Garderoba pentru cununia civila
Buna dragele mele.
Am si eu nunta pe 11 iunie, dar cunuia civila vrem sa o facem pe 10 iunie. Fetelor nu stiu cu ce sa ma imbrac. Poate ma statuiti voi.
Multumesc
Raspunsuri
rachel owen spune:
Si eu am avut cununia civila cu 2 zile inaintea cununiei religioase, deci a trebuit tinuta separata de rochia de mireasa. Fiind in iulie am ales un costum subtire cu fusta lunga (croi sirena) si camasuta fara maneci, cu volanase la guler.
Eu zic sa iti alegi un costum elegant, dar decent. O rochie prea eleganta, prea de ocazie mi se exagerata (mie, gusturile nu se discuta).
Poti sa optezi pentru buchet de mireasa si la cununia civila. Eu asa ma avut, asortat cu costumul meu si cu costumul mirelui (care a fost si el diferit de cel de mire).
http://pg.photos.yahoo.com/ph/rachelowen77/detail?.dir=c3d4&.dnm=fdea.jpg&.src=ph
Sper ca ti-am dat o idee cat de mica.
Pupici si Casa de piatra!
POZICI:
Omuletul_meu_drag
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
estera spune:
rachel.. am vazut pozele tale de la nunta. Mi-au placut mult. ..binecuvantarea acea mi-e un pic cunoscuta. Unde ati primit-o?
http://photos.yahoo.com/narcesteh
Estera
lucia-mihaela spune:
Buna fetelor! Eu am cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa. Nu o sa ma duc la cununia civila in rochita de mireasa (ca nu-mi place si am timp intre ceremonii de schimbat) ci intr-un costumas din 2 piese (fusta si taior).Nu stiu ce culoare va fi...
Si eu voi avea alt buchet la cununie decat cel de la biserica si va fi mult mai simplut, ceva de genul: 3 trandafiri sau ceva mai mic oricum.Ce ziceti, e ok?
va pupic pe toate
nushulica spune:
fetelor daca ma credeti pentru mine aproape ca e mai greu sa-mi aleg costumasul pt cununia civila decat rochitzasi asta pt ca nu ma pot decide la ce model sa-mi aleg sau ce culoare...habar nu am
umblu prin magazine de vreo luna si nu ma pot hotari si pe masura ce vad mai multe modele mai tare ma buimacesc pt ca nu stiu ce vreaupoate ma ajutati voi cu niste sfaturi poze...
pupici
ellamiss spune:
Si eu am cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa si ma voi imbraca intr-un costumas de vara,dar m-am gandit sa mai astept sa apara costumasele de vara(fustita+taior).As dori,in principiu,culoarea roz si niste sandalute roz ,dar daca o sa gasesc ceva de alta culoare care sa-mi faca cu ochiul nu voi mai opta pentru roz.va pupicesc.ella
photos.yahoo.com/ellamiss2000
estera spune:
quote:
Originally posted by lucia-mihaela
Buna fetelor! Eu am cununia civila in aceeasi zi cu cea religioasa. Nu o sa ma duc la cununia civila in rochita de mireasa (ca nu-mi place si am timp intre ceremonii de schimbat) ci intr-un costumas din 2 piese (fusta si taior).Nu stiu ce culoare va fi...
Si eu voi avea alt buchet la cununie decat cel de la biserica si va fi mult mai simplut, ceva de genul: 3 trandafiri sau ceva mai mic oricum.Ce ziceti, e ok?
va pupic pe toate
Eu inca nu sunt decisa daca sa ma imbrac in mireasa si la acte... Am totusi un costum pregatit: e si el alb, sacou si fusta. Si pentru acte cred si eu ca merge mai bine un buchet micut. Ceva finut dintr-o floare sau trei, sau din floricele mici.
http://photos.yahoo.com/narcesteh
Estera
vmariejeane spune:
Eu voi avea cununia civila in aceeasi zi. Nici nu ma gandesc sa ma imbrac in rochie de mireasa...ar fi oribil.
Ma gandeam la o rochita de vara, eleganta, poate la un costumas subtire. Inca nu am gasit nimic, dar sincera sa fiu nici nu m-am precipitat fff mult. M-am gandit ca abia acum vor aparea prin magazine. Daca nu, ultima varianta ar fi sa imi fac ceva la o croitoreasa. Problema e ca nu stiu exact ce vreau.
Degetzel spune:
Eu am avut cununia civila pe 5 martie si am cumparat un costumas din 3 piese de la Nanette (puteti sa-l vedeti in poze - e fusta + corset + sacou). Am avut noroc de o zi frumoasa si nu mi-am luat ceva gros, dar cred ca pentru zilele de vara se potriveste si o rochita frumoasa si lejera. Totul e sa va simtiti voi bine in ea si sa stiti ca sunteti minunate altceva nu mai conteaza !
Pupici
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
m_monique spune:
Multumesc Rachel Owen pentru sfat si felicitari pentru bebelusul tau.
Si eu ma gandeam sa imbrac un costum sau un sacou uni si o rochita colorata.
Fetelor ati vazut ceva prin oras?