Rochia de mireasa (7)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nushulica/nushulica.jpg)
nushulica spune:
daca tot veni vorba de preturi va zic ca nici eu nu sunt de acord sa dau mai mult de 10 mil pe rochitza ca nu are sens ...in primul rand ca nu am si in al doilea rand ca nu cred ca se merita.acu sa nu dati cu pietre in mine
dar daca gandim la rece realizam ca sunt niste bani aruncati , blocati sau cum vreti voi sa-i ziceti. in afara de faptul ca e o zi unica in viata in care trebuie sa fim cele mai frumoase alt argument nu am(ca si cum nu ar fi de ajuns)mai degraba as fi de acord daca gasesti o rochie de inchiriat faina pe care nu ti-o poti permite mai bine faci asa
hai ca v-am zapacit ....
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Nu arunc cu pietre si nici nu vreau sa arunce altcineva in mine
Parerea mea este ca fiecare stie cat poate da pe rochie. Ca pana la urma e dupa buget...sa nu-mi spuneti voi ca daca va place ffff mult o rochie care costa mai mult si totusi va permiteti, nu o luati. Din punctul meu de vedere totul se reduce la bani...eu nu zic acuma ca vreau o rochie scumpa doar pt ca dau mult pe ea...nici pe departe...oricum eu nu consider scumpa rochia mea. Scumpe mi se par cele de peste 1000 euroi. Aici se zic preturi numai ca sa ne ajutam ...sa-si faca omul o idee.Eu de ex am aflat pe forum cam cat costa o rochie la Monica Darie, altfel as fi ezitat putin sa ma duc de teama sa nu fac infarct cand imi zice pretul...
Pe mine m-a deranjat intr-o discutie mai veche cand am zis cat am dat pe verighete ca s-a cam comentat...e..dar nu mai are rost sa-mi aduc aminte...
Corina
Albumul meu
olguttza spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Pe mine m-a deranjat intr-o discutie mai veche cand am zis cat am dat pe verighete ca s-a cam comentat...e..dar nu mai are rost sa-mi aduc aminte...
Daca aici te deranjeaza "comentariile" unor persoane pe care nu le cunosti si despre care nu stii mai nimic, gandeste-te la cum o sa reactzionezi la discutziile inevitabile care vor aparea la/dupa nunta...discutzii/comentarii ale unora pe care ii stii (sau crezi ca-i stii) foarte bine.
Nu vreau decat sa te-ncurajez sa nu-ti mai pui mintea cu unul si cu altul...N-are rost sa fii gata invershunata in ziua cea mare!
![](pupic.gif)
P.S. Este normal ca fiecare sa-si faca nunta dupa posibilitati, ba, mai mult, dupa propriul standard de viatza.
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
alice elena spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Am atasat si eu poza cu rochita mea de la Christian Philippe. Va place?
Ioana
http://community.webshots.com/user/numeioana
FOARTE FRUMOASA ROCHITA TA!!!!
si RAMONELLA.....
si eu tot de la Gabriela am luat rochia si mie mi-a inspirat incredere. Si mie trebuie sa imi modifice rochia inainte de nunta si m-a asigurat croitoreasa ca totul va iesi ff bine.
MULTA BAFTA !!!!
pisu_miau spune:
Dragele mele, nu pot sa spun decat ca sunt extraordinar de fericita pentru ca am gasit casa de moda la care sa imi fac rochia! Dupa ce am mai fost o data la Creal Design unde am asteptat juma' de ora ca era "sefa" la masa si unde mi s-au bagat pe gat niste porcarii de materiale, au zis ca ei nu cos trasuri ci le lipesc,indiferent daca sunt din cele care se pot coase sau din cele cu adeziv. am zis sa incerc si la Casa Venus . in magazin nu erau rochii de mireasa (in schimb niste toalete superbe numai din materiale firmate- au si magazin de tesaturi unde gasesti orice material emanuel ungaro, gaultier, si altele) mi-a venit ideea sa intreb o vanzatoare daca se fac pe comanda . asa am ajuns la etajul 1 unde este atelierul de creatie si receptionera a chemat o maistra care se ocupa de rochiile de mireasa . I-am explicat tot ce vreau si cum vreau ca aveam si pozele cu mine si a zis ca imi vor coase manual toate cele 4 000 de strasuri ca ele nu umbla cu lipituri sa merg in ziua nuntii cu strasurile taras sau sa ma trezesc acasa ca in husa in care transport rochia au cazut strasurile iar pe rochie sunt pete de lipici. In mod normal ar fi costat manopera 8 milioane dar pt ca tona mea de strasuri necesita ore suplimentare de lucru ma va costa 15 milioane, iar materialele in functie de ce imi aleg .
cam asta a fost. Eu aici imi fac rochia clar! MI-au aratat ca desi reprezinta o casa de moda de pe vremea lui Ceasca se respecta si lucreaza impecabil (am vazut in atelier chestii facute de ei), nu se compara cu absolut nimic din ce am vazut pana acum si nici preturi nesimtite nu au .
Iubitul meu isi face ceva intre redingota si frac, la atelierul aceleiasi case, numai ca atelierul barbatesc, si cu tot cu materiale firmate, veste, lavaliera si joben imbracat il va costa 10 milioane .
Abia astept sa merg sa dau avansul si sa imi aleg materialele!
Pupici .
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
pyssy spune:
pisu_miau , eu sunt tare curioasa cum va fi costumul mirelui tau , mai ales ca , eu ma gandeam pt al meu tot ceva gen redingota si binenteles joben .. macar pt fotografii ca sunt sigura ca nu-l va purta in rest , dar ar da bine cu trasura ..
10 milioane tot , sau numai costumul, sau numai manopera, sau ce ? Ca eu nu inteleg
Pupici si multa bafta in continuare .. mai astept detalii
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.
pisu_miau spune:
pyssy,
10 milioane tot! o sa pun chiar acum niste poze cu costumul pe care il vrea el. Nu te speria, in poze e purtat de Marilyn Manson
aaa...si fara pantaloni in cizme, pantalonii sunt normali .
Pupici!
Pisu_Miau
pisu_miau spune:
Am pus poze cu modelul de costum!
Asa va fi numai ca pe negru cu gri nu pe gri cu negru cum e acolo
Pisu_Miau
pyssy spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
Am pus poze cu modelul de costum!
Asa va fi numai ca pe negru cu gri nu pe gri cu negru cum e acolo
Pisu_Miau
Super
![](pupic.gif)
Dar rochita la ce suma va ajunge ? Ma gandesc ca totusi materialele fiind firmate , sunt destul de scumpe
![](icon_smile_sad.gif)
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.
pisu_miau spune:
pt rochita manopera este 15 milioane din cauza ca stau sa coasa manual cateva mii de trasuri micute, caci in mod normal manopera este 8 milioane; acum ramane sa vad cat o sa ma coste si materialele, saptamana asta dau comanda .O sa va tin la curent .
Pupici
Pisu_Miau