Mamici,nemamici-jud.HD (2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
symaco spune:
lasa ca stim noi de ce ai fost in vizita...sa vezi ce te asteapta!
cum ti-e burtica?creste,sanatoasa?
bine ai revenit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Delia21 spune:
Simaco,ai dreptate.Si m-a cam speriat faza cu trezitu la fiecare 2 ore sau mai des cand scanceste bebe dar nu m-am despartit de bebe James,tot in brate l-am tinut,asta a fost partea cea mai dulce a vacantei.Si cand am plecat mi-a atras prietena mea atentia ca i-am invatat pruncu in brate toata ziua buna ziua si....o sa-mi duca dorul.Dar sunt dulci rau de tot astia mici,desi e greu cu ei,vad ca si tu iti mai doresti unul.Burticu meu este bine,aproape nevizibil dar eu imi stiu corpul si-l vad si parca stau mai bine la capitolul greturi,parca s-au mai imblinzit.La doctor mai ajung peste vreo 2 saptamani,in septembrie.Mai spune-mi de esa mica ce mai zice.
symaco spune:
eu am fost ieri la medic..mi-a confirmat ca sunt!
esa mica..creste pe zi ce trece si face numai nazdravanii,imi zice sa ii pun muzica si sa o vezi ce da din popo.seara inainte de nani imi zice´´mami,tu pui un pic dra-la-la,da numai un pic nu muult´´!5 minute stam si dansam pe muzica de la mtv sau viva
azi dimineatza sa trezit si a plecat in sufragerie,io inca mai eram in pat,vine inapoi si zice´´offf,tata asta iar e la lucru´´!
nu stiu cum va simtzitzi voi,da eu am inceput cu greturi...mi-e rau in masina,mi-e rau cand ma trezesc si mi-e rau camd ma bag in pat
.si cand am fost cu sybille insarcinata tot asa mi-a fost
!
sper ca voi va simtzitzi mai bine,sau atzi trecut deja de faza asta!
Mi-Ka spune:
fetelor!!!Delia 21 ma bucur ca ai revenit printre noi! Symaco, felicitari! Cred ca esti foarte, foarte fericita. Sper sa vina cat mai repede ziua in care voi putea si eu sa palavragesc alaturi de voi despre
.
Dar momentan sunt numai la faza de a gasi un bun pentru un FIV si de a compara preturile - fantastice pentru buzunarul unui roman
- pe care acestia le practica. Dar stiti ce-i mai hazliu? De vreo cateva luni in care de fiecare data CM imi intarzie cu aproape 30 de zile, ma autosugestionez ca sunt insarcinata...poate, poate iasa ceva.dar nici vorba. Poate din cauza autosugestionarii imi si intarzie CM...zic si eu.
Pusi,pusi!!!
Mi-ka
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Symaco, Felicitari!!! Sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos si frumos! Eu am mai putin de 4 luni si tre' sa nasc - abia astept! Ai grija de burtica.
Delia21 spune:
Corina,felicitari pentru sanburelu mic din burtic;si uite asa o sa fie esa sora cea mare, adorata si admirata.Deci pe cand ar trebui sa vina barza in cioc cu fratioara sau surioru?(asa o intrebam eu pe maicamea pe la 3-4 ani)
symaco spune:
merci mult fetelor!
medicul mi-a zis ca am 6 saptamani,suntem micutzi!
mika,sa ai bafta cu
Delia21 spune:
Noi avem 12 saptamani si jumatate,deci suntem mari si avem deja peste 7,5 cm lungime.Corina daca mergi pe site-ul www.paternityangel.com o sa vezi informatii depre bebe de la o saptamana la alta,la baby's developement week-by-week.Chiar daca nu te ajuta cu ceva si eu ma chinui cu greturi si varsaturi toata ziulica,am si slabit 2-3 kile de mi-s largi pantalonii.,
dimunu spune:
Buna fetelor. Ma alatur si eu voua. Sint din Vulcan, mai bine spus am trait cativa ani buni pe acolo. Inca nu sint mamica dar incepem sa ne gandim la asta. Imi e cam frica daca stau si ma gandesc la tot ce citesc pe aici dar asta e... banuiesc.
Ma bucur ca v-am gasit, am incercat sa mai gasesc prieteni sau fosti colegi de clasa dar nu prea am reusit.
Am citit pe aici de mai de mult dar a luat ceva pina m-am putut loga.
Oricum.... Va doresc numai bine la toate.