Mamici,nemamici-jud.HD (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mi-Ka, pai povesteste-ne mai multe, pe unde ai fost, cum te-ai distrat, asteptam detalii! Cat despre intorsul la servici... sentimentul e groazic cand trebuie sa te apuci din nou de lucru dupa o vacanta, mai ales cand e una foarte placuta. Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Meems, iubito, am fost vreo 13 zile in Italia(Venetia-Ancona -Bari) pe la neamuri, apoi am trecut in Croatia (Dubrovnik -Split -Biograd)vreo 5 zile.In Croatia a fost super, super. De acum inainte nici nu ma mai gandesc sa-mi fac vreodata concediul la Marea Neagra in Romania pentru ca nu se merita.In Croatia preturile sunt comparabile cu cele din Romania, si in plus de asta gasesti civilizatie, bun simt si calitate, nu ca la noi. Ce sa mai zic... numai de cand am iesit din tara in Ungaria, mi-a venit sa plang ca m-am nascut in Romania. Sa nu mi-o luati asta ca pe o lipsa de patriotism, dar zau ca mi-as fi dorit sa ma fi nascut intr-o alta tara.In fine, Croatia este o tara care merita vizitata. In Italia, nu ma pot lauda ca am vazut prea multe, pentru ca am vizitat doar Venetia, iar in rest am stat mai mult la plaja.
Meems, iubito, acum cred ca ar trebui sa ne spui tu cum a fost la Paris; cu siguranta ca ai multe de povestit.
In privinta serviciului, ce sa zic...astept cu ziua de luni cand va fi prima zi de servici dupa concediu...dar noroc ca am un colectiv super de treaba si un sef la fel.

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

mika,felicitari,se pare ca ai avut un concediu placut!
sper sa ma intorc si io la fel de incantata dupa concediu din portugalia,plecam la inceputul lui sep.avem 3 saptamani si mergem cu masina,avem de gand sa facem multe opriri si sa vizatam tot ce e fromos!!

Mergi la inceput

SYMACO, merci! Cand vii din portugalia neaparat sa ne spui ce ai vazut frumos.OK? Nu stiu ce-i cu hunedorencele noastre, dar slab se mai prezinta:un mesaj la 2-3 zile. Fetelor, pe unde sunteti?

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Pai despre vacanta noastra la Paris ce sa va spun? Au trecut deja aproape 3 luni de cand am fost acolo... A fost foarte, foarte frumos, eu mai vazusem o data orasul, dar sotul meu a fost acum pentru prima oara. Am stat la un hotel la cateva sute de metri de Moulin Rouge si am vizitat toate punctele turistice. Am fost in croaziera pe Senna, am urcat in Turnul Eiffel pana sus (peisajul e superb!!), am fost la Musee D'Orsay, la Louvre, la Versailles, ne-am plimbat pe Champs Elysses, am facut poze la Arcul de Triumf, am vizitat Sacre Coeur, La Defense, am incercat sa "acoperim" cat mai multe in cele 6 zile cat am stat acolo. Oh, i-am facut cadou sotului (care e mare amator de tenis) un bilet la Roland Garros si asta a fost o surpriza extraordinara pentru el! A fost putin obositor pentru ca in fiecare zi am avut program de vizitat cate ceva, dar am vrut sa profitam din plin de vizita.

Mergi la inceput

Ceau, meems! Ma bucur ca mai am cu cine discuta, pentru ca incepusem sa ma plictisesc tot cautand hunedorencele.Poate ne pui si ceva din Paris. Mi-ar place sa ajung si eu candva in Franta...

Pusi,pusi!

Mi-ka

Mergi la inceput

o sa va povestesc si va aduc si poze pe unde am vizitat
si plimbat!ne-am socotit o saptamana pt drum dus,una intors si o saptamana stam in lisabona!sper sa prindem vreme fromoasa ca avem drum lung..
eu ma uitam cu sotul acum cateva zile la imagini din satelit,ne uitam la paris(sotul a stat catziva ani,copil fiind),mi se pare o un oras nemaipomenit!
delia nu a mai dat un semn de viatza de mult timp...stie cineva ce e cu ea?restul fetelor probabil inca mai sunt in concediu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nadina....petrosaniul e acelasi...

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

lorelay!
nadina,eu nu am raspuns la intrebarea ta pt ca ultima vizita in directia petrosani am avut-o acum cativa ani buni(defapt am fost la vulcan).stiu ca acum 15 ani orasul vulcan si toata zona miniera mi se parea nemaipomenita,ultima data cand am fost tare dezamagita am ramas.strazile s-au stricat si parca totul e in paragina(vb de vulcan).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Corina,abia acu am venit din vacata.Am fost sa ma vad cu o deveanca de-a noastra care-i maritata in California si are 2 baieti superbi de 2 ani cel mare si de 3 saptamani mezinul.Am fost colege din scoala generala si am ramas f apropiate si nu o vazusem de 2 ani.Deci sunt din nou pe baricade.

Mergi la inceput