Rochia de mireasa (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

Buna Alinus!
O sa am diadema cu strasuri albe, agrafe cu strasuri albe si ace de par roz, cercei lungi cu strasuri albe, iar colierul la fel ca cerceii, adica strauri albe. Au iesit in poze asa spre albastru din cauza luminii dar in realitate sunt albe . Rochia va avea corset cu broderie doar pe bust din strasuri albe si roz, fusta de muselina sau chifon in 60 clini cu ploaie de strasuri albe si roz, trena royal detasabila de 5 m cu aceeasi broderie de strasuri in ploaie . Manusi simple din satin, si doua voaluri de muselina: unul mai mare decat trena iar desupra lui unul pana in talie . Brtetelute detasabile din muselina drapata . La petrecere voi da jos voalul lung, trena, bretelutele, imi voi pune in picioare balerini ca sa ma simt confortabil si sa pot dansa .
Nunta noastra va fi pe alb si roz, o nunta romantica, cu multe flori albe si roz in toate nuantele, de la baby pink la fucsia .

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Suna bine nunta ta
Vad ca sti exact cum vrei sa fie rochita , dar ai gasit unde sa o faci ?
Pupici

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Pyssy, la cate site-uri am vazut in ultimele 6 luni am ajuns intr-un final sa stiu exact ce vreau, asta dupa ce mi-am schimbat preferintele de vreo 3 ori .
Din pacate habar n-am unde o sa o fac, saptamana asta este decisiva...trebuie sa dau comanda ca a inceput sezonul de nunti si casele vor fi din ce in ce mai aglomerate. Asa cum spuneam si mai sus....pana acum am ramas cam dezamagita de calitatea anumitor case si de preturile altora . Daca stiti unde sa-mi fac rochia descrisa mai sus la 25 milioane maxim plssssssss help!!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Si eu vreau sa stiu :((( ca si eu am modelul dar nu are cine s-o faca :(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:

Buna Alinus!
O sa am diadema cu strasuri albe, agrafe cu strasuri albe si ace de par roz, cercei lungi cu strasuri albe, iar colierul la fel ca cerceii, adica strauri albe. Au iesit in poze asa spre albastru din cauza luminii dar in realitate sunt albe . Rochia va avea corset cu broderie doar pe bust din strasuri albe si roz, fusta de muselina sau chifon in 60 clini cu ploaie de strasuri albe si roz, trena royal detasabila de 5 m cu aceeasi broderie de strasuri in ploaie . Manusi simple din satin, si doua voaluri de muselina: unul mai mare decat trena iar desupra lui unul pana in talie . Brtetelute detasabile din muselina drapata . La petrecere voi da jos voalul lung, trena, bretelutele, imi voi pune in picioare balerini ca sa ma simt confortabil si sa pot dansa .
Nunta noastra va fi pe alb si roz, o nunta romantica, cu multe flori albe si roz in toate nuantele, de la baby pink la fucsia .

Pisu_Miau

Da, asa suna foarte bine. Imi place combinatia alb-roz. Cred ca o sa fii o mireasa frumoasa. Apropo de strasuri nici mie nu-mi plac strasurile de pe rochia mea, dar nu stiu daca accepta croitoresele sa le schimb, ca sincera sa fiu eu nu prea am vazut rochii care sa-mi placa in alta parte.
Si eu am vrut sa-mi decorez sala alb cu roz, dar chiar ieri am fost la inaugurare (este sala noua speciala pentru nunti - superba, in forma octogonala cu mesele dipuse sub forma de soare) si este in nuante de rosu cu crem, deci trebuie sa ma gandesc la nunate apropiate.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

La mine tot aranjamentul va fi crem-roz (stiam cum se numeste combinatia asta de culori dar am uitat ). Rochia nu stiu inca cum vreau sa arate dar in mod sigur va fi de la Christian Philippe. Dintre toate casele de moda si magazinele cu rochii de mireasa la ei am vazut cele mai dragute modele si acceptabile ca pret. Eu nu dau mai mult de 11 milioane pe rochie! In primul rand nu am de unde sa dau atatia bani si in al doilea rand..nici daca as avea nu as da! Parerea mea...

Aveti idee daca exista si diademe cu pietricele roz?

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bibyrox

La mine tot aranjamentul va fi crem-roz (stiam cum se numeste combinatia asta de culori dar am uitat ). Rochia nu stiu inca cum vreau sa arate dar in mod sigur va fi de la Christian Philippe. Dintre toate casele de moda si magazinele cu rochii de mireasa la ei am vazut cele mai dragute modele si acceptabile ca pret. Eu nu dau mai mult de 11 milioane pe rochie! In primul rand nu am de unde sa dau atatia bani si in al doilea rand..nici daca as avea nu as da! Parerea mea...

Aveti idee daca exista si diademe cu pietricele roz?

Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Salmone , pt diadema incearca jos la Cocor .. dar au aia niste preturi

Pupicici nashica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Finutza!!!
Am fost chiar Vineri in Cocor si nu am gasit diadema! Adica am vazut unele la 800.000 lei dar... oribile!

Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Pisu-miau-si rochia mea va avea strasuri finute, mai multe pe sold, apoi se vor pierde...ca niste stropi...nu stiu daca ma fac inteleasa....eu imi fac rochita la Monica Darie. Te sfatuiesc sa mergi si tu acolo ca sa vorbesti pt ca te poti incadra in 25 mil cu rochita si voalul. Mie personal imi place cum lucreaza.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

pyssy,
si eu am cautat diadema roz si am gasit pe lipscani cum intri pe strada dinspre bulevard primul magazin de mirese pe dreapta, insa nu era pe gustul meu . Eu am vrut asa in forma ascendenta, iar ei aveau doar unele drepte, gen bentita .
Am ales diadema cu strasuri albe insa voi avea ace de par cu stras roz, cred ca le-ai vazut in pozele mele, am gasit in niro cu 175000 lei/ 24 bucati .
bravegirl, o intrebare: poti sa aduci strasurile si materialele tale?
tie cat iti ia pe rochie?

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:

bravegirl, o intrebare: poti sa aduci strasurile si materialele tale?
tie cat iti ia pe rochie?

Pisu_Miau

Nu stiu daca poti aduce materialul si stasurile. Eu o sa merg sapt asta sau viitoare sa dau avansul si o sa intreb. Rochita mea va fi intre 21 si 24 mil (rochita+voal+posetuta+sal), in functie de materialul pe care-l aleg.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput