Rochia de mireasa (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

voiam sa spun strasuri, nu trasuri

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

Ar fi fost chiar culmea sa-ti cosi pe rochita sute de trasuri in miniatura

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Sper din tot sufletul sa nu fii dezamagita de Casa Venus ... ca eu mi-am facut acolo costumul de cununie civila si sora-mea o rochita pt cununia mea religioasa si i-am injurat de toate cele ...

In primul rind m-au tinut pina-n ultimul moment, de-abia a fost gata cu o zi inainte de nunta. Dupa 3-4 probe (si nu era decit un costum cu fusta dreapta si sacou lungut, gen redingota) tot nu pica bine, minecile erau prost prinse, facea cocoasa la spate, nu se poate purta descheiat ca se stringe urit ... a trebuit sa-i descos nasturii si sa-i cos din nou ca erau strimbi ... si toate astea in ultimul moment!
Sora-mea a avut o rochita din voal pe sub care i-au pus ei captuseala (ca era vernil si nu gasisem in magazin), dar n-au dat-o la apa (lucru care este total neprofesionist si nu ma asteptam de la ei, ca doar nu sunt o croitorie de cartier), asa ca dupa ce a purtat-o la nunta mea si a spalat-o, a intrat la apa de n-a mai incaput in ea. Plus ca avea partea de jos taiata in colt, in diagonala, si desteapta de croitoreasa in loc sa-i faca si captuseala la fel, aceeasi forma, a taiat-o drept, de se vedea ca naiba pe sub voalul ala subtire ! Nu i-a lasat nici un pic de rezerva, nimic, cind a incercat sa-i largeasca un pic captuseala a vazut ca se destrama !
Si mai stiu niste cazuri nemultumite, e drept la costume; la rochii de mireasa nu stiu.

Sper sa fie altfel la rochia de mireasa ... Oricum, ptcine vrea sa stie de cine sa se fereasca acolo, tipa care mi-a lucrat mie se numeste Opris Viorica, sa fugiti de ea!

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Draga pisu_miau, sper sa nu te descurajez dar sora mea si-a facut rochia la venus si si-a blestemat zilele.A chemat-o de nu stiu cate ori la probe, au tinut-o pana in ultima sapt dinaintea nuntii si intr-un final a aflat ca rochia ei fusese deja purtata de cineva la o parada a modei, rochia fiind cea care a inchis colectia!Iesise super si tocmai de aceea!dar nu au fost corecti!Puteau sa-i ceara permisiunea inainte nu sa-i spuna dupa!Asa ca ai mare grija!
bafta multa!
Pupici!

Alyna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

offfff
dragele mele, chiar cand credeam si eu ca am gasit locul in care sa imi fac rochita visurilor...
eu am mai mare incredere in voi pentru ca sfaturile voastre sunt dezinteresate, in timp ce croitoresele astea vor sa ia bani multi pe munca putina.
Acum...variantele sunt urmatoarele: avand in vedere ca nu i-am spus cand am nunta pot minti( stiu ca nu e frumos, dar...) ca e in august si nu in septembrie ca sa fiu sigura ca va fi gata la timp . Alinus, zici ca a iesit frumoasa rochita??? Acum si de asta mi-e frica, dupa ce mi-a zis bogdanai...caci modelul meu e mai complicat si daca nu intelege bine il poate ruina Faza cu purtatul la parada mi se pare groaznica . Eu nu am vrut sa imi iau rochie de-a gata mai ales pentru ca am vrut sa fiu singura care o imbraca, sa fie a mea si numai a mea, nascuta din ideile mele pentru mine... poate suna patetic dar sunt sigura ca voi, miresele, ma intelegeti . Va multumesc ca mi-ati deschis ochii.
Nici nu stiu ce sa fac...asa ca voi face un sondaj
Voua care vi se pare cea mai buna casa de moda din Bucuresti (la care se poate da comanda si dupa modelul propriu)?

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

continuati aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49207" target="_blank">Rochia de mireasa (8)

Freia si Alexa

Mergi la inceput