Miresele anului 2005 (13)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by adjadyn

cine poate sa-mi dea o mana de ajutor referitor la intrebarea ce am pus-o legata de invitatii??

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!

Ce intrebare ?

Si m-ar interesa niste detalii referitoare la schimbul de soacra .. dai si diferentza?

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi
Mai am o nelamurire. Nu prea stiu cum sa procedez cu colegii. La mine la servici nu stie inca nimeni de nunta si nici nu vreau sa le spun deocamdata. Eu ma gandeam sa vin intr-o dimineata, cu vreo 2 luni inainte de nunta, cu juma' de ora mai devreme si sa le pun la fiecare in parte invitatia pe birou, sa fie o super surpriza. Dar ma gandesc...e oare deplasat sa-mi invit colegii de birou atat la biserica cat si la restaurant? Sau mai bine zis...oare vor considera ei gestul ca fiind deplasat?

Eu am facut party la serviciu in lunea de dupa cununie, caci petrecerea propriu-zisa o facusem acasa si nu era loc pentru atata omenet. Prin "party" inteleg ca am servit aceleasi produse ca si acasa, adica ma pregatisem din start pentru 60 persoane, nu pentru cca. 30 cate mi-au venit acasa. Oamenii au strans banutzi si mi-au luat un robot de bucatarie. La nunta din vara, oricum nu aveam de gand sa-i invit pe toti, si relatiile nu-s intr-atat de apropiate (lucrez intr-o institutie de invatamant, totusi) decat cu cele 3 colege pe care le am "pe cap" in fiecare zi, carora le-am dat invitatzii de cand le-am facut, si la care am mai fost pe la botezuri. Numai ca...surpriza! Mi-au spus foarte frumos ca ele nu vin, ca n-au bani de local in buricul bucurestiului...desi pretul tacamului (care include si ce ducem noi la local) nu sare de 1.500.000...si desi situatia sociala a fiecareia este mai buna decat a mea (toate maritate, cu casele lor si cu barbati "bine plasatzi"). Cam asa stau lucrurile... Si cand ma gandesc ca de vreo 5 ani ma tot "amenintzau" cum vor juca ele la nunta mea...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/olguttza/my_photos

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by Alinus25
Era vorba chiar de programarea la primarie. In Oradea se pare ca is oamenii mai "destepti", sau poate lumea mai grabita la maritis ... Nu-ti spun prin ce nervi am trecut cand am auzit ca deja in luna ianuarie erau toate orele ocupate pentru primarie, in data de 18 iunie ... Si asa am rezolvat prin interventii ...
Pupici

O fi Ardealu' mai altfel, da' tare-i ciudat, zau...Stiam ca legea, ca sa zic asa, e una pentru toti! Mai ales ca certificatele prenuptziale sunt valabile doar 14 zile! Dar sa te programezi cu 6 luni inainte?! Poate era vorba de o programare neoficiala...plus ca in aste 6 luni se pot intampla multe. Nu-mi spune ca dosarul e depus din ianuarie!!! Si declaratiile voastre la fel!! Nu pot sa cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

!MariaM,bine ai venit printre noi.CASA DE PIATRA SI MULTA FERICIRE!
Astazi m-am intalnit cu o florareasa care imi va face buchetul de mireasa,buchetele naselor,aranjamentul de pe masa mirilor si florile de pus in piept.Am vazut ca lucra foarte frumos.
Mai am aproape 2 saptamani pana la nunta.Sunt intr-o stare foarte ciudata.Parca sunt pe alta planeta!E ciudata senzatia asta de dinaintea nuntii.
Sper sa fie bine.

PUPICI!

RAMON_RAMONEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

buna fetelor!
o sa am nunta peste 1 luna jumate si ma tot chinui sa fac felicitariile...am optat pentru ceva flori reprezentative..poate i-mi schimb ideea(ca de 1 luna tot asta fac)
voi ce parere aveti??florile de pe invitatii trebuie sa fie prezente in buchetul miresii???sau nuntasilor trebuie sa le pun aceleasi categorii de flori in piept??

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

INCA CEVA:::BUCHETELE DE FLORI ALE NASEI; SI D-SOARELOR DE ONOARE EU TRTEBUIE SA FAC ROST???SI CARE SUNT INDATORIRILE MIRILOR???MAI PRECIS ALE MIRESEI???
MULTUMESC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu in afara de buchetul nasei nu stiu sa mai fie vreo datorie a miresei fata de invitatisi daca or mai fi si altele nu le mai bag in seama ca deja sunt prea multe si mi-i sa nu am prea multe emotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

ramonella eu sunt alaturi de tine si chiar daca nu cunosc starea prin care treci tu acu imi cam inchipui dar sa nu te stresezi prea tare ca faci riduri si nu o sa mai fii frumushica miresica
ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by olguttza

quote:
Originally posted by Alinus25
Era vorba chiar de programarea la primarie. In Oradea se pare ca is oamenii mai "destepti", sau poate lumea mai grabita la maritis ... Nu-ti spun prin ce nervi am trecut cand am auzit ca deja in luna ianuarie erau toate orele ocupate pentru primarie, in data de 18 iunie ... Si asa am rezolvat prin interventii ...
Pupici

O fi Ardealu' mai altfel, da' tare-i ciudat, zau...Stiam ca legea, ca sa zic asa, e una pentru toti! Mai ales ca certificatele prenuptziale sunt valabile doar 14 zile! Dar sa te programezi cu 6 luni inainte?! Poate era vorba de o programare neoficiala...plus ca in aste 6 luni se pot intampla multe. Nu-mi spune ca dosarul e depus din ianuarie!!! Si declaratiile voastre la fel!! Nu pot sa cred...

Dosarul nu l-am depus, asta intradevar asa trebuie depus inainte cu 14 zile. Era vorba de programarea aia neoficiala, pe care daca nu o faci s-ar putea sa ai surprize ... Mai am o prietena care face nunta in iulie si a fost la primarie prin luna aprilie la inceput si abia la ora 19.00 a "programat-o". De aceea trebuie sa mergi cu mult timp inainte sa te programezi. La noi, majoritatea obisnuiesc sa faca cununiile una dupa alta, prin urmare cele mai solicitate sunt dupa ora 15.00...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Fetele, ajutati-ma si pe mine pt ca sunt batuta-n cap. Vrem sa ne facem singuri cardurile de masa dar nu stiu cum.... trebuie sa trec pe ele doar : Noi.. .. va multumim etc etc..si va dorim....etc, si se pune pe fiecare masa sau se face pt fiecare familie specificat si se pune la masa unde ne gandim sa-i asezam. Nu stiu daca m-am facut inteleasa.... v-am zis ca sunt .

Mergi la inceput