nunta in iasi
Raspunsuri - Pagina 11
adina.bradulet spune:
Draga mea Lori, in primul rand felicitari pt nunta. Ma bucur din tot sufletul pt voi. Am incercat sa te sun pe mobil, dar cred ca ti-ai schimbat nr. de tel pe care-l aveai in facultate. Si cred ca ti-ai schimbat si username-ul de pe yahoo.
Printr-o intamplare, am intrat pe forum si te-am recunoscut imediat.
Am acelasi nr. de mobil (daca-l mai ai), si adresa de mail: office@emariage.com
Te pup cu drag si dor.
Daria_C spune:
Salutari fetelor din Iasi , sa stiti ca va invidiez pentru ca mi-as dori din tot sufletul sa ma intorc sa locuiesc acolo. Mi-e atat de dor de Iasi,de prieteni,rude si de vremea studentiei.
Nushulica avem nunta in aceeasi zi numai ca la 120 km departare. Zi-mi te rog ca ai o pila undeva sus si ca va fi o zi frumoasa,cu soare.(cel mai tare ma inspaimanta gandul ca pot programa si aranja totul, numai vremea nu ).
In alta ordine de idei vroiam sa va cer ajutorul , poate are vreuna din voi putin timp sa faca o listuta cu cateva magazine cu articole de nunti din Iasi.Am programat o vizita in Iasi pentru sambata acum si am vrea sa cautam invitatii si verighete...si daca ne mai ramane timp poate ne uitam si la rochii(dar cred ca pentru asta trebuie sa-mi iau concediu o saptamana si sa vin eu singura ) Multumesc anticipat oricui imi recomanda vreun magazin si ma scuteste de umblat aiurea.:)
nushulica spune:
daria c- in sfarsit cineva care are nunta in aceeasi zi cu mine stai linistita draga ca eu am aranjat sa fie vremea super si nu o sa fie nici o problemamagazine prin iasi...pai asa ..ai la gara mare multe magazine cu rochii si tot felul de accesorii ai langa palatul telefoanelor magazinul donna alba mai este agnes toma pe stefan cel mare si acolo ai si dinasty in mall gasesti costume barbatesti sau in standuri in hala centrala moldova...invitatii in mall si hala...verighete tot pe acolo dar si langa piata nicolina este coriolan de unde mi-am luat si eu verighetele si au modele super au catalog si sunt si acceptabile ca pret
asa ca bafta multa astept sa-mi zici ce ai luat din targul iesilorsi inseamna ca pe 24 sept chefuim amandoua o data
Daria_C spune:
Multumesc Nushulica ...mi-a mai revenit zambetul si ma bazez pe "pila" ta...Acum tocmai faceam listuta si traseul pentru sambata, apropos ma intreaba iubi al meu daca magazinele sunt deskise sambata sau mergem sa ne uitam la vitrine . Pana la urma cred ca am sa caut numai verighete si invitatii ...restul weekendul viitor !
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Daria_C
Multumesc Nushulica ...mi-a mai revenit zambetul si ma bazez pe "pila" ta...Acum tocmai faceam listuta si traseul pentru sambata, apropos ma intreaba iubi al meu daca magazinele sunt deskise sambata sau mergem sa ne uitam la vitrine . Pana la urma cred ca am sa caut numai verighete si invitatii ...restul weekendul viitor !
Daria
acuma ce sa zic nu stiu exact programele magazinelor dar in principiu macar pana la 14 sunt deschise iar mall-ul si standurile din hala pana la 10 cred
Darria spune:
quote:
Originally posted by oanaiasi
Daria,
Mergi in Pacurari! este un magazin cu rochii de mireasa care se numeste Diva! Sunt superbe! Nu o sa iti para rau....macar vezi altceva!
Da-mi o idee de unde sa iau un buchet de mireasa , natural, facut ca lumea!
Multumesc!
Multumesc pentru sfat. Sincera sa fiu nu imi plac rochiile de la Diva. Nu am intrat in magazin sa cer catalogul dar am vazut ce au expus in vitrina. Poate judec gresit dar de obicei in vitrina se expune ce este mai frumos si nu mi-a placut ce am vazut. Sa nu te superi pe mine dar asta e parerea mea. Eu vreau sa-mi fac rochia dupa un model de pe net(sau cel putin asa gandesc acum).
Despre buchet: tocmai pe mine ti-ai gasit sa ma intrebi? Cum le-am mai spus si fetelor am sa incep cautarile in luna iulie pana atunci invat de la ele, pe mine m-au ajutat mult. De la fete am aflat totul, ele te pot sfatui unde sa mergi pentru buchet. Daca ai timp sa citesti de la inceputul subiectului o sa afli tot ce vrei. Daca mai ai neclaritati intreaba fetele si iti vor raspunde cu siguranta. Poti sa ma intrebi cu totul altceva dar numai despre organizarea nuntii nu.
Stefana iti multumesc pentru raspunsuri. Cand o sa incep cautarile o sa trec si pe la doamna recomandata de tine. Daca o sa mai fie nevoie fii sigura ca o sa-ti mai cerem ajutorul, nu scapi asa usor de noi
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Darriaquote:
Originally posted by oanaiasi
Daria,
Mergi in Pacurari! este un magazin cu rochii de mireasa care se numeste Diva! Sunt superbe! Nu o sa iti para rau....macar vezi altceva!
Da-mi o idee de unde sa iau un buchet de mireasa , natural, facut ca lumea!
Multumesc!
Multumesc pentru sfat. Sincera sa fiu nu imi plac rochiile de la Diva. Nu am intrat in magazin sa cer catalogul dar am vazut ce au expus in vitrina. Poate judec gresit dar de obicei in vitrina se expune ce este mai frumos si nu mi-a placut ce am vazut. Sa nu te superi pe mine dar asta e parerea mea. Eu vreau sa-mi fac rochia dupa un model de pe net(sau cel putin asa gandesc acum).
mai da vad ca nu prea agreem noi magazinul asta diva ia haideti sa-l desfiintam
Darria spune:
Nushulica: nu-i vinovat bietul magazin ca noi avem alte gusturi. Propun sa-l lasam sa "traiasca"
O mai fi avand el ceva bun. Si daca ar fi ultima solutie nu as imbraca rochiile vazute in vitrina, mai bine in haine obisnuite. Poate sunt eu canuta om sucit dar asta e, gusturile difera.
Daria_C spune:
Daca rokiile din vitrina de la Diva arata ca cele pe care le-am vazut pe site-ul salonului Diva, mai bine nu mai trec pe acolo. Ce am vazut pe site nu-s pe gustul meu in nici un caz. Cu modelele prezentate on line nu m-au castigat de client, dar poate eu nu fac parte din segmentul de piata caruia se adreseaza acest salon.
adela10 spune:
Darria nu m-am suparat deloc in privinta opiniei tale vizavi de terasa.E parerea ta si asa cum ai zis eu am cerut cateva pareri sincere ca sa pot si eu la randul meu sa imi fac o parere. Faza e ca eu am fost la nunta acolo in luna iulie si.......am murit de cald inauntru. Toata lumea iesea afara dupa dans. De aceea m-am gandit ca ar fi bine afara(terasa e acoperita).
In privinta cursurilor de-abia a inceput modulul 1. Marti acum a fost prima seara. In seara asta e a doua seara deci cred ca se mai pot face inscrieri.Vino in seara aceasta la Casa de Cultura in sala Foaier, et. 1 la ora 21 cand incepe modulul 1. Daca nu te descurci intrebi portarul de acolo. Uneori cursurile se amana cand sunt festivitati. De exemplu aseara ne-a spus instructorul ca e posibil sa nu facem cateva zile caci incepe FESTUDIS. Insa ne-a spus sa incercam sa venim diseara poate gaseste o alta sala. Tu sa intrebi de sala unde se fac dansuri moderne. Hai ca te-am zapacit de cap. Sper sa intelegi ceva si sa te descurci. Daca mai ai nelamuriri intreaba-ma caci raman toata ziua conectata...desi voi raspunde mai greu caci scriu la lucrarea de licenta.
Va pup si va doresc o zi buna!
Cea mai fericita viitoare miresica!