Mamici,nemamici-jud.HD (2)
Raspunsuri - Pagina 4
symaco spune:
as vrea io delia,dar uite ca am ajuns iar la germanica noastra.. care momentan ne racoreste putzin cu niste ploaie!
nu pot sta chiar asa mult in internet pt ca plecarea soramiii trebuie inlocuita,puiutza mea se simte singura si inntr-una tre sa ne jucam sau sa facem ceva impreuna.
curatenie facem impreuna,pt ca tine neaparat sa ma ajute,la bucatarie eu gatesc ea sta la masa se joaca sau ma intreaba tot felul,la computer stam tot impreuna si imi zice intr-una´´mami,bitte,pui hoc(joc)´´´si uite asa sau dus babele cu colacii grei de internet din care puteam sa mananc in fiecare zi!
....si tot asa am ajuns si la concluzia(si dorintza)sa mai facem un fratior la sybille!
buterfly spune:
fetelor!Ma primiti si pe mine? Eu sunt din Vulcan-HD si am 2 baieti:Eduard care implineste pe 4 iulie 4 ani si Robert care are 7 luni si 3 saptamani.
nadina spune:
Bine ai venit Buterfly.
lorellay ai vazut-o cumva pe mandarina mea? Mor de dorul ei.
Nadina
Mihi spune:
Salut Hunedorencele mele dragi,
creste inima in mine cand intru aici la subiectul mamici, nemamici HD,
asa mi se intampla si cand ajung la intrare in Hateg orasul meu iubit pe care l-am parasit de 12 ani.
Chiar azi sau maine merg acolo ca sa fac schimb de copii sa-l duc pe cel mare Lorand(4,2) si sa-l iau pe Arpi mezinul(1,8), i-as lasa pe amandoi in aerul ala bun dar nu se descurca mama cu amandoi!
Mihaela (meems) cand ai terminat liceul si unde l-ai facut?
Eu am terminat in '92 mate fizica la Hateg.
Ma bucur pt tine sa ai sarcina usoara si bebe sanatos
Mihi mami lui Lori &Arpi
meems spune:
Mihi,
Eu am terminat liceul in State in '98, dar l-am inceput la Hateg in '94. Se pare ca nu te-am prins in anii de liceu pentru ca eu am intrat dupa ce tu l-ai absolvit. Poate il stii pe fratele meu, Alin Sarbu, el a terminat in '95 si a fost la mate-fizica la prof. Oprinescu in clasa.
Oare ne cunoastem??
lorellay spune:
Nadina..nu am fost in parc.
Dar promit sa merg zilele astea.
Descrie-mi mandarina ta.
pupici
Lorellay si Codrin
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15
nadina spune:
Mandarina mea are aproape 1m, ochelari de vedere cu rame roz, am inteles ca au tuns-o, asa ca nu-i mai stiu freza. Are o "guritza cat o shuritza" dupa propriile-i spuse si precis alearga dintr-o parte in alta a parcului, daca nu cumva s-a suit intr-o hutza-hutza si nu mai vrea sa se dea jos. Bunica-sa e blonda cu parul scurt si precis alearga prin tot parcu dupa ea.
Uite aici vezi niste poze cu mandarina inainte de plecare
http://community.webshots.com/album/181521606lNoKjm
Daca o vezi pe mandarina mea sa-i spui ca mami moare de dorul ei.
Merci
Nadina
symaco spune:
buterfly,bine ai venit!taica-meu e din vulcan,iar eu am stat aproape 2 ani.aveam numai 7ani asa ca vag imi amintesc orasul,nu-mi amintesc decat de salcia plangatoare din fata blocului pe care ne cataram intr-una si pe care o foloseam in loc de leagan!
mihi,ce bine de tine ca e totusi mamicutza prin apropiere si mai potzi lasa cupii la ea,cu ocazia asta profitzi si sa iti mai revezi fosti colegi si locuri dragi!
am bagat si eu ochii pe la pozele cu mandarina..dulcica foc!.delia acum cand ne-am adunat cu toatele la palavre..ai plecat tu in vacantza?ce-ti mai face spatele?
Delia21 spune:
Salutari Corina si celelalte fete.Bun venit buterfly!Simaco,scumpa mea,cu spatele sunt bine acum si am vesti.....de la atata stat in pat .....am ramas grea si....anul viitor in feb-martie voi fi mamica.Ce scumpa trebuie sa fie buburuza ta ,mi-o si imagine "mami,bitte".Cred ca-ti vine sa o mananci de draga.
symaco spune:
Felicitariiii draga Delia!!
super vestea ce ne-o dai!"!!sa crreasca burtica mare si sanatoasa!