Garderoba pentru cununia civila

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pyssy spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Asta este si problema mea actuala: garderoba pentru cununia civila. Am in aceeasi zi si cununia si nunta. Nici mie nu-mi place sa merg in rochie de mireasa la cununie... nici nu concep asa ceva. Dar fiecare cu parerile si gusturile lui. Asta e parerea mea!
Acum... am in cap un model de rochita si nu gasesc asa ceva prin magazine. Am vazut o astfel de rochie la o nunta anul trecut si m-am indragostit pe loc de ea. Este la fel ca rochia de mireasa (cele gen printesa) numai ca este scurta. Dar nu avea crinolina pe dedesubt ci era materialul de asa natura ca statea umflat. Aveti idee?? Ati vazut pe undeva asa ceva???

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Ce culoare era rochita pe care ai vazuto ? avea cumva o fundita mica pe talie ?

Si eu voiam o rochita pt cununie dar din cauza timpului nu am putut Asa ca acum nu-mi ramane decat sa va invidiez

www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila

www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)

Pentru nunta :)

Cand te apuca cheful de munca ,aseaza-te si asteapta sa-ti treaca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Nu. Nu avea nici o fundita nimic.. era foarte simpla. Negru cu alb era combinatia de culoare si sus era pe corset, fara maneci fara nimic. Foarte simpla, tinereasca si sexy in acelasi timp.

Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bibyrox

Nu. Nu avea nici o fundita nimic.. era foarte simpla. Negru cu alb era combinatia de culoare si sus era pe corset, fara maneci fara nimic. Foarte simpla, tinereasca si sexy in acelasi timp.

Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Am vazut in Cocor pe sus ( nu-mi amintesc exact ) dar pe sub fustita avea parca un fel de voal acceasi culoare cu rochita , voal care se vedea cam 1 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

quote:
Originally posted by pyssy
Am vazut in Cocor pe sus ( nu-mi amintesc exact ) dar pe sub fustita avea parca un fel de voal acceasi culoare cu rochita , voal care se vedea cam 1 cm

Cunosc rochiile alea.... E plin cam peste tot acum de modelul ala. Nu-mi plac! Nu cred ca m-am exprimat eu foarte bine... este exact ca o rochie pe crinolina dar scurta... adica pana la genunchi.

Roxy

Creatiile mele
Nunta noastra

Mergi la inceput

Atunci nu am idee.. dar abia atept sa te vad intr-o astfel de rochita .. Cred ca vei fi frumushica foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Eu am rezolvat problema tinutei la cununia civilaAm facut un costumas la comanda la o casa de moda, cu fusta pana la genunchi, dreapta, alba, cu un corset rosu, cu o esarfa alba cu margine rosie, si....bineinteles cu o palarie MARE, alba, cu margine rosieMiercurea viitoare ma duc sa-l iau, abia astept!!!Este asa de frumos, incat am hotarat ca o sa-l duc la mama acasa pt ca altfel eu ma imbrac in fiecare zi cu el si nu as vrea sa murdaresc palaria
Acum sunt nehotarata, pt ca nu stiu daca sa imi iau pantofi si geanta rosii sau albe. Dar o sa merg in oras si o sa vad ce imi place. Abia astept!!!Buchetelul va fi din trandafiri albi si rosii.
Incet, incet se apropie marele eveniment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

quote:
Originally posted by floricika

Eu am rezolvat problema tinutei la cununia civilaAm facut un costumas la comanda la o casa de moda, cu fusta pana la genunchi, dreapta, alba, cu un corset rosu, cu o esarfa alba cu margine rosie, si....bineinteles cu o palarie MARE, alba, cu margine rosieMiercurea viitoare ma duc sa-l iau, abia astept!!!Este asa de frumos, incat am hotarat ca o sa-l duc la mama acasa pt ca altfel eu ma imbrac in fiecare zi cu el si nu as vrea sa murdaresc palaria
Acum sunt nehotarata, pt ca nu stiu daca sa imi iau pantofi si geanta rosii sau albe. Dar o sa merg in oras si o sa vad ce imi place. Abia astept!!!Buchetelul va fi din trandafiri albi si rosii.
Incet, incet se apropie marele eveniment...

Bravo Floricika... cred ca e superb costumasul tau.... Si eu vreau palarie... si un costum elegant... Te superi daca te intreb unde l-ai facut si cat te-a costat??? Din ce material este???

Pupici,

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Eu am scapat ieftin (mai ales la propriu) cu tzinuta de cununie... Pentru ca nu-mi gasisem nimic pe plac in magazine, am ales sa mi-o combin singura, adica rochitza mi-a facut-o o croitoreasa (care n-a vrut sa-mi ia bani, caci mi-a lucrat-o pentru un scop nobil ) intr-o saptamana, iar bleizerul l-am cumparat din Campina. Asa ca, cu mai putin de 2 milioane, m-am aranjat :
rochitza - 90.000 materialu' (crep satin) + 10.000 fermoaru'
bleizer - 1.000.000
pantofi - 350.000
dres - 60.000
desuuri - 150.000
cercei + colier - imprumutate

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

olguttza-da chiar ai iesit moka tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Asta inseamna sa stii sa te descurci!
Da' las ca mi-am scos parleala cu restu cheltuielilor, ca la 60 de oameni cati am avut...mai bine faceam nunta cu totu (c-acolo o sa am fo 75)

Cununia noastra
Nunta
Pozici

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput