Mamici,nemamici-jud.HD (2)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Am vazut si eu niste imagini in Evenimentul Zilei, de m-am ingrozit!! Multumesc lui Dumnezeu ca zona noastra e ocrotita de inundatii si ma rog pentru toti cei afectati...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Mi-Ka spune:
Ceau, hunedorencelor! Salut initiativa voastra de a va reuni pe DC. Spre rusinea mea, adica spre marea mea rusine, doar acum v-am descoperit si asa ca...hop si eu.
Sunt din Deva, am...17 ani...glumeam...(30 imediat) si VREAU UN . Deocamdata atat.
Ma bucur ca existati si !!!
Pusi,pusi!!!
Mi-ka
Delia21 spune:
Meems,scumpa ar fi super daca ne-am solidariza si am incerca sa ajutam,cat de putin fiecare.Putin cu putin se aduna,o bluzita pe care nu am purtat-o ani de zile ,sau o pereche de adidasi vechi pe care nu-i mai porti, orice pentru cei ramasi sub cerul liber ar insemna ceva.In NY stiu ca e mai usor de strans si trimis prin Crucea Rosie,cum s-a procedat si in cazul victimelor Tszunami.Dar stii ca where is a wish is a way.Hai sa nu stam doar ca simplii privitori la nenorocirile alor nostrii.Si eu multumesc cerului ca in Deva si in general in judetul nostru nu sunt piederile atat de mari precum in alte judete.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/meems/meems.jpg)
meems spune:
Delia, ai dreptate, ar trebui sa ajutam cu ce putem si noi. O sa ma interesez la Crucea Rosie daca se pot trimite pachete prin ei. Spune-mi si tu daca afli ceva.
Delia21 spune:
Mi-Ka,bine ai venit printre noi.E bine ca ne mai inmultim si noi.Ce ne mai spui despre tine,cu ce te ocupi?
Mi-Ka spune:
Hei, hunedorencelor, pe unde sunteti? Delia, multumesc de primire,ti-am trimis un PM.
Pusi,pusi!!!
Mi-ka
Mi-Ka spune:
Mai, fetelor (symaco si Delia), ce curioase sunteti...Dar ia spuneti, voi cu ce va ocupati? Nu de alta, dar sa vad si eu cu cine votez.
Bag de seama ca voi cam duceti dorul plaiurilor ardelenesti, nu?
Pusi, pusi!!!
Mi-ka
symaco spune:
io numai te-am salutat..,de obicei cine vine nou ne spune ceva despre el/ea,dar nu trebe neaparat!
despre mine ce pot sa-ti zic...sunt din orastie,adoptata de germania de aproape 3 ani,am o fetitza de 2 ani jumate,lucrez intr-o bucatarie...mda,si maine aniversam 5 ani de cand suntem impreuna eu si sotul meu!
bey,fetele cu burtica nu mai zicetzi nimic despre puiul ce da din picioare?cum va simtzitzi?la burtici
Mi-Ka spune:
Symaco, LA MULTI ANI pentru cei cinci ani de convietuire, multi , multe, multe
din partea mea si sa aveti parte de multa sanatate, fericire si tot ce va doriti.
Multi pupici si pentru bebita ta!
Pusi,pusi!!!
Mi-ka