Miresele anului 2006(4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Hm, taci tu ca mi-a reaparut efectul glow!!!
Hai ca m-am mai linistit otzara...asta e!
Dar, tot mai sunt un pik supiiiii
...si zau daca mai stiu ce scrisesem la partea 5-a....oricum, eu sambata am intrat doar pentru un mic checking si totul era ok.
Un pentru admini si succes la backup-uri!

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by krelia

Hm, taci tu ca mi-a reaparut efectul glow!!!
Hai ca m-am mai linistit otzara...asta e!
Dar, tot mai sunt un pik supiiiii
...si zau daca mai stiu ce scrisesem la partea 5-a....oricum, eu sambata am intrat doar pentru un mic checking si totul era ok.
Un pentru admini si succes la backup-uri!

Hai ca ma bag shi eu un pic in discutzie.Sa shtii ca revizia a fost facut sambata.Eu am incercat sa intru pe DC sa urez la toate miresicile Sarbatori fericite shi nu am putut, iar duminica, cand totul era ok, disparusera mesajele.Probabil ca subiectul vostru, adik , capitolul 5 a disparut pentru ca a fost initzia chiar in perioada 23 aprilie - 1 mai.Pentru ca au mai disparut si alte subiecte.Aparuse de exemplu unul , legat de magazinul forumului,intitulat Buburuza, shi vad ca a disparut shi el.Oricum itzi amintesc eu ce atzi discutata in paginile pierdute, ca va urmaresc mereu.Vorbeatzi de ce fel vetzi petrece de sarbatori shi la ce cadouri v-atzi gandit sa facetzi soacrelor , nu de alta dar m-am inspirat shi eu de la voi .

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

da, roxy, ai dreptate, mersic pt ca mi-a adus aminte. Chiar, despre cadouri pt soacre discutam ...depsre cosulete, oua, iepurasi si gaini Si da, mai mult ca sigur subiectul a fost deschis in perioada asta...pacat...s-au pierdut mesaje, informatii, numar de postari in dreptul fiecaruia
Ce sa-i faci? Se mai intampla! Nu-i un capat de tara!
Ia zii, ce cadou ai facut socrelei? Eu i-am "confectioant" un cos cu dulciuri, niste cosmetice de la mama (ca si ea a primit - nah, ca de la soacra la soacra) si o sticla de vin pt socru. A fost mai mult un cos de familie
PS...stai sa vezi ce soc va avea magdala cand va intra, si o sa vada ca nu-si mai gaseste mesajele de la partea 5-a !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Hristos a inviat !
Bleah... ceva se intampla, ca de la 8:15 ma chinui sa intru pe DC si tot primesc erori ca as avea restrictii !...
Las' ca poate revin subiectele...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

Hristos a inviat !
Bleah... ceva se intampla, ca de la 8:15 ma chinui sa intru pe DC si tot primesc erori ca as avea restrictii !...
Las' ca poate revin subiectele...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Adevarat a inviat!
Site-ul este in reparatii . Si mie mai devreme imi dadeau mesaje de genul "ti-a restrictionat accesul..." etc...asta e!
Iubita, cand trecem (din nou) la partea a 5-a, sa-mi spui din nou data nuntii. Parca era 3 iunie, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Eu nu am prea avut noroc cu cadourile anul asta.Am lasat totul pe ultima zi, adik pe sambata, pentru ca am fost mai libera, dar, din pacate a plouat toata ziua shi nu am prea avut cum sa umblu in tot orashul.A trebuit sa improvizez ceva dar pana la urma a ieshit bine .Am luat un suport de ou tare dragutz (un coshuletz- dar e de fapt suport de lumanare).Am pus normal shi o lumanarica in forma de ou, shi am mai luat un puiutz tare dragutz, pe care am vazut ca soacra mea l-a pus in coshul cu oua, deci i-a placut .Apoi am facut o pasca micutza shi un tort shi gata. Asta a fost cadoul.Cam subtzirel dar asta a fost conjunctura.Vina mea ca am lasat-o pe ultima suta de metri. pentru socru nu am pus nimik.Acum realizez.Asta e,acum nu mai am ce face.
shi spor la scris sa recuperam postarile pierdute.Eu mai aveam putzin shi faceam 500 de postari shi luam a 3 stelutza.Acum am de lucru, dar recuperez eu.Nu-mi fac probleme.

http://community.webshots.com/user/roxy79ro

Mergi la inceput

roxy, eu nu stiu cat i-a placut continutul socra-mii, cert este ca i-a placut tare mult coshul in sine , drept pentru care, la cosuletul cumnateilor mei, deja facuse imparteala: cumnatica ia dulciurile si puiutul, iar cumnatelul ia sticla de vin si cosul (ca sa-i revina ei, cosul, de fapt . Eu am plecat dupa imparteala, asa ca nu stiu care cum s-au hotarat
Cu postarile...cred ca si eu m-am tras inapoi, nu mai tin minte cate mesaje postate adunasem...asta e, dupa cum am mai zis-o, calitate sa fie, caci....cantitate se face mai usor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Hristos a Inviat la toate!!!
scuze pt. intarziere, dar azi nu trebuia sa vin la munca. dar asta e!!
azi dim. am venit din Alba. la soacra si mama le-am luat cate o cafea de iepuras, la cumnata i-am facut un cos.
de la sotia viitorului socru si de la ai mei am primit cadouri si noi. frumos din partea lor.
maine pleaca sora mea si e jale mare.
a fost asa de frumos acasa: ne-am intalnit toate verisoarele, exact ca in copilarie. si am stat de povesti pana la ore tarzii. acum sunt din nou singura cu Clau in Tm, departe de toti. imi vine sa

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hristos a Inviat!!!

Imi pare bine sa va regasesc.....desi m-am chinui vreo 2 ore sa intru iar apoi..........am vazut ca nu mai sunt mesajele!!!

Eu v-am scris ca am cumparat cosulet, rumegus, muschi artificial.....si daca sunteti curioase (desi poate e cam tarziu) va puteti uita ca am pus pozele cu cosuletul!!!

Si pe langa cosulet am mai dus o sticla de vin si miel ca doar asa e traditia!!!

Va pup

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

http://community.webshots.com/user/oananicoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

salutare fete dragalase!!!
ce mai faceti? slaba miscare, de cand ne-au sters mesajele, nici nu mai imi vine sa scriu. sa nu scriu degeaba.
sunt naca, sora mea a plecat. astept luna august, sa o vad din nou.
despre ce mai vorbim? cine are idei? puneti-le jos!!!

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput