Rochia de mireasa (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

Buna Roxy!
Invitatiile mi le-am luat de la o firma de la targ, Graficard se cheama si este din Oradea, importator al marcii Bousquets si au costat 25 800/buc cu tot cu scris .
Nisipul decorativ si pietrele le-am luat de la carrefour- 70 000 lei/ cutie, 4 cutii imi ajung pentru 10 boluri . Bolurile tot din carrefour, 70 000 lei/buc .

Pupici si spor la pregatiri!

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

Buna Roxy!
Invitatiile mi le-am luat de la o firma de la targ, Graficard se cheama si este din Oradea, importator al marcii Bousquets si au costat 25 800/buc cu tot cu scris .
Nisipul decorativ si pietrele le-am luat de la carrefour- 70 000 lei/ cutie, 4 cutii imi ajung pentru 10 boluri . Bolurile tot din carrefour, 70 000 lei/buc .

Pupici si spor la pregatiri!

Pisu_Miau

Mersic mult de raspuns .Pentru ca nashii noshtri sunt din Bucureshti voi ajunge in mod sigur acolo ininte de nunta, asha ca o sa dau o fuga shi pana in Carrefour , ca-s dragutze foc decoratziunile luate de tine.
Firma asta de invitatzii nu are shi o adresa de mail, ceva?Sau tu le-ai luat la oferta cu ocazia targului?Pentru ca pretzul este suuuuuper shi la fel sunt shi ele .
Spor la pregatiri in continuare shi
Roxi

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Si eu am fost ca Casa Ioanide din Cocor chiar vineri seara. Sincer, au numai porcarii. Sau cel putin rochiile expuse erau oribile si de curiozitate m-am uitat la una sa vad pretul: 11 milioane! Am mai fost tot vineri si la Adeline, vanzatoarele foarte dragute mai ca nu ma lasau sa ies din magazin... extraordinar de amabile dar rochiile... la fel ca la Ioanide. Oricum nu ma dusesem special pentru rochie pentru ca rochita mea ma asteapta la Christian Philippe dar de curiozitate am zis sa intru sa le vad. Problema mea este ca nu imi gasesc rochita de cununie asa cum o vreau eu!

Pupici

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Mergi la inceput

Hi again, Roxi!
Daca ai cum sa ajungi in Bucuresti atunci este super!
Noi le-am luat la targ de la cei din oradea dar apoi am vazut si in magazinul Victoria, undeva la parter, parca langa standul de impachetari cadouri si parca erau chiar mai ieftine de atat, nu imi aduc aminte exact cat dar sigur au si acolo.
La Carrefour-ul din grozavesti am gasit bolurile si aveau mai multe modele . prima data cand ne-am dus dupa asa ceva acolo nu am gasit 10 bucati la fel din cele pe care ni le doream noi, adica de marime medie, dar am vorbit cu ei si au adus din depozit .
Am o rugaminte la voi, care vi s-a parut cea mai serioasa casa de moda din Bucuresti?
Ioanin este varza, au rochii din material de lenjerie de pat cred, asa nasol arata .
Adeline mie mi-a placut la inceput dar cand am fost la targ si au vrut sa imi bage pe gat o rochie care imi era prea mica in ideea ca sa vion la ele apoi sa o modifice, mi-au facut o impresie extrem de proasta .
Dupa cum v-am spus eu vreau strasuri pe rochie,si la un moment dat cand am fost la magazinul casei adeline am rugat-o pe doamna blonda...presupun ca patroana sa imi arate ce strasuri au, si nu erau decat din alea imbracate in plastic, niste porcarii care mai costau si 100 000 lei/m asta in masura in care in depozitele de mercerie de la sam expo au toate cristalele si strasurile de pe lume, care se lipesc, care se cos, sub forma de sirag, de margele, sau cate una, in forma de lacrima, de romb, taietura de diamant sau cerc sau sfere, de toate marimile du culorile, iar cele mai scumpe erau 800 lei/buc (adica pe pietricica) . Asta ca sa nu mai spun ca i-am aratat poze cu ce as vrea si cica da...dar o sa iasa aproximativ , nu fiz la fel .
La Casa Florenza nici nu ma gandesc pentru ca au rochii aduse din Turcia si usor modificate, le vand cu cel putin 5 milioane, sunt absolut oribile iar in Niro costa 2 milioane, ma intreb daca valoarea materialelor e mai mare de 500 000 lei

Creal Design mie mi-au placut asa cat de cat, mi s-a parut cam absurda o chestie...cand am vorbit cu una din croitorese, i-am spus ca as vrea ceva cu broderie decupata (asta imi doream eu atunci) si cika ma va taxa in functie de cate bucati de broderie vor fi..!!?? asta mi se pare un piculet cam neprofesionist . In plus folosesc brocart ieftin pt corset....si au un atelier 2/2 dar totusi lucreaza mai ingrijit .

Monica Darie, conform interviului din cel mai recent nr al revistei mireasa se pare ca nu are nici un fel de scoala in domeniu si tot ce stie a invatat din experienta, lucreaza frumos si pare ca intelege exact ce vrei, dar habar n-am, cat ia, eu am la dispozitie decat 25 milioane pentru rochie si mi-e frica sa nu ma trezesc la sfarsit cu o suma imensa
Am fost la un moment dat la Magazinul Catincai Roman din Unirera sa intreb cam cat ar costa, tipa asta are super scoala in domeniu si idei extraordinare, lucreaza misto tare dar........costa intre 45-60 milioane o rochie de mireasa la ea asa ca am renuntat
La Christian Philippe lucreaqza doar dupa modelele proprii asa ca desi au chestii foarte frumoase nu vor accepta sa faca o rochie care nu este in colectia lor, eu cel putin asa am inteles .
La Ersa atelier toate rochiile sunt peste 30 milioane, la Levintza ( casa la care s-au format si cele trei croitorese de la Ersa) preturile sunt iar imense.
Ma gandeam sa incerc si la Venus.
Inchei aici ca v-am innebunit de tot....nu reusesc sa imi dau seama care ar fi alegerea cea mai potrivita . :((
Astept o manuta de ajutor!

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupezica spune:

Si eu am avut aceleasi probleme pisi miau asa ca te inteleg perfect.
Am fost intai la fetele de la Ersa Atelier, am plecat super incantata dar cand am auzit pretul(1200E) m-am linistit.
Apoi nu-mi mai placea nimic din ce-am vazut si m-am oprit la Monica Darie, ma costa 23 mil,dar sunt f bucuroasa de alegere.
Poti la Nanetee sa-ti mai faci dupa modelul tau, lucreaza dragut.

Mergi la inceput

buna pupezica!
am inteles ca nanette are reprezentanta si in bucuresti . Sunt curioasa daca se poate da comanda si de aici, avand in vedere ca atelierele sunt din alta parte. Stii ceva in sensul asta? Inca ceva, rochia ta cam cum este/va fi? Sunt curioasa daca 23 milioane este pretul pentru o rochie mai greu sau mai usor de lucrat ca sa ma pot orienta si eu, avand in vedere problema cu strasurile multe . te lasa sa vii si cu materialele tale sau e musai sa fie cele ale casei? Dar cu accesoriile?
Ce stiti fetelor despre casa Maximum chic? Am vazut ca e foarte laudata pe enunta.ro
Pupici

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Mie mi sa parut ca-i lauda chiar prea mult ( la 2 cuvinte al treilea este www.maximumchic.ro/" target="_blank">maximum chic ) .. Nu am fost la ei , probabil ma voi duce sa vad , dar , lauda e prea mare iar site-ul lor e tare slab ( fotografii miscate , in ceata ), modele de pe site mie nu-mi plac deloc ( majoritatea mi se par chiar nepotrivite ca rochii de mireasa ) iar manechinele sunt urate ...
Poate calitatea sa fie buna .. dar din ce vad eu pe site-ul lor ..daca sunt multumiti cu pozele alea neclare .. ma intreb cum pot face o rochie ..
Mu vreau sa fiu rea, dar asta-i parerea mea...

La Ioanide am trecut in iarna prin fata magazinului .. ( pana atunci nu stiam ca fac si rochii de mireasa) , iar acum cateva zile mi-am amintit de firma asta si mi sa parut ciudat ca nimeni nu a zis nimic de ea .. Acum stiu mai multe .. si va multumesc

Pupici si spor la treaba

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Buna fetelor...
Am vazut ca discutati despre casele de moda:
- intr-adevar la Ioanin au numai porcarii... asa au de ani de zile. Plus de asta modelel sunt comune si materialele super proaste.
- la Adeline sunt amabile doamnele si iti pun in fata un catalog cu niste manechine super urate si negricoase si un catalog cu selectii din reviste ... modele de rochii super in revista dar nu sunt convinsa ca pot reproduce asa ceva... pt ca la ce am vazut eu la ei in magazin... mi s-a facut rau
- la magazinele de pe Lipscani... trebuie sa mergi si sa cotrobai si sa te rogi de personalul de acolo (unele mai dragutze... unele mai acre) sa-ti mai scoata rochii din spate. Cate-odata ai bafta sa gasesti si ceva dragutz
- mai este un magazin micutz in Cocoru (la etaj cu Ioanin) parca se numeste Bride's Boutique unde eu am probt o rochie tare draguzta si fina... dintr-un material super... Si am vazut inca 2-3 modele dulci...
- la Maximum Chic au rochii frumoase dar fff scumpe... Eu stau exact langa ei (pe Eminescu)si mereu vad ce au in vitrina... Unele sunt chiar deosebite... Inauntru n-am intrat ... aaa, stiu ca au si magazin de materiale tot acolo. Pisu Miau stiu ca la ei gasesti cristale swarovsky daca te intereseaza... si am vazut in vitrina rochii cu multe strasuri... Mergi si vorbeste acolo...
- in legatura cu atelierele gen Monica Darie, Ersa, Nannete... intr-adevar sunt scumpe, iti fac un model unic si frumos... dar ca oriunde poti sa ai si neplaceri...
Acum... depinde de bafta fiecareia sa-si gaseasca sau sa-si faca la comanda rochita visata...
Mentionez ca parerile de mai sus sunt personale si nu vreau sa supar pe nimeni cu aprecierile facute...
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

quote:
Originally posted by pisu_miau

Dragele mele, saptamana asta ma duc si eu sa imi dau comanda la rochie, cred ca la creal design...insa eu as vrea sa fie cu cristale multe, multe pe fusta si pe bust....nu stiu cine ar sta sa coasa atatea...sper ca pana la urma sa gasesc o casa de moda buna la care sa se intample asta .
Mi-am mai luat diverse pentru nunta, cum ar fi ace de par, agrafe, corset, cercei si colier, dres, boluri si nisip decorativ, lumanarele, sunt tare vesela ca nu mai am mult si termin pregatirile :)
am postat si poze cu ce am cumparat.
M-ar interesa o parere, doua
pupici pupaciosi
Pisu_Miau

Foarte dragutze lucrurile tale. Dar am si eu o intrebare, o sa ai strasuri colorate pe rochie? Ca am vazut in poze colier albastru, agrafe verzi... Nu stiu, mie imi place mai mult albe, parerea mea.
Pupici

Mergi la inceput

Buna Alinus!
O sa am diadema cu strasuri albe, agrafe cu strasuri albe si ace de par roz, cercei lungi cu strasuri albe, iar colierul la fel ca cerceii, adica strauri albe. Au iesit in poze asa spre albastru din cauza luminii dar in realitate sunt albe . Rochia va avea corset cu broderie doar pe bust din strasuri albe si roz, fusta de muselina sau chifon in 60 clini cu ploaie de strasuri albe si roz, trena royal detasabila de 5 m cu aceeasi broderie de strasuri in ploaie . Manusi simple din satin, si doua voaluri de muselina: unul mai mare decat trena iar desupra lui unul pana in talie . Brtetelute detasabile din muselina drapata . La petrecere voi da jos voalul lung, trena, bretelutele, imi voi pune in picioare balerini ca sa ma simt confortabil si sa pot dansa .
Nunta noastra va fi pe alb si roz, o nunta romantica, cu multe flori albe si roz in toate nuantele, de la baby pink la fucsia .

Pisu_Miau

Mergi la inceput