna posetutza... dar acum nu-i obligatoriu, important este sa te simti tu comod...
Si la fel iti spun si la cealalta intrebare. Eu voi servi numai bombonane, dar tu sa faci exact cum vrei si cum stabilesti impreuna cu iubitul tau. Stai linistita ca nu te judeca nimeni daca au fost bomboane sau piscoturi...
By the way... ai grija daca alegi bomboane ca am vazut eu o faza de cascadorii rasului cand la o cununie s-au servit bomboane cu lichior si toata lumea a muscat din ele si sa vezi ce si-au pus tot siropul pe haine...
Si in alta ordine de idei nici mie nu-mi raspunde nimeni daca stiti ceva despre Restaurantul Casa Iancului. Ca am intrebat si pe subiectul cu restaurante si nimic... adica eu stiu cum sunt acolo petreceri, revelioane... dar de nunti n-am auzit nimicutza... Pleaseeee...
olguttza spune:
E destul de riscant cu bomboanele de ciocolata, mai ales vara, mai ales pe canicula din bucuresti...io am avut piscoturi cu sampanie, tocmai de teama de a nu ma trezi cu ele in stare likida . Cu 3 saptamani inainte (in august) fusesem la o nunta in provincie, unde la primarie s-au dat toffee (parca asa se keama alea bune rau, nu? ) si se puteau manca doar cu linguritza . Acu, fiecare face cum crede de cuviintza.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
Degetzel spune:
Eu am avut gentuta asortata cu costumasul si pantofii la cununia civila. Nu de alta, dar imi luasem mobilul cu mine, o oglinjoara si un ruj... si chiar nu vroiam sa alerg dupa cineva sa mi le tina...
De servit am servit sampanie cu prajiturele asortate (platouri de mini-prajituri de la cofetarie), dar cand le-am cumparat m-am ferit de cele care aveau crema, tocmai pentru a nu se topi la caldura. S-au mancat toate asa ca eu zic ca le-au placut invitatilor
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
olguttza spune:
Gentutza n-am avut...ca, la cat tremuram toata (de emotzie ) din toate incheieturile, de-abia mi-am putut tzine buchetu' .
http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ciciep spune:
quote:
Originally posted by dilaural
Si in alta ordine de idei nici mie nu-mi raspunde nimeni daca stiti ceva despre Restaurantul Casa Iancului. Ca am intrebat si pe subiectul cu restaurante si nimic... adica eu stiu cum sunt acolo petreceri, revelioane... dar de nunti n-am auzit nimicutza... Pleaseeee...
Salut!
Eu am fost la nunta verisoarei mele la Casa Iancului, cea de pe POpa Nan. De fapt, ea a scris un subiect pe forumul asta despre nunta ei, cand gasesc linkul ti-l dau. Mancarea a fost FOARTE BUNA si, mai ales, FOARTE MULTA!! Deja, de pe la sarmale, simteam ca nu mai pot inghiti nimik... O faza mai complicata a fost faptul ca mesele erau sus la etaj, iar dansul era la parter, asa ca nu vedeai lumea dansand decat daca coborai, iar sa urci si sa cobori scarile alea o noapte intreaga... dar trebuie sa fii atenta, fiindca la nunta ei au fost doar 40 persoane, ar mai fi incaput maxim 10 (inghesuite...) Am inteles ca celalalt restaurant din Iancului este mai mare, cam 100 persoane, tot pe 2 nivele. Vara-mea a mancat insa la cel de-al doilea si mancarea a fost naspa.
Sper sa-ti fi fost de ajutor. Daca mai ai intebari, zi-mi.
Cicilica
P.S. AM uitat sa spun: nunta a fost in ianuarie anul asta.
dilaural spune:
quote:
Originally posted by ciciepquote:
Salut!
Eu am fost la nunta verisoarei mele la Casa Iancului, cea de pe POpa Nan. De fapt, ea a scris un subiect pe forumul asta despre nunta ei, cand gasesc linkul ti-l dau. Mancarea a fost FOARTE BUNA si, mai ales, FOARTE MULTA!! Deja, de pe la sarmale, simteam ca nu mai pot inghiti nimik... O faza mai complicata a fost faptul ca mesele erau sus la etaj, iar dansul era la parter, asa ca nu vedeai lumea dansand decat daca coborai, iar sa urci si sa cobori scarile alea o noapte intreaga... dar trebuie sa fii atenta, fiindca la nunta ei au fost doar 40 persoane, ar mai fi incaput maxim 10 (inghesuite...) Am inteles ca celalalt restaurant din Iancului este mai mare, cam 100 persoane, tot pe 2 nivele. Vara-mea a mancat insa la cel de-al doilea si mancarea a fost naspa.
Sper sa-ti fi fost de ajutor. Daca mai ai intebari, zi-mi.
Cicilica
P.S. AM uitat sa spun: nunta a fost in ianuarie anul asta.
Multumesc frumos de raspuns. Intr-adevar eu fac nunta la cel de pe sos. iancului unde incap cam 150-170 de pers. Stiu ca si aici este acelasi inconvenient ca se va dansa jos dar nu sunt decat vreo 4-5 trepte intre cele doua nivele... Sper sa nu fie o problema!
Sa stii ca mancarea este foarte buna si aici (asta stiu ca am mancat de nenumarate ori aici si impreuna cu alte persoane, am facut mese cu colegii, etc) si presupun ca este la fel cu cea din Popa Nan - doar este acelasi lant. Noi il cunoastem pe directorul complexului (ca in afara de rest din Bucuresti mai este unul in ploiesti, in costinesti si o vila la cheia parca)... si cred ca o sa ne ajute sa iasa bine.
Vroiam doar sa stiu cum ies nuntile, daca este organizare, etc...
In orice caz merci mult...
Dilaural
ciciep spune:
quote:
Multumesc frumos de raspuns. Intr-adevar eu fac nunta la cel de pe sos. iancului unde incap cam 150-170 de pers. Stiu ca si aici este acelasi inconvenient ca se va dansa jos dar nu sunt decat vreo 4-5 trepte intre cele doua nivele... Sper sa nu fie o problema!
Sa stii ca mancarea este foarte buna si aici (asta stiu ca am mancat de nenumarate ori aici si impreuna cu alte persoane, am facut mese cu colegii, etc) si presupun ca este la fel cu cea din Popa Nan - doar este acelasi lant. Noi il cunoastem pe directorul complexului (ca in afara de rest din Bucuresti mai este unul in ploiesti, in costinesti si o vila la cheia parca)... si cred ca o sa ne ajute sa iasa bine.
Dilaural
Despre organizare tot ce pot sa-ti spun este ca patronul le-a zis sa aduca florile de la cununia civil (si probabil si altele, nu stiu sigur) si au facut cei de la restaurant aranjamente florale pe masute, fff frumoase. In plus, fiind la inceputul lui ianuarie, ramasesera unele din decoratiunile de la Craciun in sala si au dat foarte bine. Ea nu a pus imbracaminti din alea care se poarta pe scaune, orikum nu s-ar fi potrivit cu "feelingul" locului. Ospatarii au fost foarte atenti.
ALtceva nu stiu ce sa-ti mai zic. Apropos, tu cand faci nunta acolo?
Cicilica
dilaural spune:
quote:
Originally posted by ciciepquote:
Dilaural
Despre organizare tot ce pot sa-ti spun este ca patronul le-a zis sa aduca florile de la cununia civil (si probabil si altele, nu stiu sigur) si au facut cei de la restaurant aranjamente florale pe masute, fff frumoase. In plus, fiind la inceputul lui ianuarie, ramasesera unele din decoratiunile de la Craciun in sala si au dat foarte bine. Ea nu a pus imbracaminti din alea care se poarta pe scaune, orikum nu s-ar fi potrivit cu "feelingul" locului. Ospatarii au fost foarte atenti.
ALtceva nu stiu ce sa-ti mai zic. Apropos, tu cand faci nunta acolo?
Cicilica
Exact asa ne-a spus si noua... ca n-are sens sa dam banii pe aranjamente ca ne fac ei foarte frumoase cu florile de la cununie... din partea casei! In afara de baloane nici eu nu-mi mai pun alte decoratiuni pentru ca - vorba ta - nu merg si nu se potrivesc cu stilul rustic-vanatoresc! Stiu ca ospatarii sunt dragutzi si amabili.
Eu am nunta pe 17 septembrie!
Multumesc mult de tot pentru informatii si daca mai ai sa-mi spui ceva ... astept cu placere... sau da-mi mail sa nu zica lumea ca acaparam subiectul cu "off topic" ...
miezure spune:
Fetelor, mor de nervi!
Invitatiile mele nu sunt gata. Si nunta e pe 4 iunie. Ai mei ma tot bat la cap ca e tarziu si trebuie trimise. De parca eu nu stiu. Dar ce pot face!?!? Se pare ca or sa fie gata maine sau cel tarziu luni. E chiar tarziu sa le primeasca invitatii cu trei saptamani inainte?
Majoritatea oricum stiu cand am nunta si ca sunt invitati.
Vreau sa va mai spun ca deja am obosit.
Nu mai e nici o luna intreaga si mai sunt atatea de facut!
O sa fiu cea mai incercanata mireasa, nicidecum cea mai frumoasa!
miez
pyssy spune:
3 saptamani nu-i tarziu atata timp cat ti-ai anuntat deja invitatii, asa ca nu te stresa acum prea tare ca o sa ai timp cu cateva zile inainte.
Ai sa vezi ca totul va fi bine pana la urma vei fi o frumosa si vei avea o nunta ca in povesti
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca