Sfaturi pt. cine doreste!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

quote:
Originally posted by Inger alb
Hei! stai ca ajungi MULT prea departe! Nu fur la nimenea ideia s nici nu vreau sa fac bani!

COPYRIGHT! cu scri/spui tu autorul nu specifi ca nu aveti voie sa COPIATI! badin contra INVATATI ARATATI!!!!!!

Sti eu pana la urma ma intalnesc cu tine sati fata! Hai fugi de-a ici .......................

PS. mam referit la ea! am voie sa spun ce doresc la adresa ei atat cat ma deranjeaza!
[/font=Trebuchet MS][/size=2][/blue]

Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first loved us.

daca ar fi doar prostie, as mai zice, dar e mojicie deja. tu vezi foarte bine ca lumea s-a prins ca esti troll si continui cu circul. fuse simplu sa furi pozele altei familii de pe net si sa spui ca is ale tale?? sa stii ca si aia tot de copyright tine, mai pe limba ta - e furt, care s-ar putea lasa cu sedinte de bronzare la lumina becului de parnaie. daca esti asa tare, sparge-i fatza lu devillya, hosen, si mai erai una -whatever, tot un nick neinspirat- celelalte multiple personalitati ale lipsei tale de personalitate. beork.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Draga Cochita eu nu stiu ce hram porti dar dupa cat se vede dupa limbajul tau ales nu este unul foarte reusit.
Eu as zice sa termini cu jignirile....si mai las-o pe Inger in pace....chiar nu te inteleg de ce nu ai crede ca ea a scris tot mesajul?Daca iti susti atat de tare punctul de vedere...adu niste argumente solide si poate si de unde este furat..... si dupa aceea mai fa afirmatii!
Parerea mea!

'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

am si io o intrebare off topic...oare cum o fi sa-ti pupi propriile maini?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

DRAGA CONCHITA!
http://community.webshots.com/album/328539786hSdpnl
Uite draga poate te convingi de familia mea reusita!?

Si special pt. tine draga am facut poza cu pijamaua!

Datimi cate bile doriti ca eu tot nu o mai agreez pe aceasta fiinta (conchita)si mai ales pt. ca sa legat de MADRA MEA FAMILIE CARE TIN CU TOT SUFLETUL LA EA SI MERG PANAN PANZELE ALBE PT. EA!!

SI daca nu se poate cu frumosul ma fac TROL bre pana la urma poate familia mea e vazuta fara sa o COPII cum spute fiinta asta de ...........

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marina

am si io o intrebare off topic...oare cum o fi sa-ti pupi propriile maini?

Marina

Tot off topic!
Da ce Doamne iartama am facut bre!? Si spunemi si mie cei cu mainile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Conchita, ti-au placut pozele Ingerasului?
Ca eu nu mai fac fata sa ma uit prin toate pozele ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Aoleu,ce-i aici fetele?

Inger Alb,frumos e, ca dupa fiecare sfat,sa dai si sursa(nu conteaza ca e din net sau din biblioteca ta personala)..un nume ,ceva sa stie toata lumea de unde e si sa nu fi acuzata de "furt"....si acu off topic:de cind ai devenit asa agresiva? parca pe tine nu te putea ataca sau supara nimeni,erai calma.Calmeaza-te,o sa faci riduri!

Si sorry,eu pozele nu le pot vedea!...si ce rau imi pare!

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

va rog frumos sa pastrati decenta si tonul scazut.
Inger alb-in regulament se specifica faptul ca atunci cand postam pe forum un articol ce nu ne apartine,trebuie sa citam sursa sau autorul acelui articol.chiar daca ai scris tu cuvant cu cuvant dintr-o carte sau revista,tot trebuie data si sursa-deci cartea de unde ai copiat si autorul ei.

in orice caz,se pare ca tu esti prima care nu urmeaza sfaturile pe care cu bunavointa ni le dai.ia uite ce-ai scris coleshea:

i) In formularea ideiior folositi-va numai de arsenalul vocabularului; nu folositi ca auxiliare degetele, mainile sau uneori chiar picioarele.

j) Sustinerea afectiva a parerii e necesara, dar nu e suficienta si nici eficienta. Demonstratia se cladeste cu argu-mente logice, rationale.

k) Nu va aprindeti in toiul discutiei si nu promiteti lucruri pe care nu le puteti indeplini; veti fi socotit un om usuratic etc.;

l) Nu contraziceti de dragul originalitatii; nu aprobati lucruri de care nu sinteti sigur, dar nu e recomandabil nici sa le respingeti frontal uneori;

m) Adversarul a avut mai multe argumente; in plus, e mult mai documentat. Deci, ati fost invins pe „campul de bataie” al vorbei. Nu va parasiti interlocutorul cu aer de om jignit. Intrerupeti discutia politicos sau - ceea ce e mai greu - lasati-va convins.

n) In conversatiile in grup, vorbeste tu mai putin decat ceilalti. A vorbi putin, nu inseamna incultura sau prostie ci, taria personalitatii.

O zi buna!

"Ulciorul nu merge de multe ori la apa.De aceea s-a inventat galeata."(anonim)

Mergi la inceput