Mamici,nemamici-jud.HD (2)
Raspunsuri - Pagina 3
Delia21 spune:
Te cred Corina,nici eu nu ma mai satur de vremea asta superba.Bine ca a venit odata vara.Ce face buburuza ta?Cand implineste 2 ani?Unde in Germania stati,ce oras?Am pierdut avionul la intoarcere spre SUA si am stat in Frankfurt in aeroport cam 30 de ore
si m-am gandit ca ar fi fost super sa fi avut pe cineva acolo in zona.
symaco spune:
buna fetelor!
numai ce ma laudam cu vreme buna la noi si
sa racorit zdravan !
puiutza mea acusi face 3 ani,delia...trece timpul
,acusi merge la gradinitza apoi maritis![]()
![]()
![]()
chiar nu stiu ce distantza e intre noi si frankfurt(o sa ma uit pe harta si iti zic),dar dc era la sf de saptamana poate facem o´´plimbarica´´si noi.sau macar te sunam si te tineam de povesti alea 30 de ore..sa treaca timpul mai repede!![]()
![]()
noi suntem la 70 de km distantza de münchen,poate data viitoare se lasa cu o escala de cateva zile la münchen
sa iti arat o mica particica din germania?!
noi plecam vineri in tara,dar din pacate numai pt 5 zile

ce probleme ai mai delia cu spatele?si pe mine ma cam doare dar sincer mi-e frica sa merg la un control..
Delia21 spune:
Cand am venit din Romania,mi-am carat singura valizele super-grele,pana la etajul 3 ,caci stau intr-o casa si nu este lift,mi-a pus mama zacusca,muraturi,dulceturi si nu m-am indurat sa le arunc,o fi auzit ea ca se moare pe capete in america din lipsa de hrana......si mi s-a rupt un tendon de la un muschi de la spate.Asa mi-a zis doctoru,nu mi-am pus singura diagnosticu.La inceput,am stat o saptamana fara doctor,dar cand vazui ca nu se drege treaba deloc de la o zi la alta,ma apucara disperarile si mi-am sunat un preten care e mare doctor.Si oricum vindecarea n-o putem grabi,dar nu ma mai duc la munca ,nu am voie la miscari bruste sau sa ridic nimic mai vreu de 1 kg.Asa ca am vacanta la pat acu inca 2-3 saptamani dar,....am inceput sa ma simt mai bine,caci in prima saptamana nici sa ma intorc singura de pe o parte pe alta in pat nu puteam,il trezeam pe al meu noaptea sa ma intoarca el,si sa ma ridic din pat sau de pe scau era o adevarata aventura de 5-10 minute.Dar acum....sunt mai bine,doamne multam.
symaco spune:
insanatosire grabnica!
...sunt in criza de timp,fac bagajele.avem schimbare de plan..plecam maine seara!

Delia21 spune:
Vacanta placuta in Romania!Sa ne arati si noua ceva pozici cand te intorci,daca ai timp,ok?
symaco spune:
bagajele terminate,ordine...e si deaia cat de cat![]()
fetele sunt la baie,in 4 ore plecam!
merci fain delia,neaparat o sa pun niste pozici!
lorellay spune:
Nadina cand vii in petrosani?
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
nadina spune:
Lorellay, luna asta nu vin ca plecarea mandarinei ne-a cam costat. Probabil in iulie. Dar Carina-mandarina e deja in Petrosani. Un ghindoc mic cu ochelari cu rame roz si gurita mare care se joaca si o alearga pe bunica-sa in parcul de langa Hotel Petrosani
Cel mai probabil voi ajunge in Petrosani pe la mijlocul lunii iulie
Nadina