Mamici,nemamici-jud.HD (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Te cred Corina,nici eu nu ma mai satur de vremea asta superba.Bine ca a venit odata vara.Ce face buburuza ta?Cand implineste 2 ani?Unde in Germania stati,ce oras?Am pierdut avionul la intoarcere spre SUA si am stat in Frankfurt in aeroport cam 30 de ore si m-am gandit ca ar fi fost super sa fi avut pe cineva acolo in zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

buna fetelor!
numai ce ma laudam cu vreme buna la noi si sa racorit zdravan !
puiutza mea acusi face 3 ani,delia...trece timpul,acusi merge la gradinitza apoi maritis
chiar nu stiu ce distantza e intre noi si frankfurt(o sa ma uit pe harta si iti zic),dar dc era la sf de saptamana poate facem o´´plimbarica´´si noi.sau macar te sunam si te tineam de povesti alea 30 de ore..sa treaca timpul mai repede!
noi suntem la 70 de km distantza de münchen,poate data viitoare se lasa cu o escala de cateva zile la münchensa iti arat o mica particica din germania?!
noi plecam vineri in tara,dar din pacate numai pt 5 zile
ce probleme ai mai delia cu spatele?si pe mine ma cam doare dar sincer mi-e frica sa merg la un control..

Mergi la inceput

Cand am venit din Romania,mi-am carat singura valizele super-grele,pana la etajul 3 ,caci stau intr-o casa si nu este lift,mi-a pus mama zacusca,muraturi,dulceturi si nu m-am indurat sa le arunc,o fi auzit ea ca se moare pe capete in america din lipsa de hrana......si mi s-a rupt un tendon de la un muschi de la spate.Asa mi-a zis doctoru,nu mi-am pus singura diagnosticu.La inceput,am stat o saptamana fara doctor,dar cand vazui ca nu se drege treaba deloc de la o zi la alta,ma apucara disperarile si mi-am sunat un preten care e mare doctor.Si oricum vindecarea n-o putem grabi,dar nu ma mai duc la munca ,nu am voie la miscari bruste sau sa ridic nimic mai vreu de 1 kg.Asa ca am vacanta la pat acu inca 2-3 saptamani dar,....am inceput sa ma simt mai bine,caci in prima saptamana nici sa ma intorc singura de pe o parte pe alta in pat nu puteam,il trezeam pe al meu noaptea sa ma intoarca el,si sa ma ridic din pat sau de pe scau era o adevarata aventura de 5-10 minute.Dar acum....sunt mai bine,doamne multam.

Mergi la inceput

insanatosire grabnica!
...sunt in criza de timp,fac bagajele.avem schimbare de plan..plecam maine seara!

Mergi la inceput

Vacanta placuta in Romania!Sa ne arati si noua ceva pozici cand te intorci,daca ai timp,ok?

Mergi la inceput

bagajele terminate,ordine...e si deaia cat de cat
fetele sunt la baie,in 4 ore plecam!
merci fain delia,neaparat o sa pun niste pozici!

Mergi la inceput

Fetelor,ati fugit toate in vacanta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Nadina cand vii in petrosani?

Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Lorellay, luna asta nu vin ca plecarea mandarinei ne-a cam costat. Probabil in iulie. Dar Carina-mandarina e deja in Petrosani. Un ghindoc mic cu ochelari cu rame roz si gurita mare care se joaca si o alearga pe bunica-sa in parcul de langa Hotel Petrosani
Cel mai probabil voi ajunge in Petrosani pe la mijlocul lunii iulie
Nadina

Mergi la inceput

Fetele,ati fugit toate....

Corina tot in vacanta?

Mergi la inceput