Sfaturi pt. cine doreste!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inger alb spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

va rog frumos sa pastrati decenta si tonul scazut.
Inger alb-in regulament se specifica faptul ca atunci cand postam pe forum un articol ce nu ne apartine,trebuie sa citam sursa sau autorul acelui articol.chiar daca ai scris tu cuvant cu cuvant dintr-o carte sau revista,tot trebuie data si sursa-deci cartea de unde ai copiat si autorul ei.

in orice caz,se pare ca tu esti prima care nu urmeaza sfaturile pe care cu bunavointa ni le dai.ia uite ce-ai scris coleshea:

i) In formularea ideiior folositi-va numai de arsenalul vocabularului; nu folositi ca auxiliare degetele, mainile sau uneori chiar picioarele.

j) Sustinerea afectiva a parerii e necesara, dar nu e suficienta si nici eficienta. Demonstratia se cladeste cu argu-mente logice, rationale.

k) Nu va aprindeti in toiul discutiei si nu promiteti lucruri pe care nu le puteti indeplini; veti fi socotit un om usuratic etc.;

l) Nu contraziceti de dragul originalitatii; nu aprobati lucruri de care nu sinteti sigur, dar nu e recomandabil nici sa le respingeti frontal uneori;

m) Adversarul a avut mai multe argumente; in plus, e mult mai documentat. Deci, ati fost invins pe „campul de bataie” al vorbei. Nu va parasiti interlocutorul cu aer de om jignit. Intrerupeti discutia politicos sau - ceea ce e mai greu - lasati-va convins.

n) In conversatiile in grup, vorbeste tu mai putin decat ceilalti. A vorbi putin, nu inseamna incultura sau prostie ci, taria personalitatii.

O zi buna!

"Ulciorul nu merge de multe ori la apa.De aceea s-a inventat galeata."(anonim)

In primul rand nu am autorul si una la mana nu stiam!!!!!!!!!!!!!

Si am voie sa scriu ce VREAU ATATA TIMP CAT SE LEAGA DE FAMILIA MEA! Ati inteles?

Cuvintele cu rosu chiar nu ma intereseaza acuma!

Iar interventia/observatia trebuia so faci/fao si la alte persoane!

Iauite domnule nu am voie sami apar FAMILIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

cuvintele cu rosu sunt un citat din articolul scris de tine:-).
am facut un apel catre toate fetele care au scris la acest subiect si s-au infierbantat,nu doar tie.

ai voie sa-ti aperi familia, bineinteles.dar te rog, fii calma.

O zi mai buna!

Mergi la inceput

Scris de Conchita!
daca ar fi doar prostie, as mai zice, dar e mojicie deja. tu vezi foarte bine ca lumea s-a prins ca esti troll si continui cu circul. fuse simplu sa furi pozele altei familii de pe net si sa spui ca is ale tale?? sa stii ca si aia tot de copyright tine, mai pe limba ta - e furt, care s-ar putea lasa cu sedinte de bronzare la lumina becului de parnaie. daca esti asa tare, sparge-i fatza lu devillya, hosen, si mai erai una -whatever, tot un nick neinspirat- celelalte multiple personalitati ale lipsei tale de personalitate. beork.

Draga Ortansa ce parere ai de ce este scris sus!

1/Care lume sa prins de mine? CE am facut?
2/Care poze am furat ? Adica eu fur poze cu familia mea??????
3/ Ce puscarie sa fac ca ma buseste RASU ? Adica fac puscarie cu pozele sotului si copilului meu????
4/Da am gresit cu spartul fetei! Am gresit stiu! Dar si dansa ma suparat rau!
5/ De ce trebuia sa lege de devylla? Si nici macar nu ia scris numele corect! Macar atat sa facem sa ne scriem numele la membri corect!
6/De ce trebuia sa se lege de Hosen? Ce ia nu are suflet?

7/ CARE SUNT MULTIPLELE PERSONALITATI????? ADICA EUUUUU?

8/ Daca era finuta si eu eram de rea samanata de ce trebuia sa se lege de alte membre si una la mana ca asi fi eu TROLLLL???

tot o zi buna va doresc si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Albumul lui Inger Alb il puteti vede aici

http://community.webshots.com/album/328539786hSdpnl

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Conchita eu chiar nu am nimic cu tine, dar tu ai provocat-o pe Inger Alb, daca nu iti place ce scrie, nu citi. Si nu te lua de familia ei, pentru ca ea nu a zis nimic de familia ta.

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

parererea mea este:conchita a facut niste acuzatii grave .cred ca ar trebui sa ne spuna si noua pe ce se bazeaza acuzatiile ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Carmita merci,eu la linkul dat de ea,nu puteam vedea nimic

Inger alb,ai o familie reusita,felicitari!
Dar vezi ca poza cu dedicatie strica albumul! (trebuia neaparat sa fie?)

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Doamne bine ca se vad pozele sa ma creada si pe mine careva! Mia venit si mie zanbetul!

Carmen iti multumesc din tot sufletul !

si o floare!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Cu placere Adyna
Inger Alb, Adyna are dreptate, poza cu dedicatie strica albumul, nu poti sa o stergi? Cred ca ar fi mai bine

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput