Miresele anului 2005 (13)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
pyssy spune:
quote:
Originally posted by adjadyn
buna fetelor!
o sa am nunta peste 1 luna jumate si ma tot chinui sa fac felicitariile...am optat pentru ceva flori reprezentative..poate i-mi schimb ideea(ca de 1 luna tot asta fac)
voi ce parere aveti??florile de pe invitatii trebuie sa fie prezente in buchetul miresii???sau nuntasilor trebuie sa le pun aceleasi categorii de flori in piept??
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album principal&mid=15633&cid=15022" target="_blank">Poze cu noi
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
adjadyn, eu zic ca nu trebuie sa fie si in buchetul miresei si la invitati.. dar cred ca ar fi dragut daca s-ar regasi la nuntasi in piept..
Parerea mea ..
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
leyla spune:
Poti sa scrii ceva de genul:
Nume mireasa+nume mire
"Va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi in cele mai fericite clipe din viata noastra" (sau orice alt text similar)
Data nuntii
Sper sa-ti fie de folos.
quote:
Originally posted by alexia28
Fetele, ajutati-ma si pe mine pt ca sunt batuta-n cap. Vrem sa ne facem singuri cardurile de masa dar nu stiu cum.... trebuie sa trec pe ele doar : Noi.. .. va multumim etc etc..si va dorim....etc, si se pune pe fiecare masa sau se face pt fiecare familie specificat si se pune la masa unde ne gandim sa-i asezam. Nu stiu daca m-am facut inteleasa.... v-am zis ca sunt
.
ioana07 spune:
quote:
Fetele, ajutati-ma si pe mine pt ca sunt batuta-n cap. Vrem sa ne facem singuri cardurile de masa dar nu stiu cum.... trebuie sa trec pe ele doar : Noi.. .. va multumim etc etc..si va dorim....etc, si se pune pe fiecare masa sau se face pt fiecare familie specificat si se pune la masa unde ne gandim sa-i asezam. Nu stiu daca m-am facut inteleasa.... v-am zis ca sunt
.
Noi am primit anul trecut la o nunta niste carduri din astea...nu mai stiu exact ce mesaj era scris pe ele... Ceva in genul cum spunea Leyla...Am primit fiecare in parte pe farfuria pe care a fost servit tortul... si nu erau personalizate, in sensul ca numele noastre nu era trecut pe carduri...
![](floare.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
pyssy spune:
quote:
.
De ce ti sa-i aseze pe fiecare la masa? Daca nu se intelege bine cu familia cu care ii asezi ?
Parerea mea..
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by pyssy
De ce ti sa-i aseze pe fiecare la masa? Daca nu se intelege bine cu familia cu care ii asezi ?
Parerea mea..
E cred ca e mai bine sa stabilesti tu dinainte locul fiecarui invitat la masa... Altfel o sa fie un taraboi...iti spun din propire experienta... Am patit-o anul trecut la o nunta, cand am schimbat de vreo 2-3 ori masa ca sa putem sta cu toti prietenii nostri...
Si in plus...banuiesc ca invitatii tai nu-ti sunt chiar straini...poti sa-ti dai si tu seama care cu cine e prieten si cu cine le-ar placea sa stea la masa...
Parerea mea...
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ioana07quote:
Parerea mea..
E cred ca e mai bine sa stabilesti tu dinainte locul fiecarui invitat la masa... Altfel o sa fie un taraboi...iti spun din propire experienta... Am patit-o anul trecut la o nunta, cand am schimbat de vreo 2-3 ori masa ca sa putem sta cu toti prietenii nostri...
Si in plus...banuiesc ca invitatii tai nu-ti sunt chiar straini...poti sa-ti dai si tu seama care cu cine e prieten si cu cine le-ar placea sa stea la masa...
Parerea mea...
de acord cu tine
pyssy spune:
Ca sa fiu sincere .. invitatii mei 80 % nu i-am vazut in viatza mea .. caci sunt rudele sotului .. imprastiate prin tara si afara, asa ca mie imi este imposibil sa-i asez eu la masa .. in plus prefer sa las la latitudinea fiecaruia sa se aseje acolo unde ii face placere
( daca stabilesti locurile inainte cum mai poti schimba masa ? )
Parerea mea ..
Alinus25 spune:
Parerea mea este ca mai bine faci carduri de masa cu numele fiecaruia si asezi invitatii dupa cum vor ei. Asta presupune ca inainte sa discuti cu fiecare in parte (cand le dai invitatia, spre ex.), dar cred ca e mai bine asa, decat sa ai discutii la urma, asa nu poate sa-ti mai reproseze nimeni nimic.
Mie deja au inceput sa-mi spuna, ceva de genul: "Pe mine ma pui langa in X, nu cumva sa uiti ca eu nu vreau sa stau langa Y" ...
Fiecare faceti cum credeti ca este mai bine pentru voi ... Pupici
ioana07 spune:
quote:
( daca stabilesti locurile inainte cum mai poti schimba masa ? )
Parerea mea ..
Faza cu mutatul de la o masa la alta a avut loc tocmai pt ca locurile noastre nu erau stabilite dinainte... Noi ne-am asezat initial la o masa si pana sa vina restul prietenilor, la masa noastra s-au asezat niste persoane pe care nu le cunosteam... Prin urmare, prietenii nostrii s-au asezat la o alta masa...noi cand i-am vazut, am vrut sa ne ducem la ei...pana sa ajungem noi acolo locurile se ocupasera de alti "intrusi"...
![](icon_smile_big.gif)
![](bang.gif)
Dar in cazul tau e altceva...daca zici ca nu-i cunosti pe toti invitatii...
![](floare.gif)