nunta in iasi
Raspunsuri - Pagina 10
kriss79 spune:
oare si in iasi e asa disperare cu actele la starea civila? stiam ca nu se poate rezerva la starea civila ora cu luni inainte, ci doar cu maxim 14 zile.
Stefana spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Cu invitatiile e mai dificil, am dat comanda la o tipografie din sararie, sunt cam ocupati, dar sper sa le termine pana pe 20 mai cel tarziu. M-am gandit sa fie un model mai deosebit, am vazut si prin hala si mall in genul asta. E modelul cu hartie care se roteste, se prinde cu ceva si se baga intr-o cutiuta..cand a vazut modelul maica-mea a innebunit si mi-a zis ca nu sunt sanatoasa. Dar mie si lui iubi imi plac, mi se par mai deosebite, nu vreau sa fiu snoaba,voi ce parere aveti de aceste modele? Costa 1,1 E.
Eu am avut asa, in cutiuta si au fost f. frumoase. Deosebite. l-am luat din Hala Centrala, cu 18.000 cu tot cu scris.
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Stefana spune:
quote:
Floraria din Pta Unirii este foarte scumpa, daca te referi la Decora. Eu am fost la Ikebana langa pta independentei, au cataloage cu modele de buchete de mirese, de lumanari, decoratiuni interioare, masini etc..si au preturi acceptabile. Eu am nunta pe 2 iulie si mi-au spus ca sa vin sa dau comanda cu o saptamana, o saptamana jumate inainte.Eu vreau buchet de trandafiri albi, rotund, nasii si parintii tot trandafiri, iar invitatii garofite albe sau flori nemuritoare(asa le zice).
Eu mi-am facut lumanarile, buchetul, cocardele si aranjamentele pt. masa in Piata Independentei, la o florareasa foarte priceputa. Are poze cu buchetele facute de ea si iti alegi. Eu am avut buchet lacrima din 7 trandafiri crem cu floarea miresei. Si lumanarile la fel. Toate 3, 1.850.000. Cocardele, crizanteme albe, 10.000/bucata. Cele pt parinti si rude, trandafiri crem, 50.000/bucata. Aranjamentele pt masa, 50.000/buc. Cel mare, pentru masa noastra, 150.000/buc.
Am fost f. multumita. Acum am facut o lumanare pt botez la ea si a iesit SUPERBA! altfel nu v-as spune.
Darria spune:
Adela iti multumesc mult pentru informatie
M-ai scutit de cautari. Imi convine locatia si ora(mai bine nici ca se putea), cat despre costul abonamentului pot sa spun ca nu credeam ca poate fi asa ieftin. Pentru noi e suficient modulul 1. O sa merg sa intreb cand este urmatoarea serie(cred ca va fi la sfarsitul lunii iunie), avem timp pana in august sa invatam.
Poate sunt mai sucita dar eu as alege restaurantul, chiar daca terasa e acoperita si are ring. E adevarat ca pe terasa e mai frumos. Explicatie: vremea nu o poti programa, daca ploua si afara e urat. De obicei in luna iulie nu ploua dar daca.... Desi, se spune ca daca ploua e bine, e semn de belsug. Uite, poate nu a fost rspunsul asteptat dar ai intrebat ce am face fiecare si sa raspundem sincer - am raspuns.
Kriss si eu stiam ca se merge cu 14 zile inainte(asa e legislatia) la Starea Civila si ca e aglomeratie. Daca s-a schimbat nu stiu.
Stefana, ai fost draguta sa ne spui unde ai facut aranjamentele florale iar noi iti multumim pentru ajutor
Acum te rog, daca vrei, sa imi raspunzi la trei intrebari:
1. Cand ai facut aranjamentele, anul acesta? Te intreb pentru ca eu am auzit de preturi mai mari.
2. Cum se numeste doamna la care le-ai facut?
3. Au rezistat forile(ma intereseasa mai mult cocardele) pana dimineata, nu s-au ofilit? Stiu ca e o intrebare ciudata, ca florile sunt tratate dar vreau sa aflu de la cineva care a beneficiat de acest serviciu ca asa in catalog nu vezi rezistenta florilor
Sper ca nu te deranjez dar daca ti-ai facut de lucru si ne-ai spus.
nushulica spune:
quote:
oare si in iasi e asa disperare cu actele la starea civila? stiam ca nu se poate rezerva la starea civila ora cu luni inainte, ci doar cu maxim 14 zile.
pai eu am o prietena care a avut nunta pe 5martie si a fost nevoita saraca fata sa se duca la starea civila imbracata in rochia de mireasa ca au programat-o la ora 4cu toate ca s-a dus cu 14 zile inainte si a fost la ora 10 dimineata acolo
asa ca....
eu una ma gandesc serios sa merg sa discut cu cineva pe acolo inainte ca nu vreau sa ma duc in rochia de mireasa la starea civila
succes
daca mai aflati si voi ceva puneti-ma si pe mine la curent
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by nushulicaquote:
pai eu am o prietena care a avut nunta pe 5martie si a fost nevoita saraca fata sa se duca la starea civila imbracata in rochia de mireasa ca au programat-o la ora 4cu toate ca s-a dus cu 14 zile inainte si a fost la ora 10 dimineata acolo
daca mai aflati si voi ceva puneti-ma si pe mine la curent
nushulica, dupa cum ti-am mai spus, eu tot pe 5 martie am facut...
m-am dus cu vreo 3 saptamani inainte acolo si i-am spus doamnei (aratandu-i calendarul, ca ea pare mai zapacita si am zis ca nu e bine sa ma risc...): Eu vreau sa fac pe 5 martie... cand sa vin cu actele, ca sa fiu sigura ca ma incadrez in timp? Si mi-a spus ca luni (adica inainte de 5 martie cu aproape 2 saptamani) e prima zi de inscrieri pt data de 5 martie...
M-am dus luni, cand a zis ea... la ora 9.15... Eram prima care voia pt 5 martie... Si eu i-am zis ca vreau cat mai tarziu... M-a intrebat daca ora 15.30 imi convine... Eu ma gandeam la un 14 maxim, dar asa era si mai bine... Si asa a ramas...
A zis ca pentru ea nu e o problema, pt ca poate oficia si dupa-amiaza, nu doar dimineata. Si a zis ca pe cei care vin dupa mine, ii aranjeaza in functie de 15.30.
Asa ca eu am rams la ora stabilita... Si inaintea mea au fost altii, iar dupa mine, la fel... Mai mult chiar, a fost o faza putin aiurea: nu am intrat fix la 15.30, ci pe la 15.26 si pana s-au trezit sa vina toti cei invitati, era gata... Au nimerit la partea cu felicitarile... Moment pentru care am fost scosi direct afara, fara nici o jena... Si exact atunci se starnise un vant...
Asta a fost... A... si e bine sa mergeti cu cea mai mare parte a actelor inainte cu 3 sapt, sa o intrebati pe doamna de acolo, sa o rugati sa se uite peste ele, ca sa nu aveti surprize... Ca daca va pune sa mai umblati dupa ceva cand mergeti sa va inscrieti, si va amana cu o zi depunerea, nu mai sunt valabile certificatele medicale... Si o luati de la capat... Medicii nu sunt de gasit exact atunci, sau nu au timp... sau, se poate intampla orice... Si va treziti ca data dorita de voi nu se mai poate...
Succes tuturor!
oanaiasi spune:
Daria,
Mergi in Pacurari! este un magazin cu rochii de mireasa care se numeste Diva! Sunt superbe! Nu o sa iti para rau....macar vezi altceva!
Da-mi o idee de unde sa iau un buchet de mireasa , natural, facut ca lumea!
Multumesc!
nushulica spune:
am fost si eu la diva si sunt intr-adevar si modele dragutze dar mi s-a parut la unele ca au material naspaparerea mea ....dar nu toate
kriss79 spune:
Si eu am fost la diva si la fel mi s-au parut la unele materiale naspa si erau si pe arcuri..si sincer nu imi placeau pe arcuri.Dar modelele erau dragutze
Stefana spune:
quote:
Originally posted by Darria
Stefana, ai fost draguta sa ne spui unde ai facut aranjamentele florale iar noi iti multumim pentru ajutor
Acum te rog, daca vrei, sa imi raspunzi la trei intrebari:
1. Cand ai facut aranjamentele, anul acesta? Te intreb pentru ca eu am auzit de preturi mai mari.
2. Cum se numeste doamna la care le-ai facut?
3. Au rezistat forile(ma intereseasa mai mult cocardele) pana dimineata, nu s-au ofilit? Stiu ca e o intrebare ciudata, ca florile sunt tratate dar vreau sa aflu de la cineva care a beneficiat de acest serviciu ca asa in catalog nu vezi rezistenta florilor
Sper ca nu te deranjez dar daca ti-ai facut de lucru si ne-ai spus.
1. Anul trecut, in septembrie (lumanarea de botez am facut-o saptamana trecuta si am dat 400.000, cu lumanarea mea, deci nu cred ca au crescut preturile)
2. Nu stiu cum o cheama, desi am fost de mai multe ori la ea. O gasesti in Piata Independentei, a doua pe stanga cum intri. E o doamna la 40 si ceva de ani, vopsita blonda, o are cu ea si pe fata ei. Scrie sus ca face buchete si lumanari. E tare draguta si de cuvant. Sa ceri sa-ti arate pozele.
3. Buchetul si lumanarile rezista cel putin o saptamana-doua, oricare ar fi florile din care sunt facute, pentru ca sunt puse pe burete din ala special, umed. Cocardele mele, fiind facute din crizanteme din alea mici, care sunt foarte rezistente, au aratat ca proaspete vreo doua zile. Si uscate arata bine, mai am si acum. Si trandafirii au rezistat foarte bine. Nu stiu cum, dar rezista foarte bine. Si vreau sa-ti spun ca le-am tinut in cos de cand le-am luat, de dimineata (sunt facute in noaptea de dinainte sau chiar dimineata) si pana seara, la restaurant.
N-o sa regretati daca luati flori naturale. Nu se compara!
Va ajut cu placere daca mai aveti intrebari. Si pe mine m-au ajutat multe fete de pe forum cand mi-am organizat nunta.
Succes!