Schimbarea numelui dupa casatorie

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

eu nu mi-am schimbat numele la starea civila dar nu pt ca nu vroiam numele lui ci pt ca as fi avut foarte multe acte de schimbat si foarte multe probleme.
probabil cand vor veni si copii il voi schimba dar deocamdata e bine si asa.

fotohttp://it.pg.photos.yahoo.com/ph/marignatov/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

io una personal nu vreau sa imi schimb numele. nici prin cap nu-mi trece. lasand la o parte carutza de acte si dosare si etc in care tre sa cer modificari, taxe ... no way. never.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

io aia suparata ca nu imi schimb numele si gata, acu m-am inmuiat. las ca merge, si decat sa ma intrebe cineva , vreodata daca nu sunt sotia... mai bine...ma va chema andreescu

quote:
Originally posted by Freia

io una personal nu vreau sa imi schimb numele. nici prin cap nu-mi trece. lasand la o parte carutza de acte si dosare si etc in care tre sa cer modificari, taxe ... no way. never.

Freia si Alexa

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ufff...eu alerg zilele astea dupa acte...tot soiul de acte pt. tot soiul de chestii (greu cu doctorii astia).
Imi ia cam 2 saptamani sa adun toate actele, sa depun toate dosarele care s-or aproba cand vor ele (e un fel de lantul slabiciunilor...pana nu se aproba unul ca sa pui hartia la urmatorul dosar, nu poti sa treci mai departe).
Numai astazi am depus 4 dosare si nu stiu cate cereri (in conditiile in care nu m-am apucat sa schimb acte normale: buletin, pasaport, carnet, etc).
Cand le-am zis la astia ca ma marit si-mi schimb numele s-au luat cu mainile de cap. Mai ca nu mi-au zis pe fatza ca-s dilie.
Intrebau in disperare daca nu pot sa-mi faca toate actele pe numele nou, ca de asteptat pana atunci din pacate nu se poate.

Sincer...mi-as dori sa avem acelasi nume dar tot sincer...nu stiu daca mai sunt in stare sa repet procesul asta inca o data (si inca nu-s nici la jumatate).
Eu una ma gandesc bine de tot inainte.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

si eu cam la fel, ca mi-am facut buletinul, chiar aseara l-am ridicat. si in cateva luni, il refac. dar asta e. am sa imi fac si pasaport, si la fel, va fi pe vechiul nume.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mi se pare o mare tampenie...sa mai ai 3 luni pana la nunta..si sa fii obligata sa-ti skimbi actele..tot pe vekiul nume...
oare nu putem obtine o dovada...ceva??? (ca atunci ... pe vremuri..tienti minte..cand pierdema buletinul

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Krelia, eu nu-mi refac actele...ci fac unele cu totul noi.
Alea normale: buletin, permis, pasaport raman inca valabile, nu m-am atins de ele.

Noile mele acte (pt. infiintare cabinet, obtinerea a o mie de autorizatii si parafe, contracte cu primarii, spitale, casa de asigurari, inregistrare la adminstratia financiara, etc) sunt facute toate pe vechiul nume (pt. ca nu pot sa ma creada pe cuvant ca o sa ma numesc nu stiu cum).
Ce-i mai rau e ca un cabinet medical individual ia numele doctorului ... CMI Dr. Cutare, iar restul de acte si parafe se leaga de numele cabinetului.
Plus ca in loc de CUI, in facturi apare CNP-ul meu. Prin urmare trebuie sa corespunda datele din buletin cu numele cabinetului.

Daca-mi schimb numele se declanseaza o reactie in lant...musai schimbat buletin...de aici numele cabinetului (ca nu ma mai pot legitima corespunzator) si de de aici...grozavia...
Pana si autorizatia de libera practica trebuie schimbata.

Am vrut sa astept pana dupa nunta ca sa fac toate actele direct pe noul nume si...SURPRIZA...au avut grija sa-mi bage clauza ca trebuie sa ma prezin la post pana pe 25 martie (ceea ce nu pot sa fac daca nu am macar incepute formalitatile, pt. ca nu am baza legala).

Deja faza cu buletinul, pasaportul...mie mi se par floare la ureche :)))
Totusi, mi-ar place sa purtam acelasi nume, sa am acelasi nume cu eventualii copii...inca nu m-am hotarat ce o sa fac.
Am zis ca astept pana se termina acum nebunia (apropos...astia au preconizat ca termin cu adunat, depus, aprobat acte pe la sfarsitul lui aprilie...in conditiile in care am deja cam 10 zile de alergatura).
Pe urma oi vedea daca am puterea s-o iau de la cap.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

am incercat eu si nu a mars.

quote:
Originally posted by krelia

mi se pare o mare tampenie...sa mai ai 3 luni pana la nunta..si sa fii obligata sa-ti skimbi actele..tot pe vekiul nume...
oare nu putem obtine o dovada...ceva??? (ca atunci ... pe vremuri..tienti minte..cand pierdema buletinul

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Si eu am asteptat o gramad sa iau numele sotului..eram atat de fericita ca ii voi purta numele...si BOOM cand a trebuit sa semnez am aflat ca la cererea de casatorie am scris in dreptul nostru numele...deci ne-am pastrat numele fara sa vrem....si in ziua de azi mor de ciuda...si inca nu suntem hotarati ce sa facem ..sa divortam si sa ne recasatorim sau sa schimbam numele meu...ceea ce dureaza foarte mult timp si trebuies o gramada de'a hortoage...
Sper ca pana se va naste comoara noastra sa luam si noi o decizie sau chiar sa fie pusa in aplicare.

poze
My baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

mexxa esti cea mai tare pe bune...eu cred ca faceam crize sa vad ca am ramas cu un nume doar pentru ca am completat un formular gresit!

Mergi la inceput