Rochia de mireasa (7)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by Simonitza
As avea si eu o intrebare, mai ales pentru fetele care au ales sa-si faca rochia la comanda : aceste case de moda detin un stoc de materiale din care poti sa-ti alegi sau trebuie sa vi cu materialul tau ??
Intreb toate acestea fiindca intentionez sa-mi deschid un magazin cu materiale si accesorii pentru rochii de mireasa...stau si ma intreb daca oare va interesa pe cineva sa-si cumpere material sau daca nu cumva trebuie sa ma adresez numai caselor de moda.
Ce parere aveti?
Merci mult!
Dupa mine o casa de moda care se respecta va avea si materiale (cumparate din tara sau comandate de-afara...) Dar cred ca te poti duce si cu materialul tau si la ei platesti doar manopera...
Pe de alta parte...daca eu de exemplu as vrea sa-mi fac o rochie de mireasa la comada (dar cu materialul cumparat de mine) oricum mai intai ma duc la atelier ca sa-mi ia masurile si sa-mi spuna cat material sa-mi cumpar... Si atunci cei de la atelier imi pot spune ceva de genul: "daca vreti noi va putem recomanda un magazin cu care noi colaboram si unde au materiale de foarte buna calitate...bla bla bla...adica magazinul tau... Iar tu...la randul tau vei recomanda casa de moda tuturor clientelor tale...
O situatie asemanatoare ar fi cea de pe piata medicamentelor...Un producator de medicamente isi promoveaza produsele si in randul doctorilor (sau mai ales in randul doctorilor) pt ca ei sunt cei care prescriu aceste medicamente pacientilor... Hai ca m-am lungit...
Sper ca ti-am fost cat de cat de folos
![](floare.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
adela10 spune:
Si eu sunt foarte fericita caci am dat comanda de rochitica. Pe 4 iunie merg la prima proba. Abia astept. Rochia e superba.....si imi pare asa rau ca nu o au pe site sa v-o arat si voua.Nu de alta dar....poate mi se pare doar mie ca e frumoasa.
Nu e cu corset...si are pelerina gen modelul: http://www.casamirandi.com/colectii/model.php?id=25
Doar pelerina e la fel...in rest rochitica mea e diferita.
Cea mai fericita viitoare miresica!
pyssy spune:
Miresici, am si eu o intrebare ... a fost cineva la Casa Ioanide ( numele nu stiu cat de corect l-am scris ca nu-mi amintesc prea bine) au un magazin si in Cocor pe la etajul 2 .
Pupici si spor la treaba
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
quote:
Originally posted by pyssy
Miresici, am si eu o intrebare ... a fost cineva la Casa Ioanide ( numele nu stiu cat de corect l-am scris ca nu-mi amintesc prea bine) au un magazin si in Cocor pe la etajul 2 .
Pupici si spor la treaba
Da,eu am fost!De ce?
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
pisu_miau spune:
Dragele mele, saptamana asta ma duc si eu sa imi dau comanda la rochie, cred ca la creal design...insa eu as vrea sa fie cu cristale multe, multe pe fusta si pe bust....nu stiu cine ar sta sa coasa atatea...sper ca pana la urma sa gasesc o casa de moda buna la care sa se intample asta .
Mi-am mai luat diverse pentru nunta, cum ar fi ace de par, agrafe, corset, cercei si colier, dres, boluri si nisip decorativ, lumanarele, sunt tare vesela ca nu mai am mult si termin pregatirile :)
am postat si poze cu ce am cumparat.
M-ar interesa o parere, doua
pupici pupaciosi
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
pyssy spune:
quote:
Originally posted by dana n.quote:
Pupici si spor la treaba
Da,eu am fost!De ce?
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Poze cununie civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse poze
Ma intrebam daca au ceva modele dragute la rochii..
![](bang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dana_sp_n_p_/dana_sp_n_p_.jpg)
dana n. spune:
quote:
Originally posted by pyssyquote:
Originally posted by dana n.quote:
Pupici si spor la treaba
Da,eu am fost!De ce?
Ma intrebam daca au ceva modele dragute la rochii..
Mie nu mi-au placut
![](icon_smile_dead.gif)
estera spune:
Si eu am fost la Ioanide. Mi-a lasat aceeasi impresie ca si Danei. Pe langa materialele ..mai putin de calitate, si cusaturile erau sub orice critica: ate atarnand, cusaturi desfacute, margelute cazute... si sa nu mai continui. Si rochiile astea erau pentru vanzare. Eu am fost in februarie. Poate intre timp s-a schimbat ceva...
http://photos.yahoo.com/narcesteh
pyssy spune:
Merci mult.. asta voiam sa stiu ..
roxy79ro spune:
quote:
Originally posted by pisu_miau
Mi-am mai luat diverse pentru nunta, cum ar fi ace de par, agrafe, corset, cercei si colier, dres, boluri si nisip decorativ, lumanarele, sunt tare vesela ca nu mai am mult si termin pregatirile :)
am postat si poze cu ce am cumparat.
M-ar interesa o parere, doua
pupici pupaciosi
Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika
Foarte dragutze toate lucrurile cumparate de tine.Acum am shi eu cateva intrebari.Invitatziile de unde le-ai luat shi cat au costat?Aceeashi intrebare pentru boluri shi nisipul decorativ.Mersic mult de pe acum, shi multa bafta cu rochitza.Sper sa gaseshti o casa de moda sa-tzi faca ceea ce itzi doreshti.
![](dual.gif)
http://community.webshots.com/user/roxy79ro