nunta in iasi

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Adela Spor la editarea lucrarii.
Multumesc pentru informatii. As veni eu si in seara aceasta(ne primesc cu siguranta) dar nu poate puiul meu(pt. o perioada are programul aglomerat iar cand ajunge acasa numai de curs nu mai are chef), de acea am zis ca mergem la seria urmatoare. Sper ca au program si in vacanta studentilor, daca nu e riscul nostru, vom cauta in alta parte. Nu m-ai zapacit, ai fost cat se poate de explicita, am inteles ce ai scris. Cunosc cladirea, am mai facut cursuri acolo - de aceea am zis ca imi convine sa vin la Casa Studentilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela10 spune:

Ma bucur ca ne-am inteles Darria. Din cate stiu eu se fac cursuri si pe perioada verii...deci numai bine. Ti-as fi recomandat totusi sa faci acum modulul 1 deoarece la acest modul se invata pasii de baza si tine 5 saptamani care de obicei se lungesc la 6. De-abia la modulul 2 inveti compozitia dansului...ceea ce cred ca iti doresti si tu pana la nunta.Parca spuneai ca ai nunta in august.Asta ar insemna sa te inscrii de-abia la mijlocul lui iunie si sa termini modulul 1 spre sfarsitul lui iulie. Si apoi inca 5 sapt modulul 2. Se apropie nunta si nu cred ca...vei mai avea chef sa mergi seara la dansuri. Modulul 2 se face de luni pana joi daca vrei toate dansurile.
Oricum e alegerea ta. La modulul 1 poti merge si singura si iti poti invata apoi partenerul in particular. De-abia la modulul 2 trebuie sa fiti amandoi caci se face compozitie numai in pereche.
Sper ca am fost coerenta in ceea ce am scris caci am o durere de cap graoznica. Hai ca ma intorc la tehnoredactare.

Cea mai fericita viitoare miresica!

Mergi la inceput

Adela asa ar fi fost indicat sa vin de acum dar daca nu se poate, vreau totusi sa merg cu puiul meu. Dar si atunci pot sa merg chiar daca o sa fie o zapaceala din cauza pregatirilor, pana pe 20 august avem timp sa invatam sa dansam.
Spor la redactare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

nu se pot face niste ore, cateva zile doar pt dansul de inceput al mirilor? vals nu?

Mergi la inceput

Si pe noi ne intereseaza doar valsul si tangoul. Daca vorbesti cu instructorii poate ca te inteleg si va invata(in particular) doar valsul. Si noi am vrea tot asa dar vedem noi ce se poate. Imposibil sa nu gasesc pe cineva care sa ne invete doar aceste 2 dansuri. Bine ca acum stiu unde sa merg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

fetelor gasiti cu siguranta un profesor care sa va invete doar vals si tango ca doar ei castiga banutzi din asta,nu?

Mergi la inceput

Daria daca vrei doar vals si tango...nimic mai simplu. Amandoua se fac doar martea la modulul 1 si doar joia la modulul 2. In particular nu stiu daca instructorii acestia fac (nu am incercat), in schimb stiu ca sunt foarte ocupati si de aceea noua ne-au pus dansurile asa tarziu.
Noi (eu si iubi) am vrut sa luam lectii in particular de la o instructoare (nu retin cum se numea cladirea unde am fost - oricum undeva la Rapa Galbena) si cand am auzit ca imi cere 250.000 lei pe sedinta de om...am fugit cat am putut.Pai...imi e imposibil sa scot din buzunar la fiecare sedinta 500.000 lei in conditiile in care mai am si o nunta care se apropie. Oricum poate tu ai mai mult noroc.
Pupici si sa aveti o zi buna. Spor la pregatiri!

Mergi la inceput

Multumesc mult Adela
Daca se poate doar aceste doua dansuri e foarte bine. Nu ca nu as vrea sa invat si altceva dar acum nu avem timp si apoi nu am unde sa merg sa dansez Rumba, Salsa, etc.. In cazul asta nu mai e nevoie de lectii in particular sau vad eu ce va fi atunci. Dar din pacate tot la seria urmatoare ramane sa merg.
In cealalta parte mi se pare exagerat de mult 500.000 lei/sedinta(perechea). Ai avut dreptate sa cat mai repede. Noi vrem sa invatam cat sa ne decurcam la nunta, sa nu invitatii de noi, nu sa participam la concursuri.
Spor la invatat.

Mergi la inceput

Darria esti o scumpica.Multumesc pentru urari ...numai ca nu mai am nici un spor la invatat.Astept cu mare drag nunta si parca asta ma face mai visatoare... Citesc o pagina dupa care iar ma gandesc daca nu cumva am uitat vreun detaliu in legatura cu nunta....si dau fuga pe DC sa vad ce mai scrieti voi harnicutelor. Si uite-asa merge cam greu invatatul...dar nu ma las eu acum, tocmai pe ultima suta de metri.
Miercuri am cursul festiv.... Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut atat de repede anii.
Tu ce pregatiri ai mai facut in legatura cu nunta? Eu am pe 16 iulie si am stagnat caci trebuie sa-mi termin licenta si sa invat pentru sesiune(care incepe pe 23 mai ).
Te pup si mai vorbim!

Mergi la inceput

Nu mai posteaza nimeni la subiectul asta? Doar eu cu Darria am ramas?
Vreau sa va intreb ce parere aveti de urmatoarea rochie :
http://www.casamirandi.com/colectii/model.php?id=25
Rochia mea de mireasa e diferita insa are pelerina exact la fel ca cea din linkul de mai sus. Imi pare rau ca nu au modelul rochiei mele pe site caci as fi fost curioasa sa aflu mai multe pareri.Oricum rochitica mea nu e gen princess ca cea din imagine, si nu e din doua piese.
Pupici

Mergi la inceput