Mamici,nemamici-jud.HD (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Fetelor, naspa!!! De maine nu o sa mai am internet...
Nu stiu cum sa mai vorbesc cu voi...
Va pup pe toate si sper sa reusesc sa remediez problema in viitorul apropiat!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mika si eu sper sa remediezi problema cat de repede.Te asteptam

Fetele ,azi sunt foarte fericita,am toate motivele din lume:azi ma sarbatoresc,implinesc 26 de ani si ieri seara a miscat bebe mic din burtic pentru prima data, nu m-a crezut tati la inceput dar a pus si el mana pe burtic si i-a tras un sut si lui si uite asa facura cunostinta.Si miercuri iau si vin catre casa,doamne abia astept.V-am pupit pe toate si sa va fie pline inimile de bucurie si fericire!

Mergi la inceput

Delia 21, iti doresc un sincer LA MULTI ANI, multa, multa sanatate si tie si la bebicului tau , si !!!
Am remediat problema cu netul, acum po vorbi iarasi cu voi, dar, ce-i drept, mai putin.

Dimunu, unde ai disparut?

Va pup dulce pe toate!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna, fetele!
Abia am gasit subiectul si am cam pierdut stirile. Rusinica.
Aflu acum ca Delia e in Deva, dar nu a dat nici un semn. Lasa ca o deranjez eu imediat ce inchid calculatorul.
MiKa, daca mai poti intra, cauta-ma, sau da un nr. unde sa te sun, si eu sunt din Deva. (nr meu de mobil e la profil)
Dimunu, unde locuiai in Vulcan? Eu am stat 5 ani in Cocosvar, pe Pinului. Hai ca mai vorbim. Promit sa mai intru.
Daca doriti, poftiti de va uitati la pozele noi.
Pupici

POZICI:
RACHEL NOU
Saturn_2005 NOU
Happy birthday, Albert!

Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3
Omuletul_meu_drag_4 NOU

BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

rachel owen, ti-am trimis un PM. Sa-mi spui te rog daca l-ai primit.Te pup.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

na,ca trecura mai repede decat ma gandeam cele 3 saptamani de concediu si suntem ajunsi pe meleaguri nemtestzi...ude,friguroase si cetoase!
o sa va povestesc mai incolo cum a fost acu am intrat doar sa fac prezentza si sa cetesc ce va mai fac burticoasele!
ca de obicei delia,plimbareatza iar se plimba prin deva....si nu ne aduce poze?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimunu spune:

Buna fetelor.

Mika cam tirziu cei drept dar am avut cate ceva de rezolvat si nu am mai avut timp sa intru pe aici. Nu de mult ne-am mutat si acum zugravim, si am o lista mare cu ce trebuie sa fac, vai dar nu se mai termina.
Promit ca nu o sa se mai intimple
Cu doctorii nu stiu, nici pe afara nu sint prea straluciti pe cat ne-am astepta, acum poate depinde cred si la cine nimeresti. Iti dorim multa bafta oricum si sper din tot sufletul sa va mearga bine.
Bei ceaiurile cu sau fara zahar?
Am baut si eu candva ceai de coada soricelului, dar e amar tare, nu stiu tu cum rezisti?
Ce faci ca functionar public?

Rachel eu am stat in Dallas, urat loc in momentul de fata cred ca e cel mai devastat loc din tot orasul. Daca ai stat in Vulcan in perioada 86-97 poate ne stim din vedere.
Ai fost la scoala in Vulcan?
Eu am fost la nr 6 si 5, iar sotul la nr 1, hai ca avem acoperire pe jumate din oras

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna! Abia am gasit si eu subiectul. Eu sunt din Deva, am fost la Sc. Gen. 5, apoi la Decebal, am 29 de ani, am locuit pe Minerului, aproape de cartrodrom (sper ca asa se scrie... lol), apoi in Dacia.
Va pupic pe toate Hunedorencele.

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.

Mergi la inceput

Nadia 1976, bine ne-ai gasit si sa stai cat mai mult printre noi!
dimunu, multam frumos pentru urari! Sper sa iasa cu ochisori dupa Szeged -Ungaria.
Ceaiurile le beau cu putina miere de albina si cateodata mai pun 2-3 picaturi de suc de lamaie, sa le mai schimb gustul; cu zahar nu le beau niciodata, pentru ca este toxic. Mie nu mi se pare ca ar fii foarte amar ceaiul... poate ca il beau combinat cu cretisoara sau poate m-am obisnuit eu cu el?
Ce fac ca si functionar public? De profesie sunt jurist si mai toata ziua sunt la instanta - tribunal sau judecatorie, lucru pana peste cap de cateodata nu am vreme nici sa-mi beau cafeaua dimineata si... salariu de bugetar. Naspa.

Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by dimunu

Rachel eu am stat in Dallas, urat loc in momentul de fata cred ca e cel mai devastat loc din tot orasul. Daca ai stat in Vulcan in perioada 86-97 poate ne stim din vedere.
Ai fost la scoala in Vulcan?
Eu am fost la nr 6 si 5, iar sotul la nr 1, hai ca avem acoperire pe jumate din oras

Va pup pe toate

MD

Dallas
Eu abia in 97 am plecat la Vulcan, am fost invatatoare la Sc Gen Nr 5 , 6 ani de zile. Cum spuneam, cosmarul vietii mele. Zona, parintii, coilegii. Am facut facultatea la Petrosani.
Credeam ca dupa ce plec din Vulcan, imi vor trebui 20 de ani sa uit. Dar si daca nu am uitat, nu ma mai afecteaza.
Tu acum unde esti?

Pupici Mi-Ka!
Sa te uiti la poze
Fetele, uite aici cu bebe meu:
http://community.webshots.com/album/471921622mGSMGx

Pupici la toate

POZICI:
RACHEL NOU
Saturn_2005 NOU
Happy birthday, Albert!

Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3
Omuletul_meu_drag_4 NOU
Omuletul_meu_drag_5 NOU

BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput