Miresele anului 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 8

shoricutza spune:
Dilaural chiar in Titan stau. Ai nimerit-o. Deci stie cineva o coafeza in zona? Si eu m-am gandit ca ar fi mai bine sa fie pe aproape, dar daca e nevoie o sa iau un taxi si ma duc si mai departe. Numai sa ma faca frumoasa in ziua cea mare
.
Miezure cred ca te stresezi prea mult. Daca deja ai invitat oamenii, nu cred ca are importanta ca le dai invitatia inainte cu doar trei saptamani. Cei care si-au propus sa vina la nunta voastra vor veni oricum. Asa ca stai linistita.
Azi am avut parte de o surpriza placuta si una neplacuta.
Cea placuta ar fi ca am fost la prima proba ptr rochita si se pare ca iese bine. Cea neplacuta este legata de verighete. Se pare ca cei de la bijuterie nu pot sa ne faca modelul cerut de noi si au incercat sa ne bage pe gat un alt model. Noi le-am spus ca il vrem pe cel ales de noi drept ptr care le-am cerut inapoi avansul. La faza asta, patronul s-a enervat, a inceput sa ridice tonul, sa ne faca mofturosi si sa ne sugereze ca n-o sa ne vedem avansul integral inapoi. Normal ca i-am spus ca nu trebuia sa primeasca comanda daca nu era sigur ca poate s-o onoreze. Nu mi se pare normal sa comandam ceva si sa ni se bage pe gat altceva. Si sa mai pierdem si bani din cauza incompetentei lor. Ne-a spus pana la urma sa ne ducem maine sa vada cati bani ne mai dau inapoi. Presimt ca o sa iasa urat. Este vb de bijuteria REI din piata Amzei unde NU TREBUIE sa va duceti!!!!! Patronul este un mitocan chiar daca este la patru ace ptr impresie artistica. Gata, m-am racorit!
Va pup pe toate si multa bafta in continuare!

loredana76 spune:
Roxygeo la ce ora ai cununia religioasa?S-ar putea sa ne intilnim la biserica,ca avem nunta in aceeasi zi si la aceeasi biserica

estera spune:
quote:
Originally posted by shoricutza
Azi am avut parte de o surpriza placuta si una neplacuta.
Cea placuta ar fi ca am fost la prima proba ptr rochita si se pare ca iese bine. Cea neplacuta este legata de verighete. Se pare ca cei de la bijuterie nu pot sa ne faca modelul cerut de noi si au incercat sa ne bage pe gat un alt model. Noi le-am spus ca il vrem pe cel ales de noi drept ptr care le-am cerut inapoi avansul. La faza asta, patronul s-a enervat, a inceput sa ridice tonul, sa ne faca mofturosi si sa ne sugereze ca n-o sa ne vedem avansul integral inapoi. Normal ca i-am spus ca nu trebuia sa primeasca comanda daca nu era sigur ca poate s-o onoreze. Nu mi se pare normal sa comandam ceva si sa ni se bage pe gat altceva. Si sa mai pierdem si bani din cauza incompetentei lor.Ne-a spus pana la urma sa ne ducem maine sa vada cati bani ne mai dau inapoi. Presimt ca o sa iasa urat. Este vb de bijuteria REI din piata Amzei unde NU TREBUIE sa va duceti!!!!! Patronul este un mitocan chiar daca este la patru ace ptr impresie artistica. Gata, m-am racorit!
![]()
Va pup pe toate si multa bafta in continuare!
In primul rand felicitari pentru rochita.
In al doilea rand ce faza naspa v-au facut cei de la bijuterie. Incredibil.. ahh sa nu ma apuc sa incep.. Nu pot sa sufar astfel de 'afaceri' si 'afaceristi'. Nu pot sa sufar neprofesionalismul. L-am detestat din totdeauna. Nu va lasati pana nu va da toti banii inapoi. Amenintati-i ca faceti plangere! Daca si-au luat un angajament, atunci sa-l respecte, asa cum si voi le plateati si restul de bani, nu?
Hai, sa ne spui ce-ati reusit, ok? Succes!
http://photos.yahoo.com/narcesteh

andreea c spune:
Buna la toata lumea! Sunt intr-o mare dilema. Restaurantul meu (Yda Club) nu este foarte cunoscut si de aceea ma gandeam sa fac o mica harta pe care sa o pun in plic cu invitatia...sa stie lumea cum sa ajunga. M-am tot chinuit sa o fac in word, dar nu a iesit cine stie ce. Mi-a venit ideea sa vorbesc cu voi...poate gasesc pe cineva sa ma ajute.
Va pup

ralucah spune:
Iubita cred ca cel mai bine rogi pe cineva care face carti de vizita sa iti faca o macheta micuta.
Daca nu, poti sa scanezi harta bucurestiului din pagini aurii si sa o maresti, s-ar putea sa iasa si asa. Scanezi numai partea care te intereseaza, apoi importi in corel si scrii cu rosu strada, sau cu bold. Sper sa mearga asa.
quote:
Originally posted by andreea c
Buna la toata lumea! Sunt intr-o mare dilema. Restaurantul meu (Yda Club) nu este foarte cunoscut si de aceea ma gandeam sa fac o mica harta pe care sa o pun in plic cu invitatia...sa stie lumea cum sa ajunga. M-am tot chinuit sa o fac in word, dar nu a iesit cine stie ce. Mi-a venit ideea sa vorbesc cu voi...poate gasesc pe cineva sa ma ajute.
Va pup
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

RAMONELLA spune:
Fetelor,nu stiu cum sunteti voi,dar eu de 2 nopti incoace am cosmaruri.Ieri noapte am visat ca era ziua nuntii si tocmai am venit de la cuafor.Si tot parul mi s-a desfacut,si mi-a cazut voalul.Si am inceput sa-mi prind eu parul cu agrafe.Si am vrut sa-mi pun voalul,dar voalul era de culoare rosie cu flori pe el. Azi noapte am visat ca m-am despartit de prietenul meu.Sunt curioasa ce voi visa in noaptea asta.Dar sunt si mai curioasa ce voi visa in noapte dinaintea nuntii.
Cred ca incep sa am emotii.MAI SUNT 3 SAPTAMANI!Si incep sa-mi fac tot felul de griji.Ieri am fost pe la salonul Gabriela si am aflat ca nimeni nu a mai inchiriat rochia pana la nunta mea.Deci eu o voi purta prima.E nou nouta.Nu a mai purtat-o nimeni pana acuma.E modelul 727,din Mireasa.
PUPICI!
RAMON_RAMONEL

shoricutza spune:
Estera multumesc ptr incurajari dar din pacate azi ne-am enervat din nou cand ne-am dus sa ne dea banii. A inceput sa urle si sa tranteasca si sa ne ameninte ca nu ne dau restul de bani (oricum nu punea problema sa ni-i dea pe toti) decat dupa 30 de zile. Cand l-am intrebat de unde a scos termenul de 30 zile, s-a aberat ca asa vrea el ... Prietenul meu l-a amenintat cu OPC-ul si i-a explicat ca se poate face retur pe casa sau ca se poate anula bonul etc. .... Nici nu a vrut sa auda. O tinea pe a lui ca nu se poate. Deci in concluzie a iesit urat. Eu una ma cam saturasem de scandal (nu suport agresivitatea de nici-un fel, fie ea fizica sau verbala) drept ptr care i-am spus sa ne dea restul de bani cu speranta ca nu o sa-l mai vad niciodata in viata mea. Din 3 mil avans ne-au oprit 450.000. Nu ne-am suparat din cauza banilor dar era o chestie principiala mai mult. Asta e! Nu inteleg insa cum persoane care au tot interesul sa se poarte frumos cu clientii (el era patronul), dau dovada de un asemenea comportament agresiv si nepoliticos. De retinut ca nu am fost singurii cu care s-a purtat asa. In fine, noi sa fim sanatosi. De maine incepem iar cautarile ptr verighete.
Ramonella si eu am tot visat ciudatenii ... Cel mai des visez ca in ziua nuntii nu este nimic stabilit, ca n-am rochie, ca nu am unde sa ma coafez etc. Adevarul este ca desi intr-un fel este minunata perioada pregatirilor ptr ca suntem plini de entuziasm, nerabdatori si dornici sa organizam cea mai frumoasa zi din viata noastra, trebuie sa recunoastem ca implica si mult stres si oboseala ... Asa ca este normal sa mai avem si cosmaruri.
Hai ca am inceput sa scriu romane si sa va plictisesc.
Va pup pe toate si va tin pumnii

cinderella spune:
Buna fetelor!
Ma alatur si eu voua; vroiam numai sa va mai dau adresa unui site unde am gasit rochite foarte frumoase, care mie ni-au placur foarte mult:
www.maggiesottero.com
Astept si parerile voastre.
Eu voi avea nunta in septembrie si m-am hotarat sa imi fac una din rochitele pe care le-am gasit pe site - desi mi-a fost destul de greu sa ma hotarasc.
Va pup!

estera spune:
shoricutza imi pare rau pt voi.. bine macar ca ai vazut banii inapoi.. cat despre cei 450 de mii, nu stiu cat de mult se va folosi de ei patronul.., cred ca mai mult a vrut sa dovedeasca ca tot el e mai tare... In sfarsit.. Bafta in continuare!!
Si eu am avut cosmaruri in ce priveste nunta. Cred ca e normal. Banuiesc ca sunt foarte putine mirese care sa nu aiba macar un vis urat.. Sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul in regula si sa iasa totul bine!
cinderella bine ai venit printre noi!! Site-ul recomandat de tine il stiam cu toate de mult scumpa. Intradevar la Maggie se gasesc niste rochii foarte frumoase. Iti doresc spor la pregatiri si sa ne spui si noua cum iti organizezi tu nunta.
http://photos.yahoo.com/narcesteh

Darria spune:
Cinderella: bine ai venit pe
Sunt dragute rochiile de pe acest site, imi plac si mei unele.
Daca ai timp sa te uit la inceputul subiectului fetele au mai dat cateva adrese unde gasesti rochii frumoase.
Si eu vreau sa-mi fac rochia dar nu sunt hotarata la care model sa ma opresc.