Miresele anului 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Pai decor nu prea a avut pentru ca nunta a fost la Marriott si nu prea merge sa impopotonezi salile acolo. Dar la mancare au ales feluri diferite. La aperitiv ceva in stil italian, apoi nu stiu ce pui frantuzesc, si altele cu secific divers.

quote:
Originally posted by bibyrox

[quote]Originally posted by leyla

Si am mai fost la o alta nunta la care tema a fost un fel de incursiune in jurul lumii iar mesele au fost botezate cu nume de tari.

WOW!!! Ce super!!! Mai povesteste-ne!! Cum era decorul..etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Degetzel spune:

Si la noi tot cu numerotarea meselor este. Asezam la intrarea in restaurant un mic "panouas" cu asezarea la mese (vor fi 10 mese rotunde, a cate 10 persoane), iar pe mese este doar numarul mesei. IN felul asta fiecare invitat stie la ce masa este repartiza (si ne-am storcit deja creierii sa-i asezam in functie de antipatii si simpatii) si se pot si aseza langa cine vor, fara sa mai mute cartonasi si alte alea. Trebuie sa recunosc, mi-a placut tare mult ideea cu "botezarea" meselor dupa pietrele pretioase sau dupa tari, dar ar fi si mai interesant daca ar denumirea ar fi cumva legata de specificul nuntii :) Eu nu mai am decat 2 saptamani pana la nunta, deci nu cred ca o sa mai schimb mare lucru ....

Pentru fetele care vor sa puna cartonase nominale pe masa: Am fost la o nunta la care a fost asa organizat anul acesta si o prietena de-a mea s-a ocupat de "repartizarea oaspetilor" la mese. Saraca a stat vreo 3 ore (pana s-au strans toti invitatii) cu ochii pe usa si cum vedea ca intra cineva, se repezea la el cu listuta in mana si -l intreba numele. Apoi se apuca sa caute pe listuta numarul mesei ... (nici nu prea cunostea invitatii, nefiind din familie, ci doar prietena) si ii conducea pana la masa, unde invitatul se aseza pe scaunul indicat de cartonasul cu numele lui. Mie sincer nu mi s-a parut cinstit fata de ea.... Dar pana la urma nimeni nu si-a mai adus aminte cum a fost condus la masa si alte detalii d'astea .... :)) asa ca e cam mare deranjul...

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by Degetzel

Si la noi tot cu numerotarea meselor este. Asezam la intrarea in restaurant un mic "panouas" cu asezarea la mese (vor fi 10 mese rotunde, a cate 10 persoane), iar pe mese este doar numarul mesei. IN felul asta fiecare invitat stie la ce masa este repartiza (si ne-am storcit deja creierii sa-i asezam in functie de antipatii si simpatii) si se pot si aseza langa cine vor, fara sa mai mute cartonasi si alte alea. Trebuie sa recunosc, mi-a placut tare mult ideea cu "botezarea" meselor dupa pietrele pretioase sau dupa tari, dar ar fi si mai interesant daca ar denumirea ar fi cumva legata de specificul nuntii :) Eu nu mai am decat 2 saptamani pana la nunta, deci nu cred ca o sa mai schimb mare lucru ....

Mie sincer nu mi s-a parut cinstit fata de ea.... Dar pana la urma nimeni nu si-a mai adus aminte cum a fost condus la masa si alte detalii d'astea .... :)) asa ca e cam mare deranjul...

http://community.webshots.com/user/roxanadobrin

Ai mare dreptate.Cel/cea pe care cade "magareatza" shi trebuie sa conduca invitatzii la locurile lor o sa cam aiba batai de cap.Sunt sigura ca poate nici 50 % din invitatzi nu vor aprecia detaliile aste.Dar uite ca ai venit cu o idee foarte buna .Asha fiecare se asheaza la masa la care e repartizat langa cine vrea.Multzumim de idee .

la toate viitoarele miresici

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Si eu o sa fac cele carduri de masa, cu numele fiecaruia si aranjare prestabilita. Am avantajul ca imi cunosc invitatii (aia de nu-i prea stiu sunt neamur'le lu' sotzu'), dar am la dispozitie 2 saloane: intr-unul (cel mare) va sta tineretul (pentru ca-s mai multi), iar in cel mai micutz, dupa ideea soacrei mele, ea cu socru'meu si toate neamurile lor de varsta a doua spre a treia . Domnishoarele de onoare se vor ocupa de indrumarea invitatzilor catre mesele lor, fara lista sau carnetel, mai ales ca imediat ce vin nu vor fi luati pe sus si dusi la locurile lor. Lumea va intra, mai intai, intr-un hol mare (de marmura ), care va fi "ringul de dans", vor sta de vorba, vor face cunostintza si pe urma vor merge catre mese...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moiraine7 spune:

Fetele dragi,
alta acu!
ma puse mama sa ma interesez, cica ar exista obiceiul ca socrii mici sa le faca ceva cadou socrilor mari, ba chiar ceva specific, de imbracat!! io una n-am mai auzit de chestia asta pana acuma, mama e disperata, voi stiti ceva? cum procedati?

p.s. mai e asa putin, am atatea nerezolvate, io intru'n panica, sa stiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Acest obicei stiu ce exista si pe la mama mea in Moldova. Socrii intre ei isi fac cadouri. Dar eu prin Bucuresti nu am vazut/auzit de asa ceva.

quote:
Originally posted by Moiraine7

Fetele dragi,
alta acu!
ma puse mama sa ma interesez, cica ar exista obiceiul ca socrii mici sa le faca ceva cadou socrilor mari, ba chiar ceva specific, de imbracat!! io una n-am mai auzit de chestia asta pana acuma, mama e disperata, voi stiti ceva? cum procedati?

p.s. mai e asa putin, am atatea nerezolvate, io intru'n panica, sa stiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela10 spune:

Tucike multumesc mult pentru idei.Intr-adevar as avea ceva de invelit la bombonele: am 120 de invitati.
Dana ma refeream la starea civila. La noi se serveste vin si tarie (asa s-a servit vara trecuta la 4 nunti)si eu vreau sa servesc doar sampanie si prajiturele.Ma intrebam daca e Ok?
Floarea de colt multumesc pentru raspunsul detaliat in legatura cu comanda marturiilor pe www.gesica.ro Astazi trimit si eu comanda.
Eu pe masina miresei voi avea un buchet din trandafiri asemanator cu buchetul de mireasa.
Invitatii vor fi condusi la mese de un asistent specializat ( e de la agentia care se ocupa de nunta noastra in mare parte). Oricum pe mese vor exista cardurile personalizate pentru fiecare familie.
adjadyn sunt interesata cu schimbul de soacre caci a mea e mai enervanta ca oricand acum cand se apropie nunta(mai sunt fix 2 luni si 3 zile). Nu picam pe nici o idee de acord .
Kmi26, Zam, Tucike, Degetzel, Ramonella, Deeapui avand in vedere ca mai e foarte putin pana la evenimentul mult asteptat va doresc sa fiti cele mai frumoase si fericite miresici. Sa aveti parte de o nunta ca in basme si sa iasa totul asa cum va doriti.CASA DE PIATRA!

Cea mai fericita viitoare miresica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Si eu stiu de obiceiul asta, dar care se mai respecta numai la tzara (scuze). Si-n Oltenia se face, nu numa-n Moldova...Se cumpara, de obicei, pijamale, camasi de noapte, lenjerii de pat, halate etc. Io cred ca asta e un stress in plus, mai ales ca nu toti cuscrii sunt in relatii cordiale (nu si cazu' meu ).

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

buna ziua miresici! Mai da` harnicute mai sunteti

si eu mi-am pus problema asezari invitatilor la mese - noi vom avea 10 mese rotunde de cite 10 persoane.

O mare parte din invitati ii cunosc, dar si asa am mari batai de cap, am incercat sa-i grupez oarecum, dar pina in ultima saptamina cind vom avea confirmarile gata nu prea pot sa fac o chestie exacta...oricum mi se pare foarte stresant momentu`....citind ce ati scris pina acum ma gindesc sa renunt la carduri si sa ramina doar panoul de la intrare, pe care oricum il faceam.

Problema mea este exact cea de care vorbeati si voi - persoana care va alerga sa conduca invitatii la masa...da` cred ca o sa optez pentru varianta doar sa-i ghidam - de ex. "DVs stati la masa nr.8 - in partea dreapta a salii" - e doar o idee....

Pe de alta parte eu am si alte stresuri - tortul, vinul, bomboanele de la primarie, etc...

Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Mai fetelor io cand v-am zis ca sunt nebuna poate nu m-ati crezut...
Exista cumva piscoturi roz?? Ca alta pasarica mi s-a pus acum!

Si sampania de unde o cumparati? Ca la noi asta ar fi pasul urmator...

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Mergi la inceput