Mamici,nemamici-jud.HD (2)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
mony spune:
EU SUNT DIN DEVA TRAIESC IN DEVA SI AM TERMINAT GEN 4 ACUM MULTI ANI. VA SALUT CU DRAG HUNEDORENCELOR, MA BUCUR SA VA INTALNESC AICI!!!!POATE NE GANDIM LA O INTALNIRE CU COPII-AL MEU FACE 3 ANI !!!PUPICI ICI SI ICI! MONI SI VLADY
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
symaco spune:
!merci mult pt urari delia!
buna mony,si bine ai venit printre noi!
sper ca nepotzica ta,delia,se simte mult mai bine cu manutza!
frumoase nume,ati ales..sper ca in curand sa pot intra si eu in grupul burticilor!
Delia21 spune:
Moni,bine ai venit printre noi!
Corina,cum o cheama pe buburuza ta?Si deci reti o surioara sau fratior pentru ea?Ia intreab-o si pe ea ce ar vrea.I plac bebei?Punete pe treaba si hai la mamici de 2006Eu amfost azi la doctor si mi-am vazut comoara din burtica si sunt foarte fericita.![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Delia21 spune:
quote:
Originally posted by Delia21
Moni,bine ai venit printre noi!Corina,cum o cheama pe buburuza ta?Si deci vreti o surioara sau fratior pentru ea?Ia intreab-o si pe ea ce ar vrea.I plac bebei?Punete pe treaba si hai la mamici de 2006Eu amfost azi la doctor si mi-am vazut comoara din burtica si sunt foarte fericita.
symaco spune:
pai,ea se prezinta´´esa´´(de la vanessa)si noi o strigam sybille!
ideal ar fi sa primim un baietel,dar dc nu e da fie nu-i bai!
noi povestim deja cum e dc vine bebe,ii dam si lui jucarii sa se joace,sau hainutele care raman mici
´´nuu,tu cumpeli atele la bebe´´imi zice syb!
cum e burtica delia,maricica...mai te potzi misca,glumeam!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Fetelor,
Va multumesc tuturor pentru urari si ganduri bune! Noi vineri am avut aniversarea, dar n-am sarbatorit prea mult pt. ca am sarbatorit mai devreme anul acesta cand am fost o saptamana la Paris. Asa ne-am inteles ca vacanta la Paris sa fie de aniversarea noastra. Acum suntem fericiti ca vom avea o fetita si asteptam cu nerabdare venirea ei pe lume.
Delia, frumoase nume ai ales pentru fetita ta. Sper sa ti se implineasca visul. Sa ne spui cand afli ce e!
Rachel, bucura-te de baiatul tau, e o comoara! Sa-ti traiasca si sa ramana la fel de cuminte.
Pupici la toata lumea!
Delia21 spune:
Corina,nici vorba de burtica si sper sa apara cat mai tarziu posibil.In rest am greturi si muuult somn si sunt si mai sensibila decat de obicei,oricand gata sa dau apa la soricei.O pupicesc pe "esa" si red ca este o isteata daca a venit ea cu solutia ca trebuie sa-i cumperi lu bebe alte haine.
Meems,si deci ati fost la Paris.Ma bucur pentru voi,si noi am fost in 2002 de ziua mea pentru o saptamana.Te rog eu mai alege inca un nume pentru bebelina ta.Si mie imi place Anais.![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
nadina spune:
Of fetelor, imi pare tare rau. Anul asta nu am reusit deloc sa ajung la Petrosani din motive financiare. Poate imi mai pocestiti voi cum e pe acolo sa imi mai treaca dorul.
NAdina
Mi-Ka spune:
Ceau, fetelor, mamici si nemamici!!! Am revenit din concediu si bineinteles ca nu v-am uitat. Am ajuns acasa dimineata,si de abia am asteptat sa intru pe DC sa vad cu ce va mai laudati si ce mai faceti; pe mine m-a apucat deja groaza ca de luni va trebui sa ma duc la servici.
Mony, bine ai venit pe la noi!
Va pup si bine v-am regasit!
Pusi,pusi!!!
Mi-ka