Miresele anului 2006(4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Pupaturi la fete !!!
oana, cosuletul este tare dragutz, sa stii. Si eu am facut poza la ale mele, insa, nu le-am descarcat inca. Sper sa o fac cat de curand, si sa nu fie prea tarziu, macar asa, sa ne clatim ochii. Eu in loc de rumegus am folosit hartie creponata verde, pe post de iarba . Iar cosuletul meu a avut toarta . Tot in celofan l-am invelit si eu, cu funda verde Iar eu, sticla de vin am pus-o chiar in cosulet...a iesti dragutel [;)}
Gio, daca mai esti naca, vin la tine si te bat de numa numa, auzi??? Hai, fruntea sus si fii cuminte!!

Krelia...viitoare printzesita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Krelia abia astept sa-ti vad cosuletul. Sunt convinsa ca a fost frumossss..........

Maine va arat si inelul de logodna!

Va pup

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

http://community.webshots.com/user/oananicoara

Mergi la inceput

oana, daca am noroc, adica, daca trecem azi pe la cumnatel, il descarc din telefon, il salvez pe o disketa si il iau cu mine maine la servicel . Nu se vede mare lucru din ele, decat multe funde si o gramada de celofan..da' e frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

OOANA abia astept sa vad inelul.
Eu nu am facut poze la cosulet, dar maine aduc toate pozele, de pe calc. de acasa, care le-am facut de Paste.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Bau!
Dupa ce am intampinat greutati la conectarea pe forum, iata-ma-s prezenta si nerabdatoare pentru (re)aparitia capitolului 5
N-am fost ieri la cumnatel, asa ca nu va pot arata cosuletul meu, sper ca astazi sa ajungem si sa-l si gasim acasa, sa ma poata ajuta
Poze de Paste noi n-am prea facut, ins chimb persoanjul principal din cele pe care le-am facut este, bineinteles, cel mic, urechiat si cu 4 labute , cainele nostru.
Pupuri.
PS. incep sa prind aripi...se simte miros de "uikend"

Mergi la inceput

Sa nu va suparati pe mine fetelor dar.........am uitat aparatul acasa........ca a trebuit azi dimineata sa duc masina la service!!!

Da promit frumos ca maine descarc pozele sa vedeti inelul!!!

Cu nasii cum mai stati? Eu ma pregatesc sa ii anunt luna viitoare sa stie si ei chiar daca nu e obligatoriu

Va pup

Mergi la inceput

Nu-i nimic oana, stai linistita!
Mah, cu nasii, eu ce sa-ti spun....aveam, mai demult o dilema...sa fie o pereche....sa ne alegem 2 perechi...iubi al meu a zis ca alegem pe cine vreau eu....perechea la care ma gandisem, (o prietena de-a mea din fac. sunt, de fapt, el, este un pik diferit de nebunia care zace in mine si iubi, si, recunosc, uneori, multe vizite se taie tocmai din cauza firii lui prea linistite. A nu se interpreta, nu am nimic cu nimeni, imi sunt foarte dragi, ea imi este buna prietena, lucru pt care m-am gandit la ei, insa, pe de alta parte, stau si ma gandesc ca nasii ar trebui totusi sa fie oarecum apropiati de personalitatea viitorilor fini, nu? Nu stiu, n-as vrea sa fie niste nasi de complezenta, doar pt a avea cine sa ne duca la altar.....probabil ar trebui sa "lucrez" mai mult la iubi, sa-si priveasca viitorul nas cu alti ochi, nu?
Si parca nici sa renunt la ei, asa, dintr-o data, fara motiv (dupa ce noi, fetele, mai in gluma, mai in serios am zis ca ea imi va fi mie nasa), nu-mi vine s-o fac....
uf, oana, in ce dilema m-ai pus..si eu care ma bucuram ca vine week-end-ul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

uite mi-am facut putin timp sa scriu.
si eu am uitat sa aduc pozele de pe calc. de acasa.ooofffffffff doamne.
la capitolul nasi, nici nu vreau sa ma gandesc. nu avem!!!
persoanele la care ne-am gandit sunt in Italia (el roman, ea italianca), dar care au divortat. el a spus ca vine oricum, dar nu accepta biserica.
nu stiu ce vom face. toti prietenii nostri nu sunt casatoriti, iar care sunt, nu ii vrem de nasi.
mare problema, dar poate pana la anul o vom rezolva.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Fetelor, cele care v-ati inscris in perioada 23 aprilie-3 mai, va rog sa-mi spuneti data si locul nuntii. Eu nu o mai tin minte decat pe Raza de soare, care era pe 3 iunie, in Bucuresti. Parca ea era cea mai noua, nu?
Nu de alta, dar, sa trecem in capitolul urmator cu listuta updatata !

Mergi la inceput

Fetelor, eu as avea vreo 5-6 perechi pe care le-as putea pune nasi, da m-am gandit ca decat sa imi pun niste oameni la 40-50 de ani la care sa ma duc din cand in cand in cate o vizita..........eu vreau altceva........vreau niste nasi cu care sa ma duc la chefuri, la munte, in concediu....

Asa ca "in cursa au ramas 2 perechi" prietena mea din facultate si o colega de serviciu.

As fi pus-o pe fosta mea colega, care sta in Bucuresti, ca ne cunoastem pe multi si e de viata dar daca are vreo problema atunci nu mai vrea sa vada pe nimeni, acum de Pasti nici macar un sms nu mi-a trimis ca a fost suparata..........asa ca in unanimitate de voturi am ales cealalta pereche cu care de altfel ne intelegem mult mai bine si stau aici deci ne putem vedea oricand!!!

Spuneti-mi cum sa fac....ma duc la ei....cu o sticla de ceva bun...si mai trebuie sa fac ceva in mod special sau atac direct problema cu nasitul?

Daca aveti putina rabdarica imi explicati unde e Freeshopul din Cartierul Francez daca stiti?

va pup

Mergi la inceput