Garderoba pentru cununia civila
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
m_monique spune:
ma bucur ca nu sunt singura care isi doreste palarie la cununia civila. eu mi-am comandat ieri palaria la Casa de Moda Venus. sper sa iasa la fel de frumoasa precum e renumele acestei case. saptamana viitoare voi merge la proba.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by m_monique
ma bucur ca nu sunt singura care isi doreste palarie la cununia civila. eu mi-am comandat ieri palaria la Casa de Moda Venus. sper sa iasa la fel de frumoasa precum e renumele acestei case. saptamana viitoare voi merge la proba.
Si eu as vrea sa ma duc la Casa Venus sa-mi faca palarie. Imi poti da, te rog, mai multe detalii. De exemplu, din ce material este, te-ai dus tu cu un model al tau sau ai ales unul de-al lor si cam cat te costa...
Mersi mult
![](pupic.gif)
PS. la cununia civila, eu zic ca e mai dragutz sa ai si un buchetzel, dar asta depinde de fiecare in parte. Nu stiu sa fie obligatoriu...
![](floare.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
floricika spune:
Am facut costumasul la Casa de Moda Venus. Pentru palarie, i-am zis doamnei ca vreau palarie mare, eleganta, pt cununia civila, si m-a costat 950.000. Pe materiale am dat 1.200.000, e un fel de triplu voal, vaporos si pe dedesupt imi pune un material ca un fel de saten, ca sa nu fie transparenta fusta. Mana de lucru m-a costa in jur de 3.300.000, deci in total, costumasul, cu palaria, cu esarfa, cu mana de lucru: 5.500.000.Eu zic ca nu e mult, tinind cont ca in magazine nu as fi gasit in veci combinatia asta. Palaria este alba, cu margine rosie, esarfa este alba cu margine rosie, fusta alba cu o dungulita rosie pe ea, corsetul rosu cu o dungulita alba pe el si cu un trandafiras alb si cu rosu in mijloc. Este superb!!!
Va sfatuiesc sa va faceti acolo costumele sau palaria pt ca doamnele sunt super dragute si cu idei foarte bune, eu am avut incredere in ele si la palarie si la costumas si nu imi pare rau!
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by floricika
Am facut costumasul la Casa de Moda Venus. Pentru palarie, i-am zis doamnei ca vreau palarie mare, eleganta, pt cununia civila, si m-a costat 950.000. Pe materiale am dat 1.200.000, e un fel de triplu voal, vaporos si pe dedesupt imi pune un material ca un fel de saten, ca sa nu fie transparenta fusta. Mana de lucru m-a costa in jur de 3.300.000, deci in total, costumasul, cu palaria, cu esarfa, cu mana de lucru: 5.500.000.Eu zic ca nu e mult, tinind cont ca in magazine nu as fi gasit in veci combinatia asta. Palaria este alba, cu margine rosie, esarfa este alba cu margine rosie, fusta alba cu o dungulita rosie pe ea, corsetul rosu cu o dungulita alba pe el si cu un trandafiras alb si cu rosu in mijloc. Este superb!!!
Va sfatuiesc sa va faceti acolo costumele sau palaria pt ca doamnele sunt super dragute si cu idei foarte bune, eu am avut incredere in ele si la palarie si la costumas si nu imi pare rau!
Pe mine una m-ai convins...
![](icon_smile_big.gif)
Mersi mult!
![](floare.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
http://community.webshots.com/user/ioana07
floricika spune:
E, uite , si la capitolul asta, doamna de acolo a fost draguta. Eu m-am dus la ea si i-am explicat ce vreau. Ea si-a dat seama imediat ce fel de materiale imi trebuie si....am mers vis-a-vis la un magazin de materiale, impreuna cu ea si le-am cumparat de acolo.(pt ca ei nu aveau in momentul ala, si oricum cred ca sunt mai scumpe la ei) Am lasat-o pe ea sa le aleaga desi la inceput m-am cam speriat pt ca erau transparente, dar mi-a zis sa stau linistita ca nu voi avea fusta transparenta. Materialul pe care mi-l pune pe dedesupt a fost de la ei si a intrat ca pret in mana de lucru impreuna cu fermoarele, ata, intaritoarele de la corset si ce au mai pus ei pe acolo. Iti doresc sa iti iasa un costumas asa cum iti doresti tu, la fel cum a fost si la mine!
m_monique spune:
eu mi-am dorit doar palaria de la casa de moda venus. m-am dus acolo in aprilie si mi-au spus sa vin cu hainele + pantofi + poseta cu care sa se asorteze palaria. mi s-a mai spus sa cumpar si material. eu am ales voal, dar puteam sa aleg si saten. d-na Ada (cea care face palariile acolo) a zis ca frumusetea palariei o da executia si nu materialul. modelul l-am ales acolo, dupa ce m-am imbracat cu rochia.
palaria ma costa 750.000.
programul la casa de moda venus este pana la ora 18.
m_monique spune:
fetelor, am avut vineri cununia civila. ideea cu palaria a fost geniala. toata lumea m-a admirat.
cu palaria pe cap am aratat ca o mireasa.
http://photos.yahoo.com/micumonica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bibyrox/bibyrox.jpg)
bibyrox spune:
Fetelor sunt fericita!!!! Mi-am gasit rochita pentru cununie!!! Offff e superba!! Sa vi-o descriu: este alba vine pe corp pana in talie apoi putin umflata deoarece are un voal tare pe dedesubt si vine mai scurta in fata si mai lunga in spate dar foarte putin vizibil. Voalul de dedesubt este roz iar pe piept are cativa trandafirasi roz si niste pietricele mate tot roz! Ufff... am scapat! M-a costat 2.500.000 lei rochita si i-am luat si lui Iuby camasa roz si cravata asortata.
Mai avem sandalutele mele si pantofii lui si.. gata! Am scapat!
Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy
Album poze
Nunta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/floarea_sp_de_sp_colt/floarea_sp_de_sp_colt.jpg)
floarea de colt spune:
bibyrox mama...vreau si ioooooo rochita rozzzzz sau cu roz....
si din ce povestesti rochita ta tre sa fie superba....
si iubi meu are costum negru,camasa roz si cravata roz...iar io mi-am luat mai demult un costumas mov...care bineinteles nu imi mai place acum..si apoi nu ne mai asortam...prin urmare caut ca nebuna rochita rozzzzzzzzzzzz....mai am doua sapt...cred ca daca nu imi gasesc si ma duc in mov...o sa fiu tare trista!!! in loc sa zambesc in poze...