Miresele anului 2006(4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Buna dimineata fetelor!!!

E o vreme asa de urata...ploua intr-una, bine ca vine sfarsitul de saptamana!

Astept vara, caldura si soarele....unde mergeti in concediu???
Ce ziceti de Malta, a fost cineva ????

Ce va pot recomanda si la un pret acceptabil e Egiptul. Am fost anul trecut si am stat 15 zile si tot nu mi-a ajuns....as mai fi stat inca pe atata!

Va pup

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

http://community.webshots.com/user/oananicoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

OOANA in Egipt e bine sa mergi in oct. Niste prieteni au fost in febr. a fost super, vreme calda. vara mori de cald acolo.
pe mine nu ma prea incanta.
cum sunt preturile pt. Malta?

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Eu as vrea undeva prin Creta. Nu stiu preturi la Malta. O sa ma uit si eu dupa oferte in Egipt. Am inteles ca la ei e putin mai complicat, au niste protocoale pe care trebuie sa le respecti si niste chichite, pe care, daca nule cunosti, risti sa te "arzi" la buzunar. O cunostiinta a patit-o: s-a urcat pe o camila si calauza, smecher arab i-a zis ca acum, ca s-o dea jos tre' sa si plateasca....eu nu m-as urca din start pe camila, cu plata sau fara...Plus ca e o caldura de mori...

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

krelia de ce nu te-ai plimba cu camila? E super! Am fost prin desert cu jeepurile si totul a fost super! Or fi arabi smecheri dar nici noi nu ne-am nascut ieri.

Eu de 5 ani imi fac concediul in strainatate si sunt foarte multumita dar pentru a nu uita Costinestiul ma duc in fiecare an 4-5 zile si la noi la mare.....imi pare rau insa ca preturile sunt mari iar serviciile lasa de dorit!

As vrea sa vad ce oferte sunt si daca imi convine merg in Malta!

Egiptul a fost super, caldura mare, aer conditionat peste tot, mancare excelenta, preturi mici......poate sunt subiectiva dar mie mi-a placut lumea araba! Stiati ca femeile nu lucreaza pentru ca nu vor nu ca nu le-ar lasa barbatii iar banii pe care ii castiga o femeie sunt doar ai ei nu da socoteala ce face cu ei in schimb banii castigati de barbat intra in casa toti.

De fapt eu vad concediul ca pe o perioada in care fac tot felul de nebunii, parapanta, tiroliana, elefanti, camile .....etc. asa oi fi eu putin mai nebuna!

Va pup

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

http://community.webshots.com/user/oananicoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am vazut si eu o oferta in Egipt si stiam ca ei profita cum pot de pe oameni, dar sub oferta era scris ca trebuie dat 3 euro/zi de persoana, ca bacsis la hotel. pai mai dam la hotel, mai dam la aeroport, ca se inghesuie sa-ti care ei bagajele si asteapta bani, mai dam nu stiu pe unde..............si uite asa se duc o groaza de euroi.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Noi cand am fost in Egipt nu am dat absolut nici un bacsis nicaieri. Am platit doar costul pachetului plus taxe suplimentare pentru alte excursii optionale (care ne-au fost aduse la cunostinta dinainte). Nu am platit nimic nici la hotel, nici la aeroport, nici la ala cu camila, nici la beduinii care ne-au cantat, absolut nimic. Totul a fost platit de agentie din costul pachetului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Noi cand am fost in Egipt am dat 15 euro/pers bacsis. Vrau sa spun ca la ei e o intreaga cultura a bacsisului. Toti traiesc din bascsis, salariile fiind f mici. Si vreau sa zic ca au devenit cam nasimtiti..de ex cand a trebuit sa trecem de pe un mal al Nilului pe celalat, cand sa ne urcam in barci care erau puse paralele intre ele si tu trebuia sa sari din barca in barca pana la cea cu care mergeai, daca vedeau ca-ti pierzi echilibrul iti dadeau mana si apoi iti cereau bani..ca de...te ajutasera. Apoi la temple, cand vroiai sa faci poze se bagau si ei in cadru si apoi iti cereau bani...

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estera spune:

hai mah chiar asa? Noi n-am avut nici o problema in Egipt, decat cum sa stam mai mult la soare, cum sa bagam mai mult in noi(mancarea a fost super, mai ales desertul), si cum sa ne bucuram mai mult de tot ce vedeam in jurul nostru. Si acum fie vorba intre noi, nici cu romanii nostrii nu mi-e rusine.. Asa ca.. hai s-o lasam un pic mai moale si sa avem ingaduinta fata de alte culturi. Trebuie sa fim constiente ca acolo e cu totul alta civilizatie.. Eu una am fost super incantata ca am ajuns acolo si am vazut taramul faraonilor!

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daii spune:

Bine v-am gasit, miresicile mele dragi.
HRISTOS A INVIAT!!!
Nici nu stiu ce sa mai cred: ori ati luat toate concediu, ori ati fost prea orinse cu pregatirile pentru Paste si nu ati mai postat nimic din 22.
Oricum eu va pup pe toate, Krelia, Magdala, Giova, OOana, Ralu-trancu va pupa fata, scumpele mele. Mi-a fost tare dor de voi si abia asteptam sa ajung la serv. sa vad cu ce va mai laudati.
Pupici multi si va astept sa povestiti cum ati petrecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ca au disparut mesajele/postarile,, inteleg. Dar sa dispara un subiect cu totul, asta e prea de tot! Ce s-a intamplat? Am intrat in triunghiul Bermudelor cumva?
Si de au fost revizii la DC, cum de s-au pierdut tocmai aceste subiecte fierbinti?
Sunt supiiiiii!!!
Actualizasem si listuta......of of of....viata, of! Si erau deja vreo 3 pagini scrise, daca-mi amintesc....
Ah, si altceva, daca miresicile 2006, partea 5-a a disparut...s-a redeschis partea a 4-a? Banuiesc ca da....
daii, adevarat a inviat! Fata a petrecut cu iubi ei, cu parintii si cu cel mai mic copil (cainele nostru ), la tara. A fost tare fain. Putin vant, racorica pe ici pe colo, un pik de soare, dar placut!

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput