Mamici,nemamici-jud.HD (2)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
dimunu spune:
Buna fetele,
Mika, stau doar si ma gandesc sa nu cumva cand ne hotaram si noi de unul mic sa descoperim ca avem probleme. In caz de doamne fereste ceva am la cine sa apelez pt. sfaturi.
Jurist . Mie mi-a fost groaza intodeauna de tribunale si alte cele, desi as fi vrut foarte mult sa devin avocat. Numai ca viata a luat-o pe alta parte si acum lucrez in contabilitate (tot cu acte, hirti si hartoage toata ziua). Te compatimesc (salar), cei de sus isi bat joc de noi care muncim cu adevarat. Macar e cea ce ti-ai dorit sa fi? E interesant sau deja plictisitor dupa un timp?
Rachel, inseamna ca sint slabe sanse sa ne fi vazut macar din greseala. In sept. 97 am plecat din Vulcan la Bacau, iar acum locuim in Manchester. Ne e dor de muntii de acasa, de afine si zmeura cu gust adevarat si multe altele. Avantaje si dezavantaje, niciodata nu o sa le putem avea pe toate, noroc ca natura Angliei e aproape la fel ca acasa.
Pe vremea cind am fost eu la nr 5 era una din cele mai bune scoli din oras, banuiesc ca de atunci sau schimbat foarte multe si din pacate nu in bine.
Eu am terminat economicul in Petrosani.
Poate la anul in primavara tragem si noi o fuga pina acasa (acasa incluzind Vulcan, Bacau....) Speram
Pupici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mi-Ka spune:
Dimunu, te pup! Nu trebuie sa te gandesti dinainte ca poate, candva vei avea probleme. Mai bine gandeste pozitiv si toate o sa-ti mearga ca pe struna. Intotdeauna mi-am dorit sa fac dreptul si sa profesez in domeniu. La mine nu poate fii plictisitor -desi lucrez de 6 ani in acelasi loc,pentru ca fiecare litigiu este diferit de celelalte si din fiecare inveti cate ceva in plus. Insa cateodata, cand vad cate se intampla in jurul meu -pile, interventii etc si cum aplica justitia legea, imi vine sa ma las de meserie si ma gandesc ca mai bine ma faceam vanzatoare sa nu am nici o treaba; sa nu intelegeti gresit, n-am nimic cu vanzatoarele, zic si eu numai asa
.
Pusi,pusi!!!
PS. Azi sunt nervoasa pt. ca nu mi-au iesit analizele bine pt. FIV.
Mi-ka
dimunu spune:
Mi-ka, asta cam asa e cu legile noastre, dar nu s-a mai schimbat nimic cu Basescu? Am inteles ca totusi in unele locuri sint mai rezervati acum, sau numai 'in unele locuri'.
Cred ca e foarte interesant cea ce faci tu oricum vezi multe nu numai rele dar si bune.
Imi pare rau pt. analize, nu prea stiu foarte multe despre subiectul asta dar imi imaginez cam ce e. Poate scrii tu mai multe.
Totusi nu fi suparata ca iti faci numai rau tie, banuiesc ca in ziua de azi sint mai multe posibilitati.
Pupici
pashosha spune:
Buna fetelor..
dati-mi si mie va rog un sfat ..si o mana de ajutor daca puteti..aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59459
mersi mult
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
symaco spune:
ce sa fac delia maica,uite pe aici prin zona mai citeam povestile fetelor.
stam mai mult pe la caldurica ca sa facut frig pe la noi,scoatem nasucu un pic la adunat de frunze si apoi la imprastiat prin casa!.burta creste,se ingreuneaza si puiuta/u a inceput sa ciocaneasca la burtica!
.cand iesim la plimbare si sybi vede vre-un bebelus zice´´na,ca si io o sa am un bebe
``!
m-am apucat de invatat pt ca luna viitoare as vrea sa imi fac recunoasterea permisului romanesc,numai ca nu prea pot...numai cand doarme syb.ca si daca suntem afara la joaca,imi tot arata si imi tot zice ca nu ma pot concentra deloc!
cum a fost in tara?ai adus poze?noi de sarbatori asteptam sa vina matusa si cu verisoara de la deva,dar nu e sigur.sa vada cat poate sa isi ia liber!
ce itzi face burtica ta?pune niste poze cand reusesti sa te conectezi la net si ai mai mult timp.
la burtici si mamici!si nu numai!
Delia21 spune:
Imi imaginez ce mandra o sa fie Esa cand o sa se plimbecu bebe in carucior,(binenteles nu singura),cred ca nu o sa-si mai incapa in piele.Pozici nu am prea facut,caci nu mi-am vazut capu cu cata alergatura am avut.Saptamana viitoare vin cei cu internetu sa ma conecteze si pe mine.Si burticu meu creste dar e mai timid,dar las ca o sa creasca el in ultimele luni.Important este ca toate testele in ce-l priveste pe bebe au iesit normale.La Deva am fost la doctoru Smidt si mi-a zis ca ar fi baiat.Sper sa se fi inselat si daca nu....asta e,o sa trec si eu in randurile nesuferitelor de mame de baietiIntre timp mai sper inca sa fie fetita.Pe cand ar trebui sa-l nasti pe bebe?Vorbiti deja de nume sau nu va grabiti.Eu vorbeam de numele copiilor mei de pe vremea cand aveam 4 anisori si imi doream 5 pe atunci.Spor la invatat si....bafta la examen!
symaco spune:
sper sa fie mandrie cu fratiorul mai mic si nu gelozie ca de asta mi-e frica cel mai tare!
nici mie nu mi-e burta asa mare,ca mi-a mai ramas de la sybille putzina slana,asa ca bebitza are inca loc in burtica pt zbenguiala!.la mine a inceput sa creasca burta prin luna a 7-a,de pe o saptamana pe alta am devenit un mic butoias.pana atunci mai ca nu se observa(depinde cu ce eram imbracata).
si la noi a zis medicul ca se vede a fi baiat,dar inca nu e sigur.luna viitoare cand mergem se clarifica!daca iese baiat,iaca,avem formatie de doua bucatzi completa si daca e fetitza e la fel de bine!
ne-am gandit la nume ,dar nu ne-am hotarat...poate daca e baiat:patrick,marc sau dominique iar daca e fetita:medeea,beatrice...e jucam cu gandul la numele astea dar mai e pana in aprilie,asa ca sigur o sa ne razgandim de multe ori!io tre sa nasc pe 17 aprilie,bine ca nasc in primavara si dam cu nasucul direc in caldurica si miros de ghiocei!
voi la ce nume v-ati hotarat?uau,5 cupii
, nu cred ca as supravietui.si cand ai tu terminul de nastere?
ma bucur ca te conectezi la internet,poate o punem de un ceai virtual si pe messenger!
Delia21 spune:
Eu am termen limita 26 februarie,dar daca-mi seamana progenitura ar trebui sa apara cava mai repede,eu sunt cam grabita din fire.Si eu ma bucur ca stam in casa o luna,poate 2 sa ne facem puternici,dupa care ne plimbam pe vreme buna.Intre timp m-am razgandit draga,abia astept sa-l vad pe bebeasta afara si dupa aia mai ramane de discutat cati frati,surori vor urma.Frumoase nume ati ales.Oricum puteti pune 2 ca sa aiba coplilu de unde alege.Sarcina usoara in continuare caci eu...am la greturi....asta e !