nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Da Adela am ramas doar noi, daca fetele au treaba.
Asa este pana ce intri in ritm, ai face orice, numai de invatat nu ai chef si mai ai si pregatirile pentru nunta. Dar treci tu peste "cheful" de acum.
Distractie placuta pentru maine. Nu-i asa ca abia ai asteptat sa termini dar iti pare si rau ca nu o sa te mai intalnesti cu "dulceata" studentiei?
Pregatiri: imi este mai usor sa-ti spun ce am facut decat ce nu am facut. Adica: doar am rezervat restaurantul in rest nimic. De ce? Sunt dificila, adica acum vreau ceva iar maine e posibil sa vreau altceva. De aceea am lasat pe ultima clipa totul, adica pe luna iulie. Sa-ti dau un exemplu: daca in februarie vroiam sa ma imbrac in pantalon(la biserica+restaurant) acum mi-a trecut si vreau rochie. Am vazut pe net costumase dragute(pantalon+sacou) pentru mirese(la Agnes am vazut ca au ceva). Pe ultima suta de metri nu-mi permit sa ma razgandesc si nu au cum sa-mi zboare alti fluturasi prin cap Hai ca te-am plictisit deja.
Pelerina este draguta, imi place ca e finuta si are un model discret pe margine. Rochia e draguta dar eu prefer altceva(sunt sucita, stiu asta).
Bafta la toate examenele, inclusiv la licenta si spor la invatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela10 spune:

Ai dreptate Darria in privinta chefului pentru invatat dar...lasa ca imi revin in cele din urma.
Nici mie nu-mi place rochia a carui link l-am postat ci doar pelerina. Caci acelasi model de pelerina il are si rochitica mea. Nici mie nu-mi plac rochiile de acest gen.
Hai ca fug la tehnoredactat!
Pupic

Cea mai fericita viitoare miresica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Adela10>spor la invatat!
In curand si eu trebuie sa incep sa invat pt sesiunea de master si nu am nici un chef. Mai am de facut si o gramada de referate si trebuie sa stau mai mult prin biblioteca, iar gandul meu fuge la nunta, la ce pregatiri sa mai fac, la cum o sa iasa invitatiile samd. Sper sa iau toate cele 8 examene ca sesiunea de restante este exact in perioada nuntii si cea a saptamanii de miere(pe care nu o sa vreau sa o petrec pe bancile universitatii)
Mai am 49 de zile pana la nunta si deja visez noaptea tampenii!!
pupici la toate miresicile din iasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Salut fetelor.Am reusit simbata sa-mi iau invitatiile de la hala.Am mers prin oras sa vad ce mai este pe la agnes si am mers si la Decora (magazinul de linga pasaj)si am vazut rochii frumoase si au si preturi accpetabile iar daca urcati la etaj o sa gasiti multe detalii, accesorii interesante.Mie mi-au placut mult saculetzii pt miresici

http://www.invitatia.ro/images/KRISTAL/70783_b.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Lorym

Salut fetelor.Am reusit simbata sa-mi iau invitatiile de la hala.Am mers prin oras sa vad ce mai este pe la agnes si am mers si la Decora (magazinul de linga pasaj)si am vazut rochii frumoase si au si preturi accpetabile iar daca urcati la etaj o sa gasiti multe detalii, accesorii interesante.Mie mi-au placut mult saculetzii pt miresici

http://www.invitatia.ro/images/KRISTAL/70783_b.jpg

adik cel din piata unirii,nu?
ce inseamna preturi acceptabile???ca eu nu am ajuns pe acolo

Mergi la inceput

Invitatiile mele inca nu sunt gata..sper ca vineri sa le am in mana gata si frumoase..ca daca nu intru in panica.
Ieri si-a luat iubi costum de nunta..mai bine zis smoking, parca asa se scrie. Am fost initial la Dinasty, dar acolo sunt foarte naspa croite si nu ii veneau bine costumele. Dupa doua zile de cautari asiduee am gasit un smoking aproape la fel cu cel de la dinasty, dar facut de ardeleni, si nu de Piatra Neamt. Ii sta super!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Adela10, stii cumva cum ii cheama pe instructorii de la dansuri?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79
Ieri si-a luat iubi costum de nunta..mai bine zis smoking, parca asa se scrie. Am fost initial la Dinasty, dar acolo sunt foarte naspa croite si nu ii veneau bine costumele. Dupa doua zile de cautari asiduee am gasit un smoking aproape la fel cu cel de la dinasty, dar facut de ardeleni, si nu de Piatra Neamt. Ii sta super!!!

kriss zi-mi si mie de unde ati luat costumul ala facut de ardeleni si cat te-a costat...poate ma duc si eu
mercic

Mergi la inceput

nushulica> de la massimo din mall, pretul smokingului este de 9.999.999 lei plus 890 mii lei camasa alba cu guler inalt, plus 200 miil lei papionul. nu a vrut si brâu,dar se poarta si cu asa ceva(asta e vreo 700 mii lei) . Costumul e facut la Odorheiu Secuiesc.e unul chiar pe manechin in vitrina magazinului.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79

nushulica> de la massimo din mall, pretul smokingului este de 9.999.999 lei plus 890 mii lei camasa alba cu guler inalt, plus 200 miil lei papionul. nu a vrut si brâu,dar se poarta si cu asa ceva(asta e vreo 700 mii lei) . Costumul e facut la Odorheiu Secuiesc.e unul chiar pe manechin in vitrina magazinului.

kriss mercic multde acolo i-am luat eu costumul pt cununia civila dar smoking nu aveau atunci decat cu o dunga la pantalino pe parti aplicata pe deasupra de satin negru si nu mi-a placut...am sa ma duc sa vad ce au acu

Mergi la inceput