Mamici,nemamici-jud.HD (2)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Symaco, noi pe 29 sarbatorim 5 ani de casnicie! Sa avem parte de multi, multi ani fericiti de-acum inainte, si voi, si noi!!
Eu cu burtica ma simt bine, am fost vineri la eco si am aflat ca vom avea o fetita. Sunt foarte fericita, asta este si ceea ce mi-am dorit, desi nici cu un baiat n-as fi fost deceptionata. Inca n-am simtit-o miscand, am deja 19 saptamani dar se pare ca e tare cuminte
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
symaco spune:
La multi ani si voua!
felicitariiiii!puiutza mica din purtica are deja si un nume pregatit?
eu am renuntzat la pile de 2 luni si asteptam candva sa se intample si la noi,noi vrem un baietel acum ca fetitza avem!profita de perioada asta in care nu faci maraton cand esti in parc,nu-i zici de 100 de ori in 10 minute``nu te catara pe acolo ca te lovesti`´si parca ploua... si muuuuulte altele!e perioada in care nu ai inca fricile ca in orice minut se poate intampla ceva cu puiul tau,il potzi proteja de toate rautatzile lumesti
ok,hai ca am inceput sa filozofez..si nu imi sta in fire!
merci pt urare mika!
Mi-Ka spune:
Slaba miscare printre hunedorence...Pe unde sunteti? Vazurati ce potop a fost ieri...am crezut ca vine sfarsitul...
Va pup pe toate, mamici si nemamici!!! Apropos, vroiati sa stiti mai multe despre mine: in 24 august fac 3 ani de casnicie, iubesc copiii in disperare...dar din pacate nu am nici unul.De un an jumate tot incerc cu tratamente naturiste si homeopate...dar
. Ma bucur cand va aud pe voi ca sunteti fericite
[flo.
Pusi,pusi!!!
Mi-ka
Delia21 spune:
Da,am auzit de potopul de ieri din cauza caruia,nepoata mea Ana de 12 ani,fugind a cazut si si-a rupt mana dreapta;tocmai i cumparasem o bicicleta sa aibe cu ce-si ocupa vacanta daca tot nu merge niciunde.Asta e,sper sa-si revina pana la inceputul scolii.
symaco spune:
offf,delia imi pare rau pt nepoata ta!!!
mika,ne miscam mai greu din cauza diferentei de fus orar
Mi-Ka spune:
Delia, imi pare rau si mie de nepotica ta; a cazut destul de rau daca si-a rupt manuta.
Investigatii am facut noi, dar n-am putut sa rezolvam problemele. Asta este, mergem inainte si mai incercam...
Fetelor, mandre hunedorence, va pup si ne intalnim peste vreo trei saptamani cand vin dintr-un concediu mult asteptat.
Sa auzim numai de bine.
Pusi,pusi!!!
Mi-ka
Delia21 spune:
Simaco,pup fata si pe buburuza ei.
Mi-ka,concediu placut scumpa si sa nu ne uiti cand te intorci.Meems,felicitari scumpa pentru cei 5 ani fericiti si sa o tineti tot asa;bine-i doamne cand mai auzim si de bine ca de rele suntem satui.Sarcina usoara in continuare si pupic pe burtic la bebe micEu am fost ieri la doctor si.....am auzit inima lui bebe...![](al9leacer.gif)
![](fetita.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Delia, multumesc frumos Si eu mi-am dorit mult de tot o fetita si mi s-a indeplinit visul: vom avea o fetita si cred ca se va chema Anais. Voi la ce nume v-ati gandit?
Delia21 spune:
Meems,a mea ar fi Catherin-Georgia-Harieta.Ar fi Cathy pentru cei din afara familiei iar pentru noi cei apropiati ar fi Hari.Eu am un singur nume si toata viata am certat-o pe maica-mea de ce nu mi-a pus macar inca unul.Ma bucur pentru tine ca ti s-a intamplat visul si o sa ai o zana mica.Sper si eu sa fiu la fel de norocoasa.
Corina,eu abia acum am citit din urma,felicitari si tie scupa pentru cei 5 ani de convietuire fericita cu sotul tau si sa auzim de bine si de acum incolo si de la tine![](cheers.gif)
![](mamica.gif)
rachel owen spune:
am cam pierdut sirul si am citit doar printre randuri.
Meems, felicitari si sa fiti fericiti toata viata. Pe 27 implinim si noi 2 ani de casatorie, iar pe 26 face Albert 6 luni. Vroiam sa facem mare picninc la Strei cu familia si prietenii, sa ne aniversam toti 3, dar vremea asta e o uracioasa. O sa iesim la restaurantul Master, unde ne-am si tinut nunta.
Delia, imi pare rau pt micuta, sper sa se repare curand. Noi potopul ala nu l-am prins in Deva, eram pe la Savarsin si am prins acolo ploaia si apoi curcubeul de dupa. Super, nu am mai vazut niciodata asa ceva.
Albert e mare, se taraste, sta in fundic, se plimba prin tot patul in 4 labute. E foarte activ, dar cuminte. Doarme acum toata noaptea. Azi a stat toata ziua tati cu el, se iubesc asa de mult. O sa mai pun poze noi.
Va pup pe toate!
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3
BABY_LAND
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”