nunta in iasi
Raspunsuri - Pagina 14
nushulica spune:
fetelor saptamana asta imi iau rochitzaaaaaasunt asa de fericita ..mai spuneti si voi cate ceva ..ati parasit forumul???
Darria spune:
Ma bucur pentru tine Nushulica. De unde o iei? O faci la cei de la Prietenia?
Nu am parasit forumul dar cum nu am nici o noutate doar va urmaresc.
si
la toate fetele
nushulica spune:
da fetelor de la prietenia si v-o recomand la toate chiar ieri am fost si m-am uitat pe la gara pe la magazinele cu rochii de miresici si am vazut culmea...o rochie identica cu una de la prietenia acelasi material numai ca aici avea florile mai mari pe poale si aici era 8.9mil si la prietenia e 3.5mil ...nu stiu cum sa zic da e o diferenta..si aici tre sa platesti separat fustele alea de pe dedesubt(nu stiu cum se cheama)care sunt la 360.000 bucata si iti iei cate vrei adik probezi si vezi cate iti trebuie
asa ca daca nu dispuneti de bani foarte multi pentru rochitza si chiar daca dispuneti eu zic ca nu are rost sa aruncam milioane pe o rochie care o porti o seara ...mergeti acolo(nu fac reclama)
pupici fetele
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
asa ca daca nu dispuneti de bani foarte multi pentru rochitza si chiar daca dispuneti eu zic ca nu are rost sa aruncam milioane pe o rochie care o porti o seara
Asa este. Si eu am aceesi parere: daca tot o port o singura seara si dupa aceea va sta in sifonier, de ce sa investesc multi bani cand acestia nu ma dau afara din casa.
Nu stiam ca poate fi o diferenta asa de mare de preturi. Multumesc pentru informatie
Cristina1 spune:
Fetelor , daca sunteti din Iasi , poate imi spuneti si mie ce obiceiuri de nunta sunt pe la voi !....
Si eu tot prin zona Moldovei ma marit , dar cu obiceiurile de acolo nu prea sunt in tema...
Ce ziceti ? Imi puteti spune cate ceva ?
Thanks !
Cristina
Cristina1 spune:
Apropo ! Voi unde va faceti invitatiile ?
Cunoasteti un magazin cu invitatii mai deosebite prin Bucuresti ?
Thanks !
Cristina
kriss79 spune:
M-am hotarat sa fac si eu marturii pt nunta, stiti vreo firma care face(eventual cat costa)sau magazin din Iasi care are saculetele de tulle macar?
Pantofi pe unde ati gasit? nu gasesc decat cu bot ascutit si nu pot sta pe ei o noapte intreaga..
pupici
Lorym spune:
kriss 79 stii magazinul Decora? e linga pasaj, in statia de tramvai ,fac buchete frumoase acolo si in vitrina au rochii de mireasa. La etaj au tot felul de accesorii pt nunta o sa-ti placa si au si tull de vinzare. Tot asa vroiam si eu sa fac comanda de tull gata taiat si numai sa pun bombonele inauntru de pe gesica.ro., dar nasa mea m-a certat si a zis ca tb sa-ti personalizezi nunta cit mai mult. Deci poti sa-ti cumperi tull si sa-l tai patratele iar panglica pt fundite gasesti din ce material vrei tu : satin, organza,(chiar si fire aurii) in hala centrala la etajul 2 parca este un stand unde sunt tot felul de accesorii: nasturi, materiale diverse, panglici.Dintr-un metru de tull cica ies cam 8 patratele(iar marturiile le dai la doamne).Asa ca te sfatuiesc sa incerci sa te joci putin cu materialul sa vezi ca-ti iese. Ai sa tii minte toata viata cum ai lucrat cu prietena ta cea mai buna sau cu domnisoara de onoare la marturiile pt nunta. Daca mai ai nelamuriri ma intrebi.
O sa trec si eu pe la hala sa vad exact ca niciodata nu m-am oprit acolo dar asa a facut nasa de ziceai ca de pe catalog sunt si singura si le-a facut.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos
Lorym spune:
Inca un pont: in hala centrala la parter, dupa curatatorie sunt 2 magazine cu cani , rame pt fotografii si ai sa vezi ca au trandafirasi de toate culorile artificiali dar frumusei tare in buchetele mici de cite 10 si costa 25.000. poti sa-i legi la fundita de la marturii . Tb sa -ti lasi imaginatia si bunul gust sa actioneze si o sa iasa ceva frumos
Darria spune:
Va rog, daca vreti, spuneti-mi si mie cand se dau marturiile la biserica si de ce numai la doamne?
La restaurant stiu ca se aseaza pe mese inainte de sosirea invitatilor. Ce altceva se mai serveste la biserica?
Va multumesc anticipat.