Mamici,nemamici-jud.HD (2)
Raspunsuri - Pagina 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lorellay/lorellay.jpg)
lorellay spune:
Nadina poate iesim la o plimbarica atunci cand ajungi in petrosani daca aveti timp!
Pupici,
Lorellay si bb Codrin
Where there's a will there's a way!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nadina spune:
quote:
Originally posted by lorellay
Nadina poate iesim la o plimbarica atunci cand ajungi in petrosani daca aveti timp!
Pupici,
Lorellay si bb Codrin
Where there's a will there's a way!
Mi-ar face placere.
Nadina-mamika de Carina-mandarina
Delia21 spune:
Si am ajuns cu bine acasa.Am avut febra pe avion si frisoane,imi curge nasucu,dar...sunt ok.Si normal ca m-am obisnuit cu casa plina de oameni si copii de la Deva,si acum am ...complexe de singuratate.Dar lasa,ca maine incep munca si n-o sa mai am timp sa ma simt singura.
Am vazut-o pe Rachel si pe bebe Albert si sunt tare frumosi amandoi.Imi pare rau ca i-am vazut pe fuga si nu am avut timp de iesit in parc impreuna.Asa de repede a trecut vacanta asta,3 saptamani,dar bine,a trebuit sa stau si la Bucuresti vreo 4 zile ca sa-mi iau amaritu de pasaport fara de care nu ma puteam intoarce in USA,cel vechi fiind expirat.Chiar ma gandesc ca ar fi de dorit pe viitor cand ajung in tara sa stau macar 4 saptamani sa simt si eu ca e vacanta.Am fost foarte ocupata si poate de asta a trecut timpul pe nesimtite.Am pus si parastas bunicilor si ma autofelicit pe motivul asta caci i-am iubit mult si s-au dus fara ca sa imi iau la revedere de la ei.Ce pacat ca nu am stiut ca-i vad pentru ultima data inainte sa plec din tara si apoi nu am putut veni pentru ultimul drum al lor.Dar i port in inma mea peste tot si sper ca ei stiu asta,vreau sa cred ca mai ramane ceva din noi dupa ce trecem din planul fizic.V-am pupit![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Corina/Corina.jpg)
Corina spune:
Bonjour fetelor!Eu sint din Brasov,dar tatal meu a trait si a murit in Deva!
Am si eu o rugaminte la voi,am pus un anunt la mica publicitate(imobiliare),poate sinteti interesate sau stiti pe cineva interesat sa cumpere un apartament!
Va multumesc!
Corina si Anna nazdravana!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Corina/Corina.jpg)
Corina spune:
quote:
Originally posted by Corina
Bonjour fetelor!Eu sint din Brasov,dar tatal meu a trait si a murit in Deva!
Am si eu o rugaminte la voi,am pus un anunt la mica publicitate(imobiliare),poate sinteti interesate sau stiti pe cineva interesat sa cumpere un apartament in Deva!
Va multumesc!
![](fetita.gif)
adjadyn spune:
lipsesc si eu cateva zile..si hop si voi!!depasiti cele 10 pagini!!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=15633&cid=15022
ANUNT:DORESC SCHIMB DE SOACRE!
rachel owen spune:
Salutari fetele!
Delia, aici jos la semnatura vezi pozele.
adjadyn, inca nu ai gasit soacra sa o schimbi pe a ta?
Pupici
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
Delia21 spune:
Salut Rachel,m-am vazut in poza cu Albert....sa nu ma recunosc.Imi pare tare bine ca am ajuns sa ne vedem.Eu sunt aproximativ ok,adica sanatoasa dar...am probleme cu spatele.Cam devreme cu astfel de probleme....
Corina si celelalte,ce mai faceti?Ati fugit sa stati cu burticu la soare?![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
symaco spune:
nu am prea avut timp de net,vreme frumoasa..toata ziua cu fetele la plimbare,parcuri,strand.
saptamana viitoare ducem burticu la soare,da scurt de vineri pana martzi!