Mamici,nemamici-jud.HD (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Delia, felicitari pt baietel!! Dar pe la noi nu trecusi
Mi-Ka, zi-le mama la fete ca noi ne-am vazut, nu mai pastra secretul. Poate ne vedem si maine.
Dimunu, cand vi sa ne anunti, ok?
Eu nu stiu ce sa va mai zic, dar va citesc.
Pupici

POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Rachel owen, iubito, dar nu-i nici un secret ca ne-am intalnit si ca o sa ne mai intalnim, da nu cred ca le intereseaza pe fete. Pesemne ca si pe aici sunt grupulete, chiar daca suntem o mana de fete, fapt care nu-mi place .
Asa ca eu te pupicesc pe tine si pe bobo si ne vedem maine .
Dimunu, iarasi disparusi? Bineinteles ca te pupicesc si pe tine, dar mai da maica si tu un semn de viata.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Rachel,scumpa,eu inca sper la o fetita,trebuie sa fie fetita!Aproape in fiecare noapte visez ca tin in brate o fetita,oare sa fiu obsedata?Tot ce-i posibil.N-am ajuns din pacate pe la voi caci am cumparat pamant si defapt pentru asta am venit caci vreau sa incercam si noi afacerea aceea cu melci.Dar daca totu ar fi in ordine cu burticu si ma lasa doctoru as fugi vreo 10 zile sa prind si eu sarbatorile acasa cu familia.Acu,ramane de vazut ce si cum o fi.Ce ne mai zici de Albert?A inceput sa mearga?tot asa zambaret si cu lipici la public este?Cel mic al sorei tale ce face?Nu e gelos Albert daca te vede ca ti in brate un alt bebe?Se manifesta in vreun fel?V-am pupicit si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Ca sa fiu mai vorbareata azi...
Dimunu, unde mergeai pe munte? De la blocul meu (de pe Pinului) se vedea muntele, sunt cam satula de munti. Mergeam la Brazi aproape zilnic. E acolo si izvorul Consminului, luam apa. apoi m-am invatat la apa plata. Mergeam la Brazi si cu copiii. Am avut o generatie de 4 ani, ma intelegeam super cu ei (am predat 6 ani, dar am dus doar o generatie de la cl.1 la cl.4).
Problema era cu caldura. Cred ca si acum sunt friguroasa de atunci (ma rog, cred ca asa am fost mereu). Si, ca sa rada fetele, sa stiti ca la Vulcan baie se face cu apa din calorifer. Apa calda nu curge la robinet. Poate doar pt cei care au boiler. Urate vremuri, de asta spunem ca Vulcanul e orasul cosmarurilor mele. Cand sotul meu a venit la mine prima data, a zis ca a ajuns la capatul pamantului. E, se merge si mai departe, ca urmeaza Lupeniul, si ala e si mai urat. Ca nu degeaba ne dadeau prima de Valea Jiului. Chiar nu stiu de ce plangi de dor. Scuze, nu vreau sa te supar. Mai zi si tu ceva.

Buna, Mi-Ka, scumpica! Ai reusit cu messengerul?

Delia, iti doresc sa ti se implineasca visul, desi sunt mici sanse sa fi gresit Smith. Si daca e baiat, care e problema? O fi urmatoarea fetita. Eu cred ca e bine sa stii din timp sexul copilului, ca sa te poti consola. Si noi ziceam ca o fi fetita, la inceput, tati chiar ne aducea fete la "amandoua". Si, fetita mea, e Albert. Ma mai intreaba lumea daca e fatita sau nu, mai ales cand il imbrac in galben. Apropo de haine, ai vazut cum ne stau blugii de la tine? Si costumasul acela mic si dragalas il poarta acum nepotelul meu Bogdan. Si e laudat. Albert nu e gelos pe Bogdan, ci doar foarte curios, vrea sa il mangaie, chiar l-a smotocit odata. Albert merge de la 7 luni jumate, tinut de manute. Pe 26 face 9 luni. E mare explorator, cerceteaza casa in lung si-n lat. Doar ca mai ne iasa dintisori si iasa tare greu. Sunt caninii si de vreo 2 saptamani il chinuie. (avem 4 dintisori)
Daca mai are "lipici" vedeti si voi in pozici.
Si daca il/o faci "varsator/oare" o sa fi si progenitura ta tot asa.

Mi-Ka, am o lene de ma doare , bebe se miorlaie ca vrea si el la calculator. Sa vina barbatii astia, sa il plasez la tac`su. Sunt curioasa sa aud impresiile. Stii la ce ma refer. Apropo de "grupulete"

Pupici la fete.
Si inca ceva...scrieti si voi ca suntem de rasu` lumii, cu numai 2 capitole

POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

quote:
Originally posted by Mi-Ka

Rachel owen, iubito, dar nu-i nici un secret ca ne-am intalnit si ca o sa ne mai intalnim, da nu cred ca le intereseaza pe fete. Pesemne ca si pe aici sunt grupulete, chiar daca suntem o mana de fete, fapt care nu-mi place .
Asa ca eu te pupicesc pe tine si pe bobo si ne vedem maine .
Dimunu, iarasi disparusi? Bineinteles ca te pupicesc si pe tine, dar mai da maica si tu un semn de viata.

Mi-ka

bravo ca v-ati intalnit..uite ca toata lumea ajunge la mustul lui rachel numai noi nu apucaram!
nu stiu de ce ma simt ca sunt in grupuletzul de care se vorbeste....numai ca nu stiu cu cine.nu ca as avea de ce sa ma scuz dar daca i sa parut cuiva ca nu bag in seama pe toata lumea(mi-ka)atunci ...scuze,nu a fost cu intentie.pur si simplu citeam ce vb tu si cu dimunu si nu gaseam nimic de zis!
si pe mine una chiar ma intereseaza cine cu cine sa intalnit...nu e decat motiv de chefuiala si de vazut poze!
delia,eu am noroc de sarcina fara greturi...adeca am ne apropiem de sfarsitul perioadei critice.asa mi-a fost si la prima sarcina,pana la 4 luni cu greturi si apoi liniste.
hai delia ca nu conteaza ce e..numai sanatos sa fie.si eu mi-am dorit un baiat prima data si uite ca nu face armata,dar la fel de multa bucurie ne-a adus!

ps:Mi-ka....de ce nu ai pupat pe toata lumea!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dimunu spune:

Buna fetelor,

si eu, si eu, in care grup sint ?

ei dar ce de vorbarie pe aici mai ca pierd sirul, ma bucur ca gasesc subiectul in paginile din fata.

mi-ka mie cam greu sa raspund caci trag cu ochiul numai la munca, inca nu am terminat acasa cu zugravitul dupa care vine si netul SPER...., si ma apuc sa scriu cate ceva si atunci apare si vreun director pe linga mine , si nici nu prea stiu ce sa mai scriu
Cu ajunsul acasa mai greu, nu sintem asa norocosi ca altii
dar poate prin aprilie la anul.

Si vreau si eu must....

Rachel, asa e nu ar trebui sa plang ca stiu cat de dezamagita voi fii cand ajung acolo, dar totusi prietenii (care cine stie pe unde mai sint plecati?), familia, dar nu de viata de acolo nu mie dor deloc absolut, nici macar un pic .

pupici la toate

Mergi la inceput

probabil era o gluma cu grupuletele.....

si eu in ultimul timp am avut asa multe de facut,fetitza a inceput sa mearga la o grupa de joaca,odata pe saptamana.la munca,la plimbat si adunat de frunze.si abia am mai tinut pasul cu cititul!
apoi la medic parca ne-am facut abonament,vaccinele tre sa le facem ca sau cam adunat,vericare burtica,ba suntem raciti si tot asa!
nici noi nu mai mergem asa des in tara,am zis ca nici la anu nu vrem as merge dar sa vedem cum stam cu dorul.dar asteptam pe toata lumea in vizita,platim si drum...si tot nu vine nimeni!

apropo de vulcan,mie mi-a placut foarte mult...am stat vreo 2 ani cred,6-8ani si imi amintesc ca de cate ori plecam la orastie plangeam!
inainte sa plec in germania am mai fost odata sa imi mai vizitez rudele din partea aia...nu am mai recunoscut orasul!

Mergi la inceput

no bine ca acu nu mai vorbeste nimeni ca am si io chef si timp de povesti!
acuma mi-am dat ´seama ca meems lipseste...sper ca e ok si tot din lipsa de timp nu a mai dat pe aici!
noi suntem racite..iar,si avem si vreo 2 tantari invizibili care aseara ne-au muscat asa urat de fata ca azi am fost la doctor!in seara asta il punem pe tati de paza cu lopatica poate il nimereste!
fetelor voi stitzi daca pletl are si un mic sediu in deva?ca io vreau sa trimit niste pachete si nu ma pricep cum e...tre sa astepte la autocar sau de la sediu suna si ii zice cand sa mearga!
delia inca nu ti-a dat drumul la net?hai burtica la povesti acu cat mai potzi ...ca dupa ce vine bebitza nu o sa mai ai asa mult timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Symaco, matusa mea din Nurnberg trimite tot timpul pachete, si din cate stiu eu, sora-mea asteapta la autocar. Dar cred ca le trimite cu Atlas Sib, care au si sediu in Deva si daca nu esti la autocar, le iau ei la sediu si platesti taxiul, ca ti le-au transportat la sediu. Dar azu vb. cu sora-mea si sper sa imi amintesc sa o intreb de Pletl daca stie.

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.

Mergi la inceput

merci fain nadia,m-ar interesa de pletl pt ca autocarul are statie chiar in apropiere.
atlassib cred ca numai la münchen sau poate si lanshut are statie..mi-e mai peste mana!

Mergi la inceput