Mamici,nemamici-jud.HD (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by symaco
uite ca toata lumea ajunge la mustul lui rachel numai noi nu apucaram!
nu stiu de ce ma simt ca sunt in grupuletzul de care se vorbeste....numai ca nu stiu cu cine
si pe mine una chiar ma intereseaza cine cu cine sa intalnit...nu e decat motiv de chefuiala si de vazut poze!

ps:Mi-ka....de ce nu ai pupat pe toata lumea!?

Care must, iubita, ca l-am baut de mult. Acum am trecut pe vin ca nu mai sunt si am voie sa . ei si daca esti in si nu ai cu cine , eu sunt aici pt

Si nu ca nu ai primit ca iti trimitem noi cati vrei, si cu si fara balute, na

Iar tu, iubitica Mi-Ka, mi-e doooooor de tine!!!

POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

merci fromos rachel!o sa trecem neaparat sa bem sin mustul care sa facut vin.pana venim noi se face deja vin bun,vechi de 2-3 ani!
muaa,muaa sarumana de pupicii cu balute ca tare dulci au mai fost!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Eu am fost ieri la botezul nepotelului meu.
Albert are probleme cu lipsa de fier, si acum facem tratament si, vai, e tare agitat.
Eu cred ca am racit.
Mi-Ka nu mai da nici un semn de viata.

POZICI:
RACHEL, Saturn_2005, Happy birthday,Albert!, Omuletul_meu_drag, Omuletul_meu_drag_2, Omuletul_meu_drag_3, Omuletul_meu_drag_4, Omuletul_meu_drag_5, BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

si noi suntem racitzi,da deja de foarte mult timp..iar pe sybille nu mai reusesc sa scot din tuse.cred ca sunt mai mult de 2 saptamani,cand face pauza o zi doua si sunt sigura ca am scapat..se reintoarce tusea!
poate mi-ka are o perioada aglomerata la lucru si nu ai are asa mult timp de internet.
si delia vad ca nu mai intra,se pare totusi ca nu a reusit sa ii lege netul acasa.
rachel,ce fel de tratament face micutul albert?aici sunt(am vazt si in tara)niste vitamine efervescente care contin calciu,fier etc si poate i-ar prinde bine puiului tau?!
cum a fost la botez?atzi avut vreme frumoasa?cum ia placut la puiul albert?

Mergi la inceput

am deschis capitolul 3!
aici se afla:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61266

Mergi la inceput