Scorpiutzele - pe unde sunt ? (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Syd,uite ca ai postat in timp ce eu scriam....Am citit ce ai scris,tot.Si m-am intristat!Chiar asa?! Eu una as fi facut scandal.Sunt tare rea la faze de genul de care ai tu parte si nu tolerez asa ceva.Si eu as face la fel ca el...Si nu ii convine faza cu chilotii?Sa si-i spele...Nu iti da banuti sa fi frumoasa si cocheta si eleganta?Ha! Atunci sa taca si sa nu mai comenteze ca esti grasa sau nearanjata...Si de ce trebuie sa-ti faci curaj ca sa te dai la el?Vrea filme XXL?Fa-i mama draga o demonstratie live...Lasa rusinea deoparte si arata-i....Doar e sotul tau!
Tare m-am suparat si m-am enervat(de parca eu as fi in locul tau).Dar ,poate nu crezi,dar chiar ma intristeaza...Nu stiu ce sa-ti spun,chiar nu stiu...As vrea sa iti dau un sfat,dar nu stiu daca se cade,nu stiu daca se cuvine sa fac asa ceva...Tot ce pot spune e ca sunt alaturi de tine sufleteste si ca iti doresc ca situatia ta sa se schimbe cat mai repede.Iti doresc sa fi iubita si fericita!
Pupici...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Hello fetelor!
Vad ca nu mai am vreme sa intru mai des, daca nu mai am concediu si la serviciu e full mereu!
Ca sa evit certurile si discutiile inutile cu huzband, a trebuit sa raresc si intrarile mele pe DC, cred ca el e gelos pe acest site, mai degraba decat pe vreun barbat care s-ar uita la mine! Si aici imi alin si eu supararile, ca uite asa ne adunma si la bune si la rele sa ne tinem sus cu moralul!
Syd, draga mea, m-am hotarat, uite asa sa facem, ca sa ii trezim la realitate... faze cum patesti tu, ca nu sare sa ajute, la mine sunt non-stop, ca doar o femeie le face pe toate... si e ca si in sclavagism (eu asa ma simt deseori)! Iar la lipsit de acasa, ma mai gandesc ce am sa fac, acum mai rar se intampla, insa tare m-as bucura sa urmaresc eu cuplul de prieteni cand ies in oras seara (el + amicul lui cel mai bun) si sa vad cu cine merg si pe unde! Aici ma aliniez si eu la fetele care vor sa faca pe detectivii! Si bine ca ai reusit sa iti schimbi culoarea, cred ca e interesanta, am avut si eu asa ceva intr-o vreme!
Ana, ma bucur ca acum iti este bine... ai avut de tras si tu la viata ta si vad ca ai puterea sa mergi mai departe chiar pe un drum mult mai bun! (asa vad eu) Cand se ajunge de obicei dupa lungi dispute si discutii la vorba mea, nu tac si ii arat mereu ca eu am avut dreptate si sunt capabila sa vad mai bine multe lucruri, pentru ca sunt mai rationala Insa uneori e mai bine sa aplic metoda ta, o sa ma straduiesc, pentur ca asa imi asigur linistea!
Carmen, am reusit sa vad toate pozele, dar cu revenirea lui tati, nu aveti??? Eram curioasa sa ii vad figura cand a vazut copilul prima data!
Ema, de maine iar la job, nu? Sa stii ca nici George nu prea vrea sa ma vada pe la calculator, cred ca tac'su la dresat in sensul asta!
Monica, oboseala daca se cronicizeaza nu e in avantajul nostru, pentru ca nu mai facem fata si clacam, devenim super-irascibile, asa ca odihneste-te cand poti!Pupici!
Nina, cat mai asteptam vestile de la tine? Sper ca iepurasul ti-a ascultat cererile! Si nu numai tie, mai sunt atatea fete care au cerere lasata la dna. Barza, doar se indura si nu le pierde pe undeva!
Va pup din suflet, si numai bine pe toata linia!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Buna fetele.Azi am primit urari de la fi-mea,de ziua mamei,nu prea stia ea sa explice dar am inteles eu.Si soacra-mii i-am luat un buchet de flori,tare multumita.

Aseara am adormit langa fi-mea,ca stau cu ea pana ce adoarme si s-au dus de rapa planurile mele de a face petrecere singura.De cand ma chinui sa ma imbat acasa,sa ma distrez un pic,nu reusesc.Alcoolul nu intra,ma apuca cascatul ..si nani

Pe fi-mea n-a scos-o la cinema,stiu ca la mine nu se tine de cuvant dar nu vreau sa-i faca si ei la fel.A spus ca saptamana viitoare cand o fi su fi-su.Bine ca-i mica si nu prea -si da seama,mai tarziu trebuie sa inventez scuze ,ca tata e obosit,plecat,ocupat,etc si n-a putut sa faca ce-a promis.

Mi-a intrat in cap cu chilotii si fara sa vreau imi fac griji dk are ce-i trebuie,ii spal la mana ca sa aiba omul maiine,sa nu plece cu stringurile.

Azi-noapte a venit asa inghetat,sa-l iau in brate,voia sa-l mangai eu..mi-am retras mana imediat,nu asa vreau,ci un sarut pasionat,care sa ma incalzeasca.Ana facem de toate,doar nu mi-e rusine cu el,chiar ma enerveaza ca facem sex si nu dragoste.Pana la urma sa se uite la filme daca are chef ,chiar dk imi place n-as face in fiecare zi.

Hellene,nici al meu nu intelege ce tot scriu la calculator.Vede texte imense..tu vorbesti cu toata lumea asta?..al meu nu e gelos ,mai degraba ce informatii secrete difuzez. Su tu cred ca prea le-ai facut pe toate in casa.L-ai obisnuit rau.Cu cat mai mult dai cu atat te ia de proasta.Ia fii mai lenesa,ocupa-te doar de Georgica ,intri de la serviciu,spui ca esti obosita.O fii mai greu sa schimbi,.asa trebuie de la inceput.Prietena mea,il lasa se se ocupe de hainele lui,sa si le calce,aranjeze,n-avea timp,in sufragerie zaceau pana ce avea.In plus il punea la munci sa renoveze apartamentul,il lua mai de sus..iesea sa-si vada prietenele,il facea gelos.Si baiatul era si este in limba.Si tine la el,nu-l iubeste,si asta e important.Dragostea te orbeste,faci lucrurile aiurea.
Eu ma simt nemaipomenit cand nu ma implic prea mult,cand spun ca oricum o sa-l las curand,fie ce-o fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut scorpiute bataioase,

Elena,inca o data ma bucur ca ai mai rezolvat din "problemele" cu sotul tau.Ma bucur atat de mult pentru tine.Chiar inseamna mult toleranta asta,bat-o vina!Cred ca am avut si eu de tras,nu m-am gandit foarte mult la treaba asta.De obicei,dupa ce lucrurile se rezolva,ma simt tare bine si uit ce a fost,m-am obisnuit asa,ca atunci cand pun la suflet nu imi e bine,parca as fi bolnava...Insa am observat cu timpul ca metoda mea,cum ii zici tu,chiar are rezultate bune,cel putin mie imi convine,si-atunci o aplic constant si....e bine.Sa dea Domnul sa fie super si la tine si sa scrii aici ca esti super fericita.Eu cred ca asa va fi si abia astept ziua aia,cred eu ca nu e prea departe.Si nu te mai simti ca un sclav,ca doar nu te-a cumparat barbatul de la targ.Uite ca Syd are dreptate cu ce ti-a scris.
Syd,te admir pentru rabdarea pe care o ai si pentru cat de mult tii la sotul tau...Imi pare rau ca ... nu este cum iti doresti...Se pare ca pe lumea asta nu e mereu cum vrem noi,asa-i?!E bine ca faceti de toate,si noi procedam la fel.Fara inhibitii!Chestia cu sex si a face dragoste am observat ca barbatii nu o prea inteleg.Eu am avut 3 prieteni si un sot,Marius e al doilea(chiar daca nu suntem casatoriti legal,mie imi place sa-i spun sot) si la niciunul dintre ei nu am gasit intelegere sau ca ar face vreo diferenta intre cele doua chestii.Fara exceptie toti au pus aceeasi intrebare:nu-i acelasi lucru?Si toti au spus ironic ca e o chestie ciudata din mintea mea de femeie...Si lui Marius,spre bucuria mea,am reusit sa-i demonstrez diferenta intre sex si a face dragoste(sau cel putin asa imi place sa cred).
Mai fetelor,sa fiti sanatoase si in putere sa duceti totul cu bine si sa fiti iubite.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Poze-de-familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

fetelor ce ma fac cu asta mica?????????pana acum nu puteam de taica-su sa postez lucruri serioase,acum nu ma lasa mandra.multe nu am de povestit,decat ca in sf de multa ,multa vreme,am avut un week-end fara cearta.vad ca si voi sunteti mai bine.cand va citesc ,mai ca imi vine si mie pofta sa ma vopsesc.al meu barbatel a fost un dulce si mi-a luat presa de indreptat parul,ca deja il exasperam ca nu mai vreau permanent.a fost dragut pentru ca mi l-a si indreptat aseara,dar..degeaba caci parul nu mai are structura de dinainte,e distrus un pic,parca am paie.eu,care in viata mea nu am avut probleme cu parul.poate il vopsesc,sa-mi recapat vitalitatea.de maine incep tratamentul minune de slabit,asa ca bag in seara asta in mine,ca sa am ce slabi.am facut masuratorile si sunt ingrozita....sa speram ca o sa fie intr-un ceas bun.va pup pe toate,nu stiu cum de am avut norocul sa postez atat....maine,la lucrul.......

Ema

poze paste:http://pg.photos.yahoo.com/ph/sed_lex2002/album?.dir=/9d43

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna fetelor!
e al doilea mesaj pe care mi-l sterge ,m-am suparat deja!renuntz!
va pupam pe toate si va multumim ca suntetzi linga noi.reiau alta data mesajul sters !
nu stiu ce cu site-ul sau poate am facut eu ceva.
o saptamina excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetele dragutzele,
am intrat scurt ca ma grabesc sa ma duc la mama dupa alex, azi si maine o sa fiu singura cu amandoi si mai ales cu bunica...ai mei pleaca la tzara sa rezolve ceva pe-acolo si va dati seama...bunica trebuie dusa la control dupa operatie, la dentist...astia mici fiecare cu nevoile lui si eu....prin jurul lor...noroc ca m-am odihnit azi noapte.
ieri am fost in vizita la nashi...cred ca a ajuns deja obisnuinta vizita la nashi...dar ne-am simtit super bine si alex a fost super cuminte s-a jucat cu baietzelul lor de 8 ani.
syd...sa-ti fie de bine noua vopsea...
am fugiiiit ca tipa ruxi...va pup sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

buna dragelor!
azi sunt franta,nu am dormit prea mult,,Anda de dimineatza s-a trezit si la 8 s-a culcat inapoi ,ea doarme de 2 ore si eu ....
se pare ca si-a revenit sotzul meu cand a venit de la Bucuresti.cica cel mai bine s-a odihnit pe autocar de cand a venit acasa.
tot e un pic mai rece cu mine decat era inainte ,dar totul pare perfect.tocmai asta e ,ca daca totul e perfect ceva nu e in regula.
cu gaza e foarte grijuliu,aseara cred ca si-a pierdut rabdarea ca e cam agitata Anda de 2 zile.ea cum deschide ochii si-l vede e numai un zambet ,vrea ceasul ,vrea ziarul,vrea sa-l traga de nas,il zapaceste .mai si mofturici ,ieri l-a epuizat si a zis ca face el tot ce vreau la bucatarie numai sa stau eu cu ea.
va datzi seama ca el nu se baga la bucatarie niciodata.
tocmai zicea ca mai vrea unul si vad ca soacra-mea o tine si ea tot asa ca mai fac un baiat ,de parca eu fac copii la comanda pe banda rulanta.
Are Ana dreptate ,decat sa ma enervez mai bine ii las sa vorbeasca si fac tot ce stiu eu .
Ma bucur ca suntetzi toate mai bine,,cu exceptia lui Syd?sau ma insel.Syd ,mult curaj!ca rabdare vad ca ai!
Ana multumim,dar fara ajutorul Ninei nu reuseam cu pozele ,nici prin cap nu-mi trecea sa le fac publice !Merci Nina!
Elena,pozele(36-37 parca) din albumul de Paste sunt cu fatza Andei cand l-a vazut pe tati prima oara!tati a reactionat bine ,e tot topit ,desi incep sa cred ca -si pierde rabdarae ca zice ca se alinta prea mult fata.eu cred ca o dor gingiile ca nu plinge de placere si se alinta cand ma vede ca fara mine nu sta mult.
va pup ca s-a trezit anda!salutari si celorlalte scorpiutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna fetelor!
Am un picut de timp liber (vorba vine, ca tot trag chiulul) si am intrat sa va citesc, acasa vad ca mai mult sotul sta la PC si comenteaza (o fi citit pe aici ce am scris)!
Ana, ma bucur ca ai ajuns la ceea ce iti doresti si e bine! Eu nu vreau sa sper ca va fi foarte bine vreodata, imi cunosc deja jumatatea si nu cred ca as putea sa uit sau sa trec cu vederea unele manifestari! Trebuie sa raman in garda, indiferent ca e bine sau rau!
Nina, am stusiat pe indelete horoscopul, 99% mi se potriveste, ma regasesc intr-o veselie!
Carmen, cum a fost weekend-ul? V-ati mai apropiat? Ti-am studiat pozele cu "burtica"... hi hi, iti sta bine! Poate la urmatorul v fi si sotul in direct!
Syd, ai dreptate in ce spui, si eu am dreptate (ca de aia suntem scorpiutze), insa e greu sa ii mai intelegi! Vin seara de la munca, pe la 6 super-obosita... in weekend cu George, treaba, curat, mancare, copil... cateodata simt ca explodez si se ajunge la rascoala in toata regula. Daca eu as munci ca robul toata ziua, nu as sta deloc la PC sau tv, sa fac vesnic ceva... si atunci ar avea de comentat. Lui ii sunt multe simturi atrofiate, l-am amenintat ca nu voi veni acasa de la serviciu, ca nici mancarea nu isi incalzeste! Degeaba: "sunt atatea femei care atat asteapta"! Iti dai seama care e statutul meu? Incerc sa il schimb, facand pentur mine cate ceva, sala, regim, etc. Vor veni si vremuri mai altfel, am citit in horoscop!
Monica, bafta pentru zilele astea, nu iti va fi usor deloc!

Ema, la fel patesc si eu, nu ma lasa George deloc la PC sa scriu ceva, ca sterge repede. Ieri am scris de vreo 3 ori si a sters de fiecare data, nu stiu cum!? Sunt gelosi pe faptul ca ne preocupa si altceva... la mine vine boala de la tat'su, care mereu spune sa nu ma vada pe la PC! A invatat cupilu' placa!
Hai ca fug, o saptamana buna, eu am clienti azi la programari... asa ca incep in forta!
Fetelor, ce mai stiti de Alina (Lorelai) ca de multa vreme nu a mai postat! Sper sa fie bine si ea si familia!
Pupici la toate!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syd spune:

Hellene - No,dar e lipsa totala de respect.Cum adica sunt atatea care asteapta?Ce vrea sa intelegi,taci si inghite ca plec de-acasa daca faci figuri?Lasa-l sa se duca dk e asa grabit si asteptat,sa vezi ce se alege de el..

Ana, nu te mai intrista pt mine,eu nu ma mai strofoc atat,nu-mi convine ce face dar m-am obisnuit.E ciudat dk face ceva dragut pt mine,abia imi cred ochilor si urechilor..Ma complac asa ,mai imi da avant din cand in cand,sperante,pt o bucata de vreme.Tare mi-ar fi placut sa fiu mai rea,sa-mi vad eu interesul,sa pun piciorul in prag,sau s-o tai cand nu mai merge..

Mergi la inceput