Scorpiutzele - pe unde sunt ? (8)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
monica-elizabet spune:
fetelor, sunt si eu pe-aici, am recuperat tot(adica am citit tot)...azi am externat-o pe bunica din spital si am stat mai mult cu ea...acum sta la mama mea acasa...se simte bine.
eu ma simt mai bine, dar astazi am tinut un pic de regim alimentar ca sa nu ma aopuce din nou stomacul...sunt cam lesinata...dar ma simt bine hi hi
pupici si mai vorbim maine...sa aveti o noapte buna
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna dragelor!
sper sa pot scrie ceva ca mi se trezeste gaza cam des.a mai fost si mama ,trece noaptea.
am citit atatea ca m-am zapacit .mai devreme nu imi aparea decat jumatate din pagina 6 ,de aceea eram nedumerita.
Syd pozele se vad ca am incercat si eu de pe aceeasi adresa,poate era ceva in neregula cu site-ul pt moment.chiar am adaugat un album de acum de la Paste si cu ce fatza avea bietul copil cand l-a vazut pe tati prima oara.sunt cele cu vernil in care Anda era super obosita.probabil stia ea de ce nu doarme.apoi a pozat-o tati dand iama prin ouale rosii. ce mai sta la filmat si pozat ,e topita!nu stiu daca e blonda ca vad ca se schimba ,la un moment dat era roscata.mai astepta sa vedem ce culoare iese pina la urma si cu ochii aceeasi poveste .
Ema lasi serviciul,deja?mai tatoneaza terenul ,poate in prima luna itzi da banii.bafta la cautat in continuare alt job.wow !cum adica itzi ia gatul?n-am chef nici in gluma sa-mi zica asa ceva.eu cand i-am zis daca n-are apucaturi din astea noaptea sa nu ma confunde a zis ca nu ,singurul lucru care l-ar putea face e sa-si caute pistolul sub perna si sa se sperie ca nu-l gaseste.s-a zdranganit ,oricum.
Esme nici nu mai stiu de cand nu am citit o carte ,acum chiar nu mai am timp.chestii de astea psihologice ,da ,dar literatura adevarata de vreun an cred.
fetelor eu de cand sunt cu sotzul meu am invatzat sa ma temperez ca am stabilit de la inceput fara jigniri ,ca dupa aia se ajunge la chestii neplacute ,la nervi spui multe .si chiar asa e ,degeaba regretzi dupa ,faptul e consumat si cuvintele-s dureroase .si dc incerc sa ridic tonul ,ma anuntza ca nu-s la serviciu sa nu-l confund.
Roxy,cum adica rele?se zice ca scorpionii au la suprafatza noroi ,pe care daca -l dai la o parte descoperi aur .problema e daca stii cum sa ajungi acolo.se pare ca asa vrem noi sa parem dure ,dar nu suntem.mie mi se zice tot timpul ca la prima vedere sunt rece ,apoi vorbesc de nu mai scapa nimeni de mine.dar nu-mi place sa ma exteriorizez asa repede ,trebuie sa ma acomodez cu persoanele si daca nu-mi plac de la prima vedere ,nu scot un cuvant.ma gandesc bine inainte de a-mi alege prietenii.
Elena ,si eu sper sa-si revina ,e cam ametit ,asta e cuvantul ,dar voi nu intelegetzi ca nu copilul e problema ci eu.pe mine nu ma baga in seama.Se pare ca Ana are dreptate ,nu trebuie sa-i acord atentie.am facut deja "greseala" asta ca am zis sa se simta omul binevenit ,i-am trimis mesaje de intampinare si cu dulcegarii si se face ca nu a primit mesajul ,a zis apoi doar un multumesc.si aseara am patit la fel,i-am trimis mesaj pe drum si nici nu a amintit de el.si eu ma fac ca ploua.
m-a sunat azi m-a intrebat ce face fata ce sa-i mai cumpere etc si la sfarsit si -a adus aminte sa zica ca ma pupa.(probabil din reflex).
o fi fost obosit ,eu inca mai sper!parea mai vesel,sa vedem cum e dupa acomodare ,dar mie imi place ca face cum vreau eu momentan.orice i-as spune ,raspunde cum vrei tu ,mie mi-e indiferent.oare e bine sa se mai schimbe?parca e mai bine asa .daca ii zic vreau atatziza bani pt ceva ,da ,cum sa nu ,poftim.iar pt fata nu se pune problema.tot ce zic eu aia cumpara.
a venit azi o prietena si m-a intrebat daca mi-a adus flori ca el nu intra niciodata in casa fara flori.nu ,dar i-a luat fetei niste lacramioare .pina la urma poate sunt eu ciudata ,omul nu a facut inca nimic rau ,poate sunt paranoica!
Monica ,imi pare rau ,sper ca te-ai insanatosit deja!
Iri ,eu cand am auzit ce debita la tv ,era sa lesin . amotivat ca a fost greu ,dar e ceva cu care nu te potzi intalni la noi si s-ar mai duce o data.ii place si s-a atasat de amaratzii aia de-i zapacesc americanii.plus ca lui tot timpul i-a placut meseria asta ,si banii ,ca nu mi-e rusine cu el la capitolul asta.el scoate bani si din piatra seaca ,dar ii si cheltuie rapid .de exemplu acum nu-i mai ajunge sa-si ia masina.
apropo de masina,sa vedetzi faza.el care si gunoiul il ducea cu masina ,ar dormi acolo daca s-ar putea ,il cheama pe tata jos ca nu intra in viteze.el se obisnuise pe invers ca la masinile de acolo si cica parca merge pe jos cu dacia.va datzi seama cat de mirat a fost tata cand i-a zis ca nu gaseste vitezele,dar n-a intrebat nimic.astept sa se acomodeze de acum ,ce am de facut.si faza cu bona...oare nu vrea una de vreo 15 ani?
gat aca scriu rar dar bine .
pupici de la noi pentru toate scorpiutzele ,somn usor!
miraklucker spune:
Carmen, sa stii ca nici eu nu-ti vad pozele de pe yahoo, probabil le ai si tu pe privat asa cum au fost si la mine la inceput de aceea le poti vedea doar tu. Trebuie sa le pui pe public.
v-am pupat pe toate
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, fetelor !
Ne asemanam noi ca zodie, dar dupa 28-30 de ani, ascendentul este cel care ne caracterizeaza mai bine. Cel putin asa am citit.
"Semnul care se afla la orizont in momentul nasterii este denumit Ascedentul. Ascendentul marcheaza diferenta in temperament, dispozitie, fizic si personalitatea individului. Este lentila prin care se focalizeaza totul pe harta personala si prezinta "modul colorat" in care analizam ceea ce vedem. Oamenii ne privesc prin intermediul ascendentului si noi percepem lumea prin semnul de ascendent."
De aici unele diferente, Roxy ! Caci si la mine se mira lumea cand aude ca sunt scorpion, desi eu mi-s mandra de zodia mea.
Daca doriti si va cunoasteti ora nasterii, puteti sa va faceti un horoscop personalizat, www.dsclex.ro/astrolog/1astro1.php" target="_blank">aici !
Asezarea planetelor in momentul nasterii va poate spune mai multe despre voi, puteti afla de ce sunteti asa cum sunteti.
O zi faina, va doresc !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
Ana68 spune:
Salut scorpiute bataioase,
Mai fetelor,am citit ce ati scris si,zau,chiar ca suntem scorpioance...Mama lor de barbati rai...!Astia nu stiu cu cine au de a face,este?!
Emma,eu cred ca e mai bine sa te exteriorizezi si sa nu ti in tine.Stii?!cu timpul se aduna si face rau la inima si la nervi si-Doamne-fereste!-eu una n-as vrea sa ajung la balamuc sau la spital cu atac de cord...Asa ca subscriu la ceea ce ai scris .
Hellene,da-ti drumul la nervi.Cine stie?!poate o sa ai surpriza sa fie bine...Glumesc,evident,nu te lua dupa mine!Spun numai ca eu nu ma pot abtine si ca suvoiul verbal care ma domina la nervi trece repede,dar ma si racoreste.Si pe urma sa te tii dragoste nebuna ce iese...
!!!!Cu cura aia de slabire?Pai se bazeaza pe faptul ca nu consumi nici un fel de carbohidrati.Adica:fara cereale,fructe si tot ce deriva din ele.Numai lactate,carne si tot ce inseamna origine animala.Ai urmarit cumva Discovery?Luni seara are un serial,numit Human files,in care spune povestea unei tipe din Anglia,care a avut 200 si ceva de kile si a tinut cura asta si a ajuns la 118 kile(cam asa...).Este interesanta cura,dar cam scump de tinut.Eu una trebuie sa marturisesc ca ma si complac in postura de femeie durdulica,mai ales ca al meu barbat imi spune mereu ca arat bine si ii place ca are ce apuca si pe ce pune mana....
Monica,multumim de urarea de bun venit!Iti dorim tot binele din lume si....grija mare cu posturile astea!
Iri,multumim si tie de urare si....mai zic o data:mama lor de barbati rai!...Nu pune Iri la sufletel tot ce spune barbatelu' tau,ca nu stie ce face.Si eu m-am lovit de asemenea minuni si...jale a fost:n-a mai vazut hainute curate,n-a mai vazut papica buna,n-a mai vazut vorbe dulci si,cel mai important,n-a mai vazut-O...pe...stii tu cine.Suntem scorpioance ,draga mea,deci se presupune ca suntem cele mai tari femei din zodiac si,chiar si asa este!Asa ca,draga mea,cand a vazut ce rau e ca"m-a luat de interes ca venise vremea"...A inceput cu "hai,mami" si alte alea si i-am intors-o si eu asa cum mi-a zis:"Iubiricule,totul e din interes!Aveam nevoie de bani si de unu care sa imi calmeze hormonii!"Zdranc!Cum crezi ca i-a picat?!
Syd,multam' de urare!Pupici si numai bine!Cu copilul sotului ma inteleg foarte bine.Dunia implineste pe 19 iulie 18 ani,asa ca pot discuta cu ea ca si cu un adult.E o fata de nota 10.La primele 3 intalniri a fost un pic mai retinuta fata de mine,dar cand am dat-o pe limbajul ei am cazut la pace amandoua si acum am aliat ....Iar Alex cu Marius?!UUUFFFF!!!Sunt ca doi berbeci:se impung tot timpul.Culmea e ca tin unul la celalalt tare mult,dar in fata se inteapa permanent.Daca Marius e plecat de acasa mai mult timp la telefon intreaba de Luana si pe urma vrea amanunte despre Alex:ca e bine?daca si-a scria?etc...Si Alex la fel:cum vine de la scoala intreaba:Marius unde-i?Nu-i zice tata,nu vrea,mai ales ca a auzit-o pe Dunia ca ii spune pe nume.
Roxy,sa stii ca scorpionul e cea mai tare zodie,pe bune!Si nu e musai sa fi impulsiva si violenta ca sa te regasesti ca scorpion.Se spune de scorpioni ca sunt oamenii extremelor:niciodata nu sunt pe linia de mijloc.Asa ca nu vad de ce nu ai putea fi o scorpioanca din extrema buna a zodiei?
Mira,multumesc de uraturi!
Hai ca iar m-am starnit si Luana mea urla de juma de ora si nu-i mai tace gurita aia...Va pup si...fiti tari!
Sanatate multa si tot binele din lume!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
buna fetelor!
habar n-am cum se face cu foto ,eu am accesat de aici as vad daca merg si s-au deschis,am cautat acolo sa vad daca sunt private dar nu stiu cum sa fac .nu gasesc,poate imi explica si mie cineva,please!
al meu sotz era super fericit ,cica vine diseara acasa ,si a dormit bine aseara ,fara lumina(ca eu tin pt fata o lampa mica),si crede ca se muta in alta camera!adica da bir cu fugitzii! ce parere avetzi de asa mutare ca eu am ramas masca!cred ca urmeaza
.
nu -l mai las as-si revina ,il scutur bine ca altfel si-o ia in cap!
va pupacesc pe toate!o zi buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Carmen, deschizi albumul foto, vei gasi deasupra pozelor, langa omuletul acela auriu, Privacy Settings. Intri acolo, alegi optiunea Public si dai Save. Si vom putea vedea si noi pozele ! Bafta !
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48120" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn
piticasigogosica spune:
Buna
Azi noapte am facut o pauza de somn de 1 ora si jumatate,Iris am visat urat s-a trezit si ma tot striga Mamii,mamii si plangea…Pana la urma a adormit !
Carmen,chiar nu cred ca trebuie sa fortezi lucrurile si “impresiile” tale ca face mai multe pentru fata sunt adevarate!Va trebui sa te obisnuiesti cu locul 2 !!!Din cate imi povestesti reactia lui vis a vis de atentiile tale catre el le gasesc firesti,parerea mea e ca se simte “obligat”cumva sa recupereze din relatia cu tine,stie ca a disparut un timp de langa tine si nu stie cum sa reactioneze.nu stiu daca m-am exprimat explicit.Cu timpul va veti gasi numitotul comun,asta daca nu pleaca iar…Pupici Andei!
Esme,nu am mai citit de mult,spre rusinea mea,am avut cateva tentative dar au ramas pe noptiera Femeia la 30 de ani(Balsaque),Codul lui Davinci…chiar nu am cu ce sa ma “laud”.Relatia ta e una reusita in care va regasiti amandoi si desigur iubirea nu merge fara respect si chiar te felicit pentru asta !Tu din fericire nu ai avut ocazia sa traiesti astfel de momente in cuplu si nu se stie cum ai fi reactinat,poate intra-devar ai fi renuntat,poate nu! Eu intotdeauna m-am intrebat pana unde poate sa meraga iubirea,cat poate sa indure un om din iubire,sau e comoditatea?
Elena,off ce om avea mai in suflet???Uneori ma gandesc cu pacat de ce nu mi-a pus Dumnezeu in suflet nisip sa nu mai simt nimic,dar tot eu imi revin si-mi spun ca cine nu cunoaste iubirea adevarata traieste degeaba chiar daca asta inseamna suferinta.Georgica ce face?
Roxi nu te mai incarca cu astfel de ganduri,daca va iubiti si respectati asa va fi mereu,in cazul meu au fost “probleme” de la inceput si eu le-am acceptat!Scorpionii nu sunt rai,din pacate exista idei preconcepute despre noi,Cum animalul prin definitie e periculos asa ar trebui sa fim si noi !!!Prostii!!!Si mie m-i s-a intamplat sa aud ca nu sunt scorpion ca nu stiu ce…
Syd si mie m-i se intampla sa probez ceva si parca in oglinzile magazinelor ma vad mai grasa…Spor la slabit.Ca si eu ma duc la sala,gata nu mai tine.
Anina,merci de urarile pe mail si tie sa t-i se implineasca “dorinta”
Ana cu asta ma lupt de mult: sa nu pun la suflet !Si nu prea reusesc !In ceea ce privesc restrictiile :mancare,calcat,sex…nici una nu se palica in cazul nostru.Daca nu fac mancare manaca ce gaseste,de calcat oricum nu calc eu iar de sex ce sa mai zic…ar sta si 3 luni bine merci,desi subscriu cu tarie la faza cu la scoproini(verificat)Barbatul meu e specie rara,crede-ma !!
Va pupicesc pe toate
IRI SI IRIS...
HelleneC spune:
Buna fetelor!
Sunt hiper obosita, m-am saturat, as vrea concediu mult si bine, cred ca si vremea ma ajuta sa fiu asa!
Mai, dupa incercari repetate de a discuta si a discuta si a comunica... am ajuns oarecum la un pact, o intelegere cu dumnealui, sotzul! Oricum, parerile, optiunile si dorintele mele le-am pastrat, m-am tinut tare pe pozitie, iar el a cedat, chiar daca spune la randul lui ca si el crede ca are dreptate... bla bla bla!
Incerc sa sper ca vom ajunge la o linie de plutire, sau nu stiu, vom da inapoi! Sincer, ma ingrozeste gandul de a ajunge la tribunal, nu vreau sa ma gandesc! Numai cand aud cuvantul "divort" ma strange in spate! Sincera si la rece vorbind, nu stiu daca pana intr-un final nu vom ajunge aici, totul tine de el, daca se va schimba si va trage ceva concluzii din tot episodul acesta super urat prin care am trecut!
Relatia e afectata, vad si simt, e ca si cum am stricat tot ce am cladit, dar am puterea si speranta sa incep sa cladesc iar, poate altfel!
Fetelor, multumesc mult pentru incurajari si faptul ca am avut cu cine "vorbi", mare lucru, daca stau si ma gandesc, m-am mentinut in forma cu DC-ul! Si cu copilul, ca el e cel mai important, numai ca mititelul a suferit zilele astea destul, am vazut!
Ana, si al tau e berbec? Atunci ne-am gasit... Stiam ceva de asa cura de slabire, o colega a slabit mult cu carne de pui, atat! Nu pricep inca mecanismul, dar am sa urmaresc emisiunea, ma intereseaza!
Carmen, azi iti revine sotul in famelie! Sunt tare curioasa, cum va fi! Sper sa biruiesti sa mearga pozele, sunt tare curioasa sa ii vad fata cand a vazut-o pe Anda! E rau sa te simti data un pic in spate, cred ca inca nu si-a revenit! Cine stie ce a simtit pana s-a acomodata acolo... acum e procesul invers!
Irina, nu stiu daca as vrea nisip, insa prea merg la extreme, vorba Anei, chiar ma regasesc in zodie mult de tot! Mi-e greu sa pot merge pe calea aia de mijloc, la mine e alb sau negru, greu cu compromisul! Si am avut de tras inclusiv la serviciu de-a lungul timpului! Da' acum nu dau vina pe zodie pentru ce mi se intampla!
Nina incerc sa imi fac si eu horoscopul acela, sunt asa de curioasa!
Monica, daca a scapat asa de repede bunica ta inseamna ca e destul de puternica, bravo! Sper ca tu sa te simti mai bine!
Mira, saptamana viitoare vii in tara, nu? Nu cred ca sotul ar rezista sa stea acasa cu 2 copii!
Ema, ce faci? Va pup pe toate, sunt obosita la greu, vreau sa dormmmm, sau sa vegetez doar!
Elena
Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze
emma27 spune:
buna,fetelor!!!eu din punct de vedere sentimental,stau bine.cu serviciul mai greu,dar ma obisnuiesc eu...
ana,ma bucur ca mai exista fete rele ca mine.incepusem sa ma simt vinovata.asta spun si eu,chiar dc ne certam mai tot timpul,simt ca suntem foarte strans legati unul de celalat.nu mai vb de impacari
...nu stiu dc doar cu el e asa,sau ar fi tensinata cu oricare altul ,datorita temperamentului meu.dar nici nu vreau sa aflu.la fel ca elena,sunt terorizata de ideea divortului,poate si din comoditate,dar si pentru ca-l iubesc si numai gandul ca ar putea fi cu altcineva....
elena,cutiutele muzicale sunt perimate pt fiica-mea.asculta atat de mult cutiutele la gradi,ca acasa nu vrea sa auda de ele.acum cica imi gateste la cuptor un pui.ce fata grijulie am...cat despre cura,ana,culmea e ca autorul e un grasan fara masura.el cum de nu a slabit cu ea?!!!
roxy,eu sunt intr-adevar rea,dar vb lui barbatu-meu,nu cu cine trebuie,doar cu cei apropiati mie,care ma suporta.in rest,cu strainii,sunt de-o amabilitate si de un bun simt rar.tocmai din cauza asta toate frustarile cap pe capul alor mei.imi descarc sufletul si ii agasez deja,saracutii.si eu cred ca nina,in ascendent.cum al meu e in rac,.....apropo,nina,astept sa-mi vina horoscopul personalizat
elena,tu chiar nu-l mai iubesti sau esti doar suparata pe situatie?
carmen,ti-am zis ca al meu a dormit o luna in cealalta camera,cu dopuri in urechi.lasa-i sa-si faca damblaua.oricum o sa le ia hormonii razna si atunci tu comanzi.
monica,asteptam cu forte proaspate!
iri,cred ca sunt sadica,dar mi se umfla inima,cand daria ma cauta prin somn si ma ia de gat sau cand ma striga speriata.exista cineva pe lumea asta al carei univers sunt eu.narcisista mai sunt...
Ema
poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43