Mamici,nemamici-jud.HD (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

bine ai venit printre noi dimunu!

delia am incercat sa deschid linkul de la tine....da mi sau mai deschis 60 de pagini,abia inchizand pc-ul am reusit sa scap!
tre sa deconectez pop-up-urile cand intru pe dc ca altfel nu ma lasa....si m-au bombardat cu reclame,cu zecile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

dimunu,bine ai venit in nostru!

Pusi,pusi!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

fetele,dragutzele,eu imi iau la revedere pt o perioada de 3 saptamani,maine plecam in concediu spre portugalia!
un pic emotzionatzi pt ca nici unul dintre noi nu a mai fost in partea aceea a europei,dar cu mancarici la talpi de a vizita,poza si filma toate locurile frumoase ce ´´ne ies´´in cale!
nu cred ce vom avea timp de cafe interneturi,dar in caz ca imi pica vreun calculator in mana,in vizitele ce le vom avea fi-ti sigure ca arunc un ochi si o mana pe aici si va zic repede cum e!
pe toate!sisa ne auzim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimunu spune:

Buna Mi-ka, imi pare bine ca v-am gasit pe aici, dar cam bate vintul
Nu prea mai scriu fetele.
Poate mai scrii tu sa am si eu cu cine 'vorbi'

Sa ai un concediu placut symaco.

Mergi la inceput

dimunu! Am observat ca bate vantul pe la noi si m-am gandit ca poate hunedorencele noastre sunt prea ocupate sa vina la povesti. Uita-te la timisorence, tot timpul ele sunt in top...
De unde esti si ce imi mai spui despre tine?
Te pupicesc si bine ai venit printre noi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Salut si eu poporul.Eu nu mai am deocamdata net acasa asa ca ajung mai rar la site.Vin acasa pentru vreo 10 zile,plec pe 28 septembrie,acum cand inca nu e burticu prea mare si ne putem misca in voie fara sa obosim prea tare.Toate analizele sunt bune si bebicu meu din burtic are deja 14 saptamani,deci suntem in trimestrul 2 de sarcina.Va pupicesc si noroc in tot ce faceti!

Mergi la inceput

buna MI-ka

Iti raspund cam tirziu, nu prea am mai fost pe forum in ultimele zile

Asa e ai dreptate, timisoara e pe primul loc intotdeauna, banuiesc ca si sint multe, nu am intrat niciodata.

Hai ca iti scriu un pic despre mine.
Ma cheama Maria, si am locuit cativa ani buni in Vulcan, parintii si fratii mai locuiesc si acum tot acolo....
Sint casatorita dar inca nu avem . Asta am mai scris nu??? Ei nu prea am multe de scris despre mine, poate daca ma intrebi am sa raspund la obiect (nu am fost niciodata buna la compuneri).
Locuim in Manchester, de abia ne-am mutat si nu am inca internet, dar incerc sa tin pasul de la servici.
Am mai reusit saptamina asta sa iau legatura cu o fosta colega de clasa pe care nu am vazut-o de vreo 14 ani. A fost placut, sper sa corespondam mai des de acum incolo.
Probabil ca la virsta mea deja 99% din fosti colegi au macar un copil cea ce imi face putin ciuda, ca nu avem si noi unul, dar sti cum e noi am ales asa au mai multe subiecte de discutii.

Hai ca te-am plictisit destul.
Ciao.

Mergi la inceput

Delia , ma bucur ca esti bine si ca burticul tau creste frumos!Am banuit ca ceva s-a intamplat de nu ai mai intrat cu noi la discutii...Chiar daca deocamdata nu mai ai net acasa, te mai asteptam cu vesti despre .

dimunu, lasa, nu fii suparata ca inca nu ai . Intradevar si pe mine cateodata ma apuca disperarea si chiar gelozia pe alte prietene ale mele cand le vad cu bebici... dar imi trece repede si imi zic ca asa este sa fie si ca voi imi va da si mie cel de sus odata si odata...

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Am deschis asa de intimplare nici nu ma asteptam sa raspunzi deja

Ei asa e stiu ca o sa avem si noi odata si odata, dar probabil mai mult mie ciuda ca deja acum putea sa aiba cam 6-7 anisori, si eram trecuta peste 'ce a fost mai greu'.Si e asa interesant cum o sa schimbe viata noastra un copil. Pina acum numai in doi, poti merge oriunde fara sa te gandesti ca trebuie sa te limitezi la ce poti cu un copil mic, si intrebari de genul 'dar oare o sa ne descurcam?','dar oare cum o sa fie?'....'dar daca nu o sa stim ce sa facem daca o sa fie bolnav'....si lucruri din astea nu mai bine sa ai copii cand esti mai tinara si nici nu iti inchipui ca pot fi intrebari din astea
Bine sint sigura ca toate indoielile dispar cand devii mama si faci tot ce e mai bine pt. strumful tau

Poate imi scrii mai multe despre tine, sa mai gasim subiecte.

Pupici.

Mergi la inceput

Ceau dimunu!!!
Sa-ti scriu mai multe despre mine... hmmm. Am 29 de ani (sotul 30), de ceva vreme incercam sa facem un puisor... dar nu vrea sa iasa. Asa ca, ne-am hotarat sa facem FIV+ICSI, insa deocamdata oscilam intre al face la Cluj sau la Szeged. Oricum mai dureaza un pic pana apucam sa strangem toti banii de care avem nevoie. Totusi, noi am opta pt. Ungaria, ca nu as vrea sa se faca experiente pe noi, in tara. Poate in afara doctorii au mai multa experienta. Avem numai 1.500.000 , iar pe langa asta mai am si probleme cu CM, ca nu vine regulat. De vreo 3 saptamani am inceput sa beau ceai de cretisoara si coada soricelului pt. reglarea CM, iar dimineata la servici beau ceai de napraznic, care este foarte bun pt. infertilitatea masculina si feminina.
Altceva.. sunt din Deva, aici m-am nascut, aici am crescut si aici locuiesc...sunt functionar public...si mai intreba-ma ca nu stiu ce sa-ti mai zic..

Pusi, pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput