Miresele anului 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 6
bibyrox spune:
Va multumesc mult fetelor pentru sprijin!!!! M-am mai linistit acum...
Rad de mama ca ea saracutza a inceput sa se streseze si se mira de mine ca sunt atat de calma! Daaa io n-am nici o treaba de zici ca mai am un an pana atunci cand colo mai sunt 2 luni jumate! Chiar asa putin mai e???? Abia astept!!!! de ce sa fiu stresata??? Eu sunt nerabdatoare nu stresata!
Pupici
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Creatiile mele
Nunta noastra
alice elena spune:
VA MULTUMESC FRUMOS!!!!
SUNTETI NISTE DRAGUTE!!!!!!
Eu sunt ffff incantata de ea..... Am luat-o din Ianuarie si ma uit mereu la ea, caci o tin pe pat ca nu am avut unde s-o pun.
Este din tulle si este de printesica........Pot sa imi dau jos breteluta aceea de la gat.
Abia astept!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
va pup
estera spune:
quote:
Originally posted by alice elena
ESTERA, am inteles ca ti-ai luat rochia de la Salonul Gabriela?!
Si eu la fel!
ALICE
http://community.webshots.com/user/alice_elena1980
cred ca m-am screlozat de tot.. sau am baut prea mult acum de Paste Am facut o mare confuzie de nume... Eu ma gandeam la salonul Adeline cand degetele mele tastau Gabriela.. Sorry mult!
http://photos.yahoo.com/narcesteh
ioana_pisi spune:
HRISTOS A INVIAT!!!
fetelor sunt franta!!! am terminat de facut marturiile!!! au iesit super frumoase. le-am facut din tulle alb si fundita rosie. sunt superbe!!!!dar am crezut ca innebunesc pana le-am terminat. am stat cu iubi si ieri si alaltaieri pana la 12 noaptea sa le facem...in rest, am emotii!!! mai e o luna si o saptamana pana la nunta mea mai trebuie sa-mi iau o bratara si dresul. in rest totul e pragatit.
am o intrebare. din ce flori se fac buchetele domnisoarelor de onoare? aveti idee?
pyssy spune:
quote:
Originally posted by ioana_pisi
am o intrebare. din ce flori se fac buchetele domnisoarelor de onoare? aveti idee?
Eu ma gandeam sa le fac din trandafiri , sa fie la fel cu buchetelle de mireasa si nasa, si lumanari , dar tre sa fac vreo 13 si mie teama ca dau faliment :(
Trandafiri dupa parerea mea ar arata cel mai bine, dar .. eu cel putin ma mai gandesc
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
toma_lly spune:
A trecut si Pastele ....
Mai e 1 luna pana la nunta si ma apuca emotiile
Doamne, ce repede a trecut timpul, acusica vine nunta
toma_lly
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
De astazi fix intr-o luna vine nunta...iar eu am ajuns sa traiesc sentimentul ca nu vom fi gata cu pregatirile niciodata
Alice elena este superba rochita!!!
Fetele sa stiti ca sunt suparata pe voi - mi-e de ce nu vreti sa-mi raspundeti???? La primarie se poarta geanta/gentuta sau doar buchetel
Cu pregatirile suntem aproape gata, io la primarie vreau sa dau bomboane si nu piscoturi si sampanie, credeti ca sunt deplasata????
Azi ma duc sa mai comand niste invitatii ca se pare ca nu mi-ajung...avind in vedere ca m-am trezit ca vor sa vina oameni la care nici nu ma gindisem....dupa cum spunea cineva ...lumea e plina de surprize mai ales la astfel de evenimente
Va pupicesc
pyssy spune:
roxygeo , inainte se dadeau bomboane si sampanie la cununie ,dar acum nu este o regula anume, important e sa servesti cu ceva invitatii
La primarie eu am avut numai buchetul, la cate emotii am avut numai grija gentii nu-mi trebuia, dar tu trebuie sa te simti bine, asa ca poti purta ce vrei , ca doar de asta e ziua ta
Pupici si spor la pregatiri
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
dana n. spune:
quote:
Originally posted by roxygeo
Buna ziua miresici!
Fetele sa stiti ca sunt suparata pe voi - mi-e de ce nu vreti sa-mi raspundeti???? La primarie se poarta geanta/gentuta sau doar buchetel
Cu pregatirile suntem aproape gata, io la primarie vreau sa dau bomboane si nu piscoturi si sampanie, credeti ca sunt deplasata????
Va pupicesc
http://community.webshots.com/user/roxygeo
Eu la primarie am avut doar buchetul de flori si am servit invitatii cu bomboane si sampanie.
Poze cununie:
http://www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207