Miresele anului 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Buna fetelor! Ia uite ce discutii aprinse pe-aici... cum asezam invitatii? pai nici ca mi-a trecut asta prin cap... adica numai la asta nu ma gandesc acum. Dar cu ocazia asta mi-am amintit o faza haioasa anul trecut in septembrie la nunta prietenilor nostri care ne vor fi nasi. Ei tot asa facusera carduri cu numele invitatilor si deja le asezasera pe mese. Oricum imbulibaseala a fost ca fiecare isi cauta numele pe carduri. Ma rog... ne vedem noi numele la o masa si ne asezam. Pana sa ajungem la local ma imprietenisem cu o prietena de-a nasei care venise singura si ea saraca vroia sa stea langa mine dar numele ei aparea la alta masa alaturi de niste persoane pe care nu le cunostea decat din vedere. Am luat frumusel cardul de-acolo l-am inversat cu altul de la masa noastra, si gata treaba. Dar vine mireasa si sa moara de nervi cand vede ce-am facut. Ca ea o asezase acolo s-o cupleze cu unu' si fata asta nu vroia si pace sa stea langa ala. Nu mai zic ca o asezasem in locul altei prietene de-a noastre pe care nu o mai vazusem din liceu si aia anuntase ca vine la nunta doar daca sta langa mine. Ia uite Domne ce mare vedeta am ajuns. Toata lumea vrea sa stea langa mine. Si femei!!! Pana la urma i-am facut loc si celeilalte si am stat intre 2 (ca doar nu te ploua!) iar Iuby al meu in fata noastra... A fost dragut.. Si uite-asa peripetii.
Acum serios vorbind eu nu m-am gandit dar mi se pare tare aiurea sa stea omul cand vine sa-si caute numele pe la mese.... Nu stiu cum vom face. Ma mai gandesc!

Va pupa fata

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by ioana07

E cred ca e mai bine sa stabilesti tu dinainte locul fiecarui invitat la masa... Altfel o sa fie un taraboi...iti spun din propire experienta... Am patit-o anul trecut la o nunta, cand am schimbat de vreo 2-3 ori masa ca sa putem sta cu toti prietenii nostri...
Si in plus...banuiesc ca invitatii tai nu-ti sunt chiar straini...poti sa-ti dai si tu seama care cu cine e prieten si cu cine le-ar placea sa stea la masa...
Parerea mea...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

http://community.webshots.com/user/ioana07

Shi eu sunt de aceeashi parere, ca trebuie stabilit dinainte cum itzi ashezi invitatzii.In rpimul rand in ziua respectiva nu trebuie sa mai stai shi cu grija asta.Am fost la multe nuntzi la care miri alergau de colo colo ca sa ishi asheze invitatzii, shi constatau abia atunci ca X nu poate sta langa Y ca nu se inghit unul pe altul sau ca nu se cunosc.
Eu cred totushi ca e posibil sa aranjezi mesele dinainte.Nu shtiu cine zicea mai sus ca nu-shi cunoashte 80 % din invitatzi, aceshtia fiind din partea sotzului.Nu-i nimik.Nu-i cunoshti tu, dar ii shtie sotzul, asha ca se ocupa el de aranjarea lor.Inca o data sunt nishte pareri personale shi nu vreau sa supar pe nimeni .
va pup

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Eu am fost anul trecut la o nunta la care cardul de masa(pe care era scris si numele nostru) ni s-a dat la intrare,dupa ce am ciocnit cu mirii,si ne-am asezat unde am vrut noi.
Eu inca nu stiu cum voi proceda...Numele il voi scrie sigur pe card ptr ca v-a folosi si ca plic ptr. bani.

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

si eu cred ca e bine sa-i pre-aranjezi. Bineinteles cooperezi cu sotul la aranjatul cunoscutilor lor. Apoi este foarte simplu. Faci o schema cu mesele si le dai cate un numar (masa 1, masa 2), pui pe o lista numele si masa alocata. Poti sa pui sau nu cartonase cu numele pe masa, inmanezi listele cu pricina domnisoarei/elor de onoare si se ocupa ele mai departe. O prietena de-a mea asa a procedat si nici nu a umlat lumea bezmetica sa caute numele pe masa sau un loc anume si absolut cu totii au fost multumiti. La intrarea invitatilor, dupa ce ciocneau cu fiecare una din domnisoare le punea cocardele, iar mireasa sau mirele spuneau elegant celeilate domnisoare numele acestora si fiecare era preluat si condus la masa de catre aceasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by bibyrox
Acum serios vorbind eu nu m-am gandit dar mi se pare tare aiurea sa stea omul cand vine sa-si caute numele pe la mese.... Nu stiu cum vom face. Ma mai gandesc!

Va pupa fata

Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Se rezolva si treaba asta...... De exemplu noi cu trei zile inainte de nunta trebuie sa-i anuntam pe cei de la restaurant exact numarul invitatilor si numele lor pt ca ei vor face cardurile pt mese. Tot atunci le spunem si cum vrem noi sa aranjam invitatii la mese si ei fac un fel de panou la intrare cu o "harta" a meselor. Fiecare masa va fi numerotata sau "botezata" intr-un fel (de exmplu cand am incheiat noi contractul, intr-o sambata, se pregateau pt o nunta si am vazut pe fiecare masa cate un cartonas, pus pe un suport mai inalt, cu numele meselor: diamant, smarald, topaz...etc....mi-a placut ideea) Asa... si panoul ala de la intrare banuiesc ca arata cam in felul urmator: Masa topaz...urmatoarele persoane; Masa rubin...urmatoarele persoane... si tot asa...
Si omul cand vine se uita pe panou...vede la ce masa a fost "repartizat"...si se duce la fix...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

quote:
Fiecare masa va fi numerotata sau "botezata" intr-un fel (de exmplu cand am incheiat noi contractul, intr-o sambata, se pregateau pt o nunta si am vazut pe fiecare masa cate un cartonas, pus pe un suport mai inalt, cu numele meselor: diamant, smarald, topaz...etc....mi-a placut ideea).

Ce dragut!!!! Chiar ca e super ideea!

Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Si am mai fost la o alta nunta la care tema a fost un fel de incursiune in jurul lumii iar mesele au fost botezate cu nume de tari.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by leyla

Si am mai fost la o alta nunta la care tema a fost un fel de incursiune in jurul lumii iar mesele au fost botezate cu nume de tari.

WOW!!! Ce super!!! Mai povesteste-ne!! Cum era decorul..etc?

Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

la noi ospatarii vor fi cei care vor indruma perechile la masa ei vor avea schita salii si cu numerele meselor si la fiecare masa vor fi trecute familiile care vor sta la acea masa ...e mult mai simplu in primul rand pt ca nu o sa fugim noi prin sala sa ducem oamenii la mese si e si elegant asa la orice restaurant care se respecta asa de procedeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by roxy79ro

quote:

E cred ca e mai bine sa stabilesti tu dinainte locul fiecarui invitat la masa... Altfel o sa fie un taraboi...iti spun din propire experienta... Am patit-o anul trecut la o nunta, cand am schimbat de vreo 2-3 ori masa ca sa putem sta cu toti prietenii nostri...
Si in plus...banuiesc ca invitatii tai nu-ti sunt chiar straini...poti sa-ti dai si tu seama care cu cine e prieten si cu cine le-ar placea sa stea la masa...
Parerea mea...

Shi eu sunt de aceeashi parere, ca trebuie stabilit dinainte cum itzi ashezi invitatzii.In rpimul rand in ziua respectiva nu trebuie sa mai stai shi cu grija asta.Am fost la multe nuntzi la care miri alergau de colo colo ca sa ishi asheze invitatzii, shi constatau abia atunci ca X nu poate sta langa Y ca nu se inghit unul pe altul sau ca nu se cunosc.
Eu cred totushi ca e posibil sa aranjezi mesele dinainte.Nu shtiu cine zicea mai sus ca nu-shi cunoashte 80 % din invitatzi, aceshtia fiind din partea sotzului.Nu-i nimik.Nu-i cunoshti tu, dar ii shtie sotzul, asha ca se ocupa el de aranjarea lor.Inca o data sunt nishte pareri personale shi nu vreau sa supar pe nimeni .
va pup

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Yo-s cea care nu-si cunoaste cei 80% din invitati .. partea interesanta este ca nici sotul nu ii cunoaste desi sunt numai unchi , matusi si veri .. dar inchipuiti-va soacra mea are 11 frati , si socrul tot atat .. mai pui nevestele si copii ( ca de sunt veri primarii.. ) si ajung la cam 100 pers ( ca fiecare a muncit sa faca cati mai multi copii)
Culmea este ca toti sunt plecati din locul natal .. mai mult pe afara decat prin tara .. iar timp sa se vada nu au .. acum cu ocazia nuntii s-au hotarat sa se intalneasca cati mai multi ( ocazie in care ne vom cunoste verii)
Si atunci .. cum mama zmeilor sa-i asez eu la masa ? .. ca sa nu mai spun de bulmasala cu cautatul numelor pe mese..

Pupici

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput