Sfaturi pt. cine doreste!
Raspunsuri - Pagina 4
Elenalove27 spune:
Pentru CONCHITA off topic
care va sa zica dumneata mergi in vizite la fete dar la mine BA
'
...sa sti ca fac cafelutza buna buna (la ibric ca la mama acasa)eee acum ce zici vi si pe la mine
www.americanbaby.com/photocontest/vote.jhtml?entryId=837300012" target="_blank">Votati de 5 ori zilnic
Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37862" target="_blank">A fost odata...Fat-Frumos din LACRIMA
Alyssa spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Originally posted by Inger alb
Eu ma refeream la ce spui tu acolo nu de intalnire! De o data ce nu ma inteleg cu tine aici..........lasate de glume OK?
]
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first loved us.
nu e gluma, si avem toate sansele sa ne intelegem. numa ca ne tachinam nitel, ai tras tu concluzia ca nu ne intelegem? haide mah, chiar nu ma umbesti? dilok dilok? uof.
Offf... uite asa se destrama sansa creerii unui alt cuplu celebru!... Conchita- Ingerul Alb. Pacat, ca aveati "chemistry"! Con, mai insista, poate se indupleca!
Alice
devylla spune:
EU te cred inger alb ca ai scris atat.....si intradevar ai un suflet super bun!!!!
Eu te pup dulce de tot si te mai astept!
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
ilinkutza spune:
E problema ei daca a scris sau a copiat,ce tot atata va legatzi de ea?Pe mine chiar ca nu ma intereseaza sursa.M-a scutit de o cautari pe net.Am sa-mi salvez pagina si gata.
Lasati femeia sa respire.
Te pup ingerasule
conchita spune:
quote:
Originally posted by ilinkutza
E problema ei daca a scris sau a copiat,ce tot atata va legatzi de ea?Pe mine chiar ca nu ma intereseaza sursa.M-a scutit de o cautari pe net.Am sa-mi salvez pagina si gata.
Te pup ingerasule
draga mea, de copyright ai auzit?
Inger alb spune:
Conchita tu esti un care te ti dupa coada Ingerasului ce bine ma simnt .
Dupa cum vezi asa este!
ps. mam referit la ea ok?
Inger alb spune:
quote:
Te pup ingerasule
Te si un buchet mare, mare cu
Inger alb spune:
quote:
Originally posted by devylla
EU te cred inger alb ca ai scris atat.....si intradevar ai un suflet super bun!!!!
Eu te pup dulce de tot si te mai astept!
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Puiut eu nu am copia/scris casa creada cineva ca vezi Doamne eu sunt autoarea/dau sfaturi!
Pur si simplu mam gandit ca poate ajuta pe careva nu?
ps. si ma vorbim pe e-mail!
ilinkutza spune:
quote:
Originally posted by Inger albquote:
Te pup ingerasule
Te si un buchet mare, mare cu
Jesus said, "Let the little children come to me" We love Jesus because He first loved us.
Eu am inteles care a fost scopul tau cu aceste sfaturi.Ce naiba,doar n-ai facut crima de om
Conchita se tine tare de tine
Te pupacesc
Inger alb spune:
quote:
Originally posted by conchitaquote:
Te pup ingerasule
draga mea, de copyright ai auzit?
Hei! stai ca ajungi MULT prea departe! Nu fur la nimenea ideia s nici nu vreau sa fac bani!
COPYRIGHT! cu scri/spui tu autorul nu specifi ca nu aveti voie sa COPIATI! badin contra INVATATI ARATATI!!!!!!
Sti eu pana la urma ma intalnesc cu tine sati fata! Hai fugi de-a ici .......................
PS. mam referit la ea! am voie sa spun ce doresc la adresa ei atat cat ma deranjeaza!