Scorpiutzele - pe unde sunt ? (8)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
buna seara fetelor,
am revenit dar nu chiar in fortza...acum ma simt bine dar sunt obosita de atat umblatura...offf..am ajuns sa ma vait ca o baba...dar si maine trebuie sa o duc pe bunica-mea la rarit fire...(zici ca este urzeala)
noroc ca astia mici sunt bine si veseli si ei imi tansmit si mie buna lor dispozitie...alex parca o iubeste pe zi ce trece mai mult pe ruxi, si invatza sa se joace cu ea asa micutza cum este...o face sa rada si este si el fericit tare de tot cand vede ca a reusit.
fetelor, mai acum vreo doua zile vorbeati de ce carti ati mai citit...eu spre rusinea mea abia reusesc sa mai citesc 2-3 pagini pe dc...si cad lata cand ma bag in pat...nu am mai citit o carte dinainte de a o naste pe ruxi cand inca imi mai permiteam luxul sa mai pier 2-3 ore din noapte
elena, eu sunt convinsa ca nu o sa ajungeti la tribunal...te-ai suparat tu pe el mai tare decat de obicei.
syd...mai dar te-ai pus pe fapte mari, ti s-au reaprins calcaiele dupa sotiorul tau si vrei sa fii bela , juna si captiva hi hi...BRAVO!!!...ma bucur pentru tine.
carmen, trebuie sa te obisnuiesti ca tati sa-i dea putin mai multa atentie andei decat tie...cred ca este absolut normal, ciudat ca de obicei barbatii sustin chestia asta...ca mamele acorda mai multa atentie bbeilor si-i neglijeaza putin pe ei...sunt sigura ca totul o sa fie bine, va intrati voi in normal...si cu mutatul din camera, al meu a facut-o din prima zi si mi s-a parut normal...el merge la serviciu, are un servici fff obositor si stresant si trebuie sa fie super odihnit, orice mica eroare poate aduce ceva naso....asa ca...am preferat sa-l stiu odihnit.
ema, bine ca esti bine dpdv sentimental...serviciii se gasesc pe toate drumurile hi hi dar barbati buni...mai greu......poate totusi ar trebui sa mai astepti putin sa vezi cum merge cu noul loc de munca.
piticasigogosica, si alex al meu se trezste noaptea cateodata plangand...cine stie ce carcalaci viseaza hi hi si incepe sa planga, sa ma strige...am observat ca daca-l tin departe de pc si de tv cu vreo 2 ore inainte de culcare...nu prea mai face asa...incearca si tu...
mira, anina, ana,(si daca am uitat pe cineva nu ma) va dau si voua cate un
si sper din tot sufletul sa auzim numai lucrui bune
noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Esme, de cand o am pe Cristina, nu prea mai am timp de citit. Iar daca
, iau ceva usor, sa ma destind, gen Sandra Brown.
Mi-au placut si mie tare mult, "Ciresarii" sau "Singur pe lume", "David Copperfield". Am mai amintit odata de Al. Dumas, si ii amintesc si eu pe Thomas Hardy("Idila pe un turn"), Guy Maupssant("Bel Ami"), Stendhal("Rosu si Negru"). Nu mai stiu cine a scris "Viata furata", despre 2 surori gemene. Si bine-nteles, preferata mea, "Mandrie si prejudecata" a lui Jane Austen. A, si Emile Zola, imi placea tare mult ! Eu, foarte mult am citit cand eram la liceu, apoi....am luat-o cu de-astea mai usoare...
Despre cea pe care ai citit-o tu, syd, "Femeile sunt de pe Venus, iar barbatii de pe Marte", am mai auzit ca ar fi buna. Te face sa intelegi mai bine comportamentul si asteptarile femeilor si al barbatilor. Asa e ?
Elena si Ema, sa-mi scrieti ce ati aflat despre voi, daca vi se potriveste.
Eu am ascendentul in "gemeni" si cred ca v-am mai scris ca am o multime de prietene virtuale si reale din aceasta zodie.
Va doresc un weekend cat mai superb !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
monica-elizabet spune:
heloooo feteleeeeee...pe unde sunteti?
eu azi am umblat toata ziulica, de dimineatza cand am vrut sa intru nu mergea site-ul
azi am fost la o plimbare cu sotzul pana la ploiesti avea el putina treaba acolo si am transformat treba intr-o plimbare romantica...prin ploaie, apoi ne-am cinstit si noi la un fast food si am revenit cu picioarele pe pamant la copilasii care ne asteptau acasa hi hi
acum sunt in pauza de sterilizare a biberoanelor...va pup si ma duc la nani ca sunt moarta de somn
noapte buna
monica
Ana68 spune:
Buna seara scorpiute,
Mai scorpiute,de ce s-a mutat clubul asta pe pagina 2 asa departe?Abia v-am gasit,mai sa cred ca ati disparut...Mi-a fost dor de voi,recunosc si abia asteptam sa vad ce ati mai scris.
Carmen,zau mai,nu te supara...arati tare haios cu bigudiurile pe cap...Iar printesa ta e...beton!Tare frumoasa!Sa fie sanatoasa si sa fiti fericiti alaturi de ea!Bine ca ai reusit sa-ti rezolvi problema cu pozele,ca uite ce minunatie de fata as fi pierdut sa vad.
Iri draga mea,chiar ca al tau sotior e specie rara !Nu se poate ,draga mea ,sa nu existe o cale de constrangere si pentru el...Orice om are un calcai al lui Ahile,asa ca nu vad de ce ar fi el exceptia de la regula.Ma rog,nu vreau sa te sfatuiesc de rau,departe de mine gandurile diabolice,dar iti spun din suflet si cat se poate de sincer ca ma oftic la culme cand aud sau citesc despre astfel de necazuri si as vrea,de s-ar putea,sa fac o minune si ele sa se rezolve pentru toti...Eu sunt Stan Patitul si de aceea sunt revoltata-poate e prea mult spus,dar vreau sa stii ca sunt alaturi de tine si iti doresc sa ajungi sa rezolvi ceea ce te apasa...Asa ca mai persevereaza si...eu cred ca vei reusi sa inlaturi aceasta indiferenta.
Hellene,in primul rand mai odihneste-te!Cauta-ti timp si pentru tine,ca doar nu ai omorat pe nimeni si esti si tu om si ai nevoile tale...Primul meu sot,tatal lui Alex,a fost berbec.Stiu cum e!Se zice ca nu e bine sa vorbesti de rau pe cei dusi dintre noi,dar n-am ce face:cred ca daca nu s-ar fi intamplat sa ...se duca dintre noi,nu stiu cat as mai fi rezistat alaturi de el...Nu se vedea prea roz casnicia...Iar acum,cu Marius,cu care nu sunt inca casatorita ,pot sa spun ca sunt multumita.Ies scantei,luam foc amandoi,dar ne trece repede si,lucrul important este ca ma simt iubita si dorita...Marius este in zodia Gemeni.Culmea,nu?Dupa zodiac ar trebui nici macar sa nu ne toleram si totusi suntem de 3 ani impreuna si o avem si pe Luana.Poate ca si experienta de viata are ceva de spus!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie
Ana68 spune:
Mai fetelor,da' toanta mai sunt:in loc sa dau click unde trebuie am apasat pe trimite raspuns...Sorry! Imbatranesc,ce mai!?
Emma,sa stii ca nu esti rea.Iti sustii punctul de vedere si nu te lasi calcata in picioare...Poate ce scriu suna cam dur,dar eu cred ca trebuie sa spui ce te doare cand te doare ceva,altfel de unde ar sti celalat ce necaz ai?!Si eu simt la fel ca tine,e o legatura....ceva....ca o magie:ne certam ca chiorii si p-orma impletim rasul cu plansul si se lasa cu...dragoste multa.
Iar de cura aia...ce sa va spun fetelor?Cum am mai scris mie mi-a recomandat-o doctorita de familie.Eu am 102kg si ma ascund fara probleme dupa ea si nu ma vede nimeni.Va dati seama cat e de mare. Mi-a spus ca in perioada cat a tinut cura a slabit 20 kg.Pai eu nu am incercat cura asta,nici nu cred ca as putea,dar cred ca daca incepi banuiesc ca tre' s-o ti tot asa,altfel pui la loc dublu....Nu stiu ce sa va zic mai mult...
Hellene,sa stii ca imi pare tare rau ca ai ajuns cumva in impas cu casnicia....Iti doresc sa ai putere sa treci cu bine de greutati si sa rezolvati amandoi problema....Ar fi minunat sa ajungeti cumva la un numitor comun si...sa continuati ce ati cladit impreuna.Si luati in calcul si toleranta si acordati-va fiecaruia circumstante atenuante.Bafta!
Monica,mai ia si tu o pauza!O sa pici intr-o zi de oboseala si ai sa te intrebi ce-i cu tine.Iti scriu si tie ca si Hellenei:oare tu nu esti om?
Anina,eu in afara de revista Mami nu am mai citit nimic de vre-un.....secol!Stau si ma intreb uneori:oare de ce am devenit asa comoda?Sau sa fie TV-ul de vina?M-am cam plafonat,e adevarat,as vrea sa mai caut sa citesc o carte buna,dar parca nu mai am acelasi entuziasm ca alatadata...
Mai fetelor,e deja 23.30 si eu inca mai sunt pe net.Noroc cu Maius ca a culcat copiii si asa pot sta si eu in voie aici.Pupici voua si copilutilor vostrii si...sa fiti sanatoase si iubite.
Poze-de-familie
HelleneC spune:
Buna fetelor, va scriu pe fuga, revin mai deseara!
Eu spun ca sunt mai bine cu huzbandul, vorba Anei: toleranta! Probabil a realizat si el ca poate pierde mult! Eu m-am tinut tare si... asa am biruit un milimetru, bun si asa, sper mai mult, dar cu rabdare!
Nina, mi se potriveste in mare horoscopul, l-am salvat sa il studiez la rece cand am timp mult, acum e Geo acasa!Va pup pe toate toate scumpelor!
Fug, Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
emma27 spune:
fetelor v-am citit,din pacate gaza a navalit peste mine,asa ca nu pot scrie.poate pot reveni mai tarziu,dc prind un moment de respiro,caci deja sotul e gelos pe calculator.si pe buna dreptate.de-abia astept si eu sa vad pozele lui carmen.va pup.
Ema
poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43
monica-elizabet spune:
buna seara scorpiutze...ahh...ce vreme de kko a fost azi afara...am sta toata siulica cu astia mici pe la mama prin casa, am iesit doar in reprize scurte de tot cu alex sa mai cumpar cate ceva si apoi fugutza in casa...pe ruxi am scos-o doar 10 minute dimineatza si 10 minute acum seara....sper sa doarma totusi bine la noapte ca altfel
ana...eu am avut 95 de kg cand eram insarcinata cu alex, si dupa ce l-am nascut scazusem doar 4 kg...dupa care in timp ce alaptam in loc sa slabesc si eu ca orice femeie normala eu m-am ingrasat mai mult si ajunsesem tot in jur de 100....dar cu multa vointza, dupa ce l-am intarcat pe alex, am tinut cura de slabire(mai mult prin infometare hi hi) si am ajuns din nou la 60 de kg...cat aveam inainte de a ramane gravida...am stat asa pe loc vreo 2,5 ani pana am ramas gravida cu ruxi si iar am ajuns la fabuloasa greutate de 86 de kg...iar aceeasi poveste...nascut-scazut-alaptat -ingrasat...inapoi...si acum am tinut post dar am avut grija si ce mananc...nu am bagat paine ca sparta si am reusit sa slabesc ceva....am 68 de kg...mai am 8 kg de dat jos...pana sa ajung din nou la 60...nu zic ca la 60 sunt fotomodel hi hi ci doar am eu nebunia asta de a incapea in toate hainele pe care le aveam...sper sa reusesc desi acum bag in mine ca in spital...dar daca nu as manca nu as mai putea sa stau in picioare de oboseala...poate de saptamana viitoare sa-mi intru bine de tot in normal si sa incep din nou cura de slabire.
elena, ma bucur ca esti mai bine cu sotul...si ca nu ai fost tu cea care a cedat din teritoriu hi hi
syd, dar cu tine ce-i, pe unde esti?...ca tu erai pe-aici si in we...sper ca esti bine.
pupici tuturor si va urez o noapte buna
monica
syd spune:
Monica,sunt pe-aici.Abia mi-a reparat portabilul,ca nu puteam sa scriu,mai tare ma enervam cu celalalt.
Fetelor,m-am revopsit.Din negru am facut un blond-auriu,portocaliu roscat,n-am idee dar e foarte interesant.Cu timpul ii fac suvite mai deschise cand vreau sa mai schimb.Nu mai vreau blondul acela deschis ca e foarte greu de intretinut.Poate il las sa creeasca,vreau bucle mari,acum e pana la umeri.Foarte elegant dar eu sunt mai mult argint si argintiu decat aur si auriu.De-as mai slabi,ar fi si mai bine.In ciuda eforturilor,slabesc foarte greu,am impresia ca hormonii din sterilet nu ma lasa.
Acum doua zile m-a scos la cinema.Din nefericire filmul de razboi nu i-a placut,mie da si am fost tare multumita.Azi era vorba sa iesim la resto si dans dar s-au schimbat planurile.Ma enerveaza ca nu se tine de cuvant.Dk nu putea de ce m-a mai lasat sa ma agit?!In plus aseara a iesit ,din nou la o bere, l-a mai vazut pana azi la zece.Cica s-a imbatat si a ramas la prieten.Nu accept,m-am suparat pe el,o data merge ,de trei ori inca mai merge,dar vad ca devine obisnuiunta sa ramana prin sat.Mai trebuia sa-mi cumpere webcam,sa mergem impreuna la magazin,s-a facut ca ploua.O fi zis ca mi-a dat destul pt vopsit.Si l-am facut acasa,ca la coafor m-ar fi costat dublu.Am impresia ca nu stie pretul lucrurilor pt femei.Si la pantofi,cand i-oi spune cat costa cade lat.
In rest,sunt ne,saptamana asta i-am dus dorul.Am incercat o data,fara prea multa atractie,super dezamagita.Azi am aruncat halatul,m-am imbracat mai sexy,am dat repede pe gat cateva
de vin,de abia mai vedeam sa calc(rufele) sa am curaj sa ma dau la el
.Copila era plecata cu bunica,eram singuri,ce mai..n-au iesit scantei..nimic..iar am ramas cu buza umflata.Si cand vad ca mereu isi pune filmele deocheate,pt nevoia lui fizica,ori nu fac eu fata,ori se pune un mare semn de intrebare? ce se intampla cu noi,de ce nu sarim unul pe altul ca atunci cand ne-am cunoscut?Rar simt ca pe mine ma doreste nu ca are nevoie sa se descarce.Probleme,probleme..
Cumj in seara asta nu ies ,ma imbat singura,dk reusesc si nu ma apuca somnul sau durerea de cap si ascult muzica la radio.
Hellene cum spuneai tu,eu tot sper ca poate intr-o zi o sa fie mai bine.Tot ce cunosc cu el e speranta,iert,uit,si tot sper.Are un dar de a ma convinge..uit pe loc si o iau de la capat pana la urmatoarea dezamagire.
Emma si eu sunt ascendent rac,poate avem mai multe in comun.
In seara asta ne-a chemaqt maica-sa s-o ajutam cu cumparaturile.I-am spus ca el ar trebui sa sara primul sa ajute,ca e barbat si cel mai puternic.Nu prea i-a placut teoria mea.Abia s-a sculat din fata televizorului.Am inteles eu ca nu-i place sa bricoleze dar totusi,unde sunt barbatii care nu lasa femeile mai slabe sa care?
Si mi-a mai facut o scena ,cu chilotii,ca n-are decat trei perechi care-l incap(ca s-a ingrasat),de ce nu sunt gata spalati,uscati?De parca eu trebuie sa am grija ce chiloti poarta azi.Dupa ce-a tipat la mine si-a cerut totusi scuze.O sa-l mai trimit si eu la alergat cum ma trimite el pe mine,ca m-am ingrasat.
Maiine e ziua mamei.Soacra-mea asteapta sa o felicit,si tare nu suport ca doar nu e mama mea.O sa-i zic totusi ca nu ma doare gura.
Mai vorbim,maiine nu facem nimic.Crec ca pe fetita o scoate taica-su la cinema,o iesire in doi,daca nu urla si dk el nu doarme toata ziua.Le-ar prinde bine numai ei doi,sa se cunoasca.Zilele astea tare l-a mai complimentat,ca e frumos,puternic,ca miroase bine si ce-i mai crestea inimioara..
Ana68 spune:
Buna seara scorpite dragi si bataioase,
Elena,ma bucur tare mult ca ai rezolvat problemele cu huzbandul,vorba ta.Ai vazut?Intotdeauna cadem in picioare.E vorba aia tare buna:zi ca el si fa ca tine.Merge!Cel putin la mine e valabila.Din "lunga " mea experienta de soata am vazut ca barbatilor le place sa-i bibilesti si sa le dai mereu dreptate,chiar daca nu au.Eu una mi-am dat seama de asta,cam tarzior,dar mai bine decat niciodata si o aplic.Si spun:"da,asa e,ai dreptate,sigur,asa e cum spui tu"...o fac cu grija ,ca sa nu sesizeze tonul ironic si pe urma fac ceea ce trebuie si ce cred eu ca e mai bine.Cand e rezolvata problema cum vreau eu ii arat sau spun ce am facut si ma doare drept in......cot cand spune:"ai vazut ca am avut dreptate?!"Si eu raspund"bineinteles"...Asa sunt masculii:tropaie testosteronul ala in ei mai rau decat o turma de boi pe campie.Oare daca m-as lua intotdeauna in gura cu el,cum ca eu am mereu dreptate,am mai avea liniste?Cred ca ne-am bate intr-una.Nu imi face nimeni statuie in centrul orasului ca eu m-am certat cu barbatul pentru a-mi sustine cauza....De aia,cred eu,ne-a creat Mama Natura sau Dumnezeu asa:dulci,frumoase,indulgente,tolerante...Pentru ca barbatii au nevoie de toate aceste calitati ale noastre.In subconstientul lor ei recunosc ca au nevoie de noi,dar extrem de rar sau niciodata nu ar spune-o in fata.Mie una am avut norocul ca Marius sa recunoasca deschis ca eu sunt de fapt capul care gandeste in casa si ca i-ar fi greu fara mine.A zis-o o data si de atunci....niciodata.Cred ca a regretat !Asa ca Elena draga,inca o data ma bucur mult pentru victoria ta si....sa fie numai bine!
Emma27,te-am citit si in subiectul"crdeti in dovezi de dragoste"...
Si mie mi se intampla sa il vad pe al meu agitat uneori cand ma uita Cel de sus in fata calculatorului...Daca eu plec,ca ma gandesc ca are treaba pe net,el nu sta decat 5 minute si vine dupa mine la bucatarie...S-ar putea sa fie gelos pe PC...Mai baga-l si pe barbatelu' tau in seama....Iti doresc tot binele din lume si sa fi iubita!
Monica,ce pot sa mai spun?! Te admir din suflet pentru tenacitatea ta si pentru perseverenta...Eu una ,cum am mai scris,sunt pofticioasa si gurmanda...Am incercat si eu asa ca tine dupa prima sarcina si...nu a iesit nimic bun :mi-a fost asa de rau,ca am zis ca ajung la spital.Dupa prima sarcina abia in 5 ani am revenit la kilele avute anterior.Cred ca la mine treaba merge incetisor.Am constatat cu mare satisfactie ca hainele de anul trecut imi sunt cam largi...Ura! Oare asta se cheama ca am mai slabit?Marius zice ca el nu-si da seama.Normal,ca doar ma vede de dimineata pana seara,nu?Oricum Monica,iti doresc multa sanatate si...sa reusesti ce ti-ai propus!Bafta!
Dragelor,va doresc tot binele din lume si sa fiti sanatoase si iubite...Pupici.
Poze-de-familie